ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΛΕΥΣΟΝΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 18-7-2014.

Εγείρεται ο νους και πάλλεται η καρδιά σαν να πρόκειται για σεισμογράφο όταν αντικρίζεις την άθλια κατοχική εικόνα τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Ματώνεις στην σκέψη ότι ένα ολόκληρο Έθνος διαβαίνει τα σύνορα τού ψυχολογικού πολέμου και οδεύει στο πεδίο τής μεγαλύτερης μάχης τής ζωής του. Και πρέπει άμεσα, τώρα κιόλας, να πάψουμε να προκαλούμε την ειρωνεία και τον οίκτο. Να κάνουμε τούς εχθρούς μας να αναφωνήσουν «Φοβού τούς Έλληνες, ότι ελεύσονται ωσάν πολίτες – οπλίτες».

Σοκ και δέος προκάλεσε η είδηση στα κούφια για να μην ξεσηκωθούν οι ραγιάδες, ότι ένα δεκάχρονο κοριτσάκι, ένα ελληνόπουλο, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, επειδή δεν άντεχε να βλέπει τον άνεργο πατέρα του να στενοχωριέται για τις δυσκολίες. Οι γονείς του το έψαχναν απεγνωσμένα, καθώς είχε απομονωθεί για να αφαιρέσει τη ζωούλα του και πρόλαβαν την τελευταία στιγμή να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο και να το σώσουν.

Μιλάμε για στιγμές που δεν έχουμε ζήσει σε καμία κατοχική περίοδο, με την παρουσία οποιουδήποτε κατοχικού στρατού. Μήτε από Τούρκους μήτε από Γερμανούς. Έχουμε δώσει σκληρούς αγώνες κατά πάντων των μισελλήνων, είτε ως αυτοκρατορικό είτε ως κοντεμένο έθνος. Έχουμε περάσει πείνες, στερήσεις, εκτελέσεις, μεταναστεύσεις. Αλλά αυτό που έμαθα για την 10χρονη ελληνοπούλα με εξοργίζει και μού αποδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για να μετατραπεί ολάκερος ο ελληνικός λαός στο αίμα και την ψυχή σε ένα ενιαίο, σφιχτά δεμένο εκστρατευτικό σώμα για να αποκτήσουμε την ελευθερία και το αυτεξούσιό μας. Γιατί τα παιδιά μας είναι η ζωή μας και ο σκοπός τής υπάρξεώς μας ρε αλήτες τής παγκοσμιοποίησης.

Από την άλλη πλευρά, το περιστατικό με την ανάρτηση τής σημαίας των ισλαμοδολοφόνων τού ISIL έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό τής Θήβας, γεγονός που τεκμηριώνει την ύπαρξη στην πατρίδα μας τζιχαντιστών λαθρομεταναστών, έλαβε και συνέχεια. Έχουμε λοιπόν την διαρκή είσοδο από ξηρά και θάλασσα, σε πόλεις, χωριά και νησιά, λεφουσιών από λαθρομετανάστες που έρχονται από την Τουρκία, για να βρουν τάχα εργασία και ψωμί σε μια χώρα που τα στερείται. Στην πραγματικότητα η Ελλάς εποικίζεται από ξένους, όταν τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει με διάφορους τρόπους ένα εκατομμύριο τουλάχιστον Έλληνες.

Την ίδια στιγμή είδαμε Πακιστανούς γυρολόγους να διαδηλώνουν στην Σκάλα Λακωνίας και να καταλαμβάνουν το δημαρχείο τής πόλης, ζητώντας πλήρη νομιμοποίηση και επομένως ελληνοποίηση όλων των λαθροεισβολέων και προστασία από τα υποτιθέμενα περιστατικά «ρατσιστικής επίθεσης» και «αστυνομικής βίας». Η διαδήλωση συνέβη με την παρουσία λαθραίων συνδικαλιστών και διακινητών ανθρώπων, μαζί με εκπροσώπους τής ελληνόφωνης αριστεράς και των «μη κυβερνητικών οργανώσεων» που σιτίζονται από τον σιωνιστικό νεοταξισμό, για να φτιάξουν από κοινού μια ισλαμική, πολυπολιτισμική και πολυφυλετική ψευτοελλάδα.

Είναι ο ίδιος εσμός που επιστρατεύεται από το ντόπιο και διεθνές σύστημα προκειμένου να ενοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Είναι ο ίδιος εσμός που περνάει τις βουλήσεις των εντολέων του μέσα από αντιρατσιστικούς νόμους και ευθύνεται για τον χαμό χιλιάδων Ελλήνων που όταν δεν φεύγουν από τα μνημόνια, φεύγουν από το έγκλημα.  

Όμως υπάρχει και μια άλλη προέκταση τής ολομέτωπης επιθέσεως που υφιστάμεθα. Είναι ο κίνδυνος για τα εθνικά μας ζητήματα που έχουν μπει με ευθύνη των προδοτών πολιτικών τού «συνταγματικού τόξου»  στον συμψηφισμό με τα οικονομικά μέτρα και το «χρέος» που μάς φόρτωσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Κι έτσι στις πρόσφατες συνομιλίες στην επιτροπή σύνδεσης Ψευτοευρώπης και Τουρκίας, ένα από τα ζητήματα που ζήτησε και τείνει να επιτύχει η Τουρκία είναι η παραίτηση τής Ελλάδος από την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Γιατί αν τα επεκτείνουμε, το Αιγαίο μας αντί τής συγκυριαρχίας θα καταστεί αυτό που είναι και θα ξαναγίνει, δηλαδή ελληνική λίμνη.

Πληρώνονται μέρα με την μέρα όλοι οι προφητικοί λόγοι που μάς κληροδότησε ο Γέροντας Παίσιος. Λόγοι που δόθηκαν από τον Μέγα Θεό στον Άγιο Γέροντα. Όταν θα ακούσετε πως γίνεται λόγος για τα μίλια, να ξέρετε πως έρχεται ο πόλεμος με την Τουρκία, είπε ο Γέροντας. Μάς είπε ακόμη πως οι Έλληνες θα τιμωρήσουν τούς πολιτικούς. Τα ίδια κι ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός που μάς είπε για την πολιτειακή ανωμαλία. Και ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός που μάς είπε για τούς ρέμπελους που θα κινηθούν κατά των Ελλήνων.

Οι Άγιες Προφητείες συμφωνούν με το Δίκαιο και το νέο Μέγα Τάμα τής Ελληνικής Φυλής. Αυτό που θα συμβεί είναι η Απελευθέρωση και το Τράνεμα τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Η επανελληνοποίηση τής Ελλάδος και η Νέα Ρωμανία. Τα χαράτσια, οι ανταρσίες και η επιθετικότητα θα βρουν την γιατρειά τους στην Ενότητα, στο Εθνικό Φρόνημα, στην Ορθή Πίστη και στην Εθνική Αντεπίθεση Λαϊκού Εθνικισμού, Ελληνικού Λαού και Ελληνικού Στρατού.

Δεν θέλουμε συμπάθειες συμφέροντος. Να μάς φοβούνται οι αγύρτες είναι το σωστό. Να κυβερνάμε τον κόσμο μας και την οικουμένη. Σύρε την σπάθη Πανώρια Ελλάς. Εμπρός στης Λευτεριάς την Στράτα και τής Νέας Δόξης τον καιρό. Ελλάς από Αθήνα έως Κωνσταντινούπολη και Πόντο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: