ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣΑΘΗΝΑ 18-11-2013.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΤΥΡΑΝΝΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΕΜΦΥΛΙΟΥ.  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΦΩΣ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ. ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΤΖΑΜΙ.
ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΗΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΗΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: