ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΘΗΝΑ 30-9-2010 .

Είναι να απορεί τελικά κανείς για τον ακριβή και ουσιαστικό ρόλο του μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου. Και ακόμη περισσότερο για τις προθέσεις του εκκλησιαστικού ανδρός. Και πρέπει να πω πως θα προτιμούσα να επιτύχει στο υπέρ Χριστού και Ελλάδος έργο του, αφού τυγχάνει συμπατριώτης μου όντας Θηβαίος. Και κυρίως στο έργο που αφορά την συνέχιση της προσφοράς στην Πατρίδα από υπέροχους Έλληνες Ιεράρχες, αφού αυτό είναι που εξετάζουμε εμείς. Κάτι που δεν βλέπω να πραγματοποιείται σ’ αυτήν την περίπτωση.

Βέβαια η εικόνα που έχει διαμορφωθεί από τα πρώτα βήματά του στην Αρχιεπισκοπή υπήρξε εξόχως αρνητική. Και φυσικά το μέτρο σύγκρισης υπήρξε εξ αρχής ιδιαιτέρως βαρύ, αφού τούτο για μένα προσωπικά αντικατοπτρίζεται στην σεπτή εικόνα του μακαριστού Πατριώτη Εθνάρχη Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου που η σπουδαία του παρουσία θεμελιώθηκε από την υπηρέτηση του κατά Θεόν καθήκοντος και την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος. Το δε εθνικό συμφέρον, η παραμονή δηλαδή της Ελλάδος σε χέρια Ελλήνων, ουδέποτε είχε θυσιαστεί δήθεν στον βωμό της Πίστεως.

Σήμερα λοιπόν ο τωρινός Αρχιεπίσκοπος επιχειρεί ακριβώς να ποδηγετήσει το εθνικά επιβαλλόμενο έργο στο χριστιανικό καθήκον. Αλλά αυτό είναι απολύτως ανακόλουθο ως προς την αποστολή του. Διότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ουδέποτε στράφηκε ενάντια στα Έθνη. Και φυσικά ουδέποτε κήρυξε τον οικουμενισμό, αλλά την πίστη στην οικουμενική αλήθεια. Ο οικουμενισμός είναι η θρησκευτική διάσταση της παγκοσμιοποίησης, είναι το ίδιο πράγμα δηλαδή με τον πολιτικό διεθνισμό. Όμως ο Χριστός δεν είπε στους μαθητές Του πορευθέντες διαλύσατε πάντα τα Έθνη, αλλά πορευθέντες διδάξατε πάντα τα Έθνη. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος όμως μας λέει άλλα.

Αφού λοιπόν μας είπε ότι οι καλύτεροι χριστιανοί είναι στην Αριστερά και αφού κομματικοποίησε τον εαυτό του παρακαθήμενος σε σοσιαλιστικό κυβερνητικό συμβούλιο παρά τω Γ. Παπανδρέου, συζήτησε θέματα Ελλάδος και Χριστιανισμού με έναν άνθρωπο που είναι αντίθετος και στο πνεύμα του Χριστιανισμού και την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους, τον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη.

Και όταν ερωτήθηκε για την βασική αλήθεια ότι Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι όπως πιστεύουν αληθινοί Έλληνες Ιεράρχες όπως ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος και ο Πειραιώς Σεραφείμ, όπως και παλαιότερα ο μακαριστός Χριστόδουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απάντησε με την κακοποίηση και την διαστρέβλωση της ρήσης του Αποστόλου Παύλου ότι δεν υπάρχει Έλληνας ή Σκύθης ή Βάρβαρος, ως ρήση που απορρίπτει τάχα σύνορα και Έθνη και την ιστορικότητα αυτών, ενώ η πραγματικότητα σχετίζεται με την πρόσβαση των λαών στον Λόγο του Θεού.

Επιπλέον ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος Λιάπης αναφέρεται στην «χριστιανική υποχρέωση» να περιθάλψουμε και να δανείσουμε τους λαθρομετανάστες, δίδοντας έτσι αφειδώς επίφαση νομιμότητας στην παράνομη πράξη της λαθρομετανάστευσης που οι πάντες αντιμετωπίζουν δραστικώς πλην του Ελληνικού Κράτους και των γραικύλων πολιτικάντηδων.

Εμείς φυσικά ως Έλληνες και Εθνικιστές στεκόμαστε στο πλευρό αληθινών Ελλήνων και σπουδαίων Ιεραρχών της Ελλάδος μας. Όπως τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Κ.Κ Αμβρόσιο που αντιστέκεται στην σημερινή επιχείρηση διάλυσης της Πατρίδος μας και αμφισβήτησης της Ελληνικής Φυλής με τον «Καλλικράτη» και το λαθρονομοσχέδιο. Και την όμοια προσπάθεια που καταβάλλει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Κ.Κ Σεραφείμ που αντίκειται στην σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση και τον αλλογενή εξισλαμισμό.

Η Ελλάς είναι Έθνος με ακλόνητη Πίστη και έτσι θα παραμείνει. Και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός από αιώνων και για πάντα αγωνίζεται για Θεό, Πατρίδα και Λαό. Και οι Έλληνες δεν είναι Γένος ραγιάδων για να οδηγηθούν στην δουλοπρέπεια της διαβόητης Κάρτας Πολίτη για να πουλήσουν την ψυχή τους όπως επιτάσσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την σιωπηρή ανοχή του σημερινού Αρχιεπισκόπου.

Ας δούμε για του λόγου το αληθές τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σ’ αυτό εδώ το βίντεο http://www.tubechop.com/watch/91353 .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: