ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ



ΑΘΗΝΑ 5-4-2014.

Ξημερώνει για την Ελλάδα ο καιρός τής λευτεριάς. Το ζητούν οι Έλληνες μαζικά, σκορπώντας τον πανικό στους πολιτικούς τής νεοταξικής σκοτεινιάς και τούς ενημερωτές τής ψευτιάς και στους αγύρτες τής οικουμένης.

Φύγετε τυμβωρύχοι διαρρήκτες τής πατρίδος μας και σεις βάρβαροι κατακτητές τής Ιερής μας Γης. Τούτο είναι το μήνυμα τής Αληθινής Ελλάδος. Και εμείς οι ίδιοι που σπάμε τις αλυσίδες, εμείς τα παιδιά Χριστού και Ελλάδος είμαστε που θα φέρουμε την Ανάσταση τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού.

Σαν Κεραυνός, σαν Αστραπή ερχόμαστε από εκεί που δεν μας περίμενε το Άνομο Θηρίο. Σηκωνόμαστε μέσα από τις στάχτες τής Αυτοκρατορίας που μάς γκρέμισαν για να ορθώσουμε τα τείχη τού Έθνους, ίδια με τα κορμιά μας. Και οι πληγές που μάς κάμανε, μέσα σε μια στιγμή γιάνουνε και πιάνουμε τα καίρια σημεία για μάχη μεγάλη και νικηφόρα.

Εκεί που νομίζανε οι συκοφάντες και οι εισβολείς πως τελειώσανε με τον Ελληνισμό και τον Λαϊκό Εθνικισμό, εκεί που δεν ξέρανε αν ζωντανοί ή πεθαμένοι είμαστε, εκείθε ερχόμαστε για να συντρίψουμε τον μισελληνισμό και να βαδίσουμε πάνω στα ερείπιά του.

Ούτε ξενοκρατία ούτε βαρβαρικά δόγματα ούτε ψεύτικοι δυνατοί. Καμία λάσπη, κανένα ίχνος τής κατοχής, κανείς ανώτερος από την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Επάνω από εμάς και την Μεγάλη Γενιά Μας υπάρχει μονάχα ο Θεός.

Όταν φιλούμε το χέρι Του, παίρνουμε την ευχή Του για Νίκη και Δόξα τής Αλήθειας και τής Φυλής. Παίρνουμε και την ευχή τού γονιού κι ύστερα με το ανάστημα ορθό και το βλέμμα κοφτερό αποκόπτουμε την ασχήμια και κάμουμε Ελλάδα πλέρια και ασφαλή για μάς και τα παιδιά μας.

Μάς προσβάλανε και θα το πληρώσουν. Μας φέρθηκαν άδικα και θα απλώσουμε το Ελληνικό Δίκαιο σε αντάλλαγμα. Μάς πλήγωσαν και μάς κάνανε καλό, αφού τα μάτια άνοιξαν και η ενότητα σμιλεύτηκε. Τώρα λοιπόν θα βγάλουμε τις οφειλές μας έως την τελευταία.

Από τον καιρό τής Αλώσεως και έως το Εικοσιένα και από τη Μικρασία έως τα μνημόνια και όλες τις ενδιάμεσες κατοχές, η εθνική μνημοσύνη δεν έχει ξεχάσει τίποτα. Μήτε τα κατακτητικά μήτε τα πολιτικά δηλητήρια που τα κέρασε ο ίδιος ψευτοπεριούσιος εμποράκος των εθνών. Μαζί με τούς αχαμνούς.

Όμως τα ψηλά αναστήματα που βγάζει τούτος ο αγιοβάδιστος και ηρωοτόκος τόπος είναι απείρως περισσότερα. Η δίψα για την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ισχύ, η αξεπέραστη θέληση για να γίνουμε οι πολεμιστές εκείνοι που θα φέρουμε την Ελλάδα στην κορυφή τού κόσμου, έχει γίνει πλέον χείμαρρος ασταμάτητος. Και το Ελληνικό Αίμα βράζει, ανταριεύει για την ανακατάληψη τής Μεγάλης μας Πατρίδος.

Δεν υπάρχει φόβος. Θάρρος και Αδάμαστη Θέληση υπάρχει Έλληνες. Το Καθεστώς της Τυραννίας σπάει παντού τα μούτρα του. Και μαζί του οι μισέλληνες που κρούουν την Θύρα του Ελληνισμού. Εμπρός λοιπόν, με ορμή να υποτάξουμε το κακό για να σηκώσουμε με χέρια Λαϊκά και Εθνικιστικά και πάλι τον Τρανό Καιρό των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: