ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΕΧΙΔΝΕΣ



ΑΘΗΝΑ 10-11-2014.

Οι κυνηγοί τής πλαστής ανάπτυξης, δηλαδή τού μεγάλου ξεπουλήματος τής Πατρίδος μας στα σεντούκια τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, έχουν επιδοθεί στην τρομοκράτηση τού λαού και την ποινικοποίηση τού εθνικού φρονήματος. Θέλουν φρόνιμους και υπάκουους τούς Έλληνες, την δε ψεύτρα πολιτεία τους ενωμένη θεραπαινίδα τού νεοταξίτη τυράννου, δίχως υπερασπιστή τής ελληνικής κοινωνίας και τού εθνικού συμφέροντος.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες είναι ξεδιάντροποι και κυνικοί στον μισελληνισμό τους. Εναρμονισμένοι στα διεθνή αφεντικά και τις επιδιώξεις τους, θεωρούν την εθνική κυριαρχία περιττό βάρος και άχρηστη έννοια για το πολίτευμά τους. Έχουν εντάξει το κράτος και τον πλούτο του στα πλαίσια τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κάτω η εθνική οικονομία, κάτω τα εθνικά θέματα και σύνορα, κάτω η ασφάλεια τού ελληνικού λαού. Πάνω έχουν μόνον την πολιτική τους ηδονή που απαιτεί τον μηδενισμό των αντιφρονούντων, δηλαδή των Ελλήνων.

Μεγάλο τους κόλπο αποτελεί η δαιμονοποίηση τού Εθνικοκοινωνισμού. Η σύνδεσή του με την ιστορία που διαμόρφωσαν οι προσωρινοί δυνατοί μετά από τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο. Εννοούν δηλαδή να δίδουν την «εικόνα» τού Λαϊκού Εθνικισμού όχι ως Ιδεολογία Αρχών και Θέσεων υπέρ τής Φυλής και τής Λαϊκής Κοινότητας, αλλά ως συγκυριακή αναφορά σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Συγκυρία σχετιζόμενη με έναν λαό που πολέμησε ενάντια σε εκείνο τον λαό που δημιούργησε τον πολιτισμό, τον εθνικισμό, πολιτείες και ιστορία ολάκερη.

Τα εγκλήματα δεν τα κάνουν ποτέ οι ιδεολογίες. Τα κάνουν κράτη και ανθρώπινες ιδιοτέλειες. Τα εγκλήματα τα δημιουργούν οργανωμένα συμφέροντα που ξεπερνούν εθνικά σύνορα και αξίες. Αν κάποιοι θέλουν να βρουν έναν καλό από τον δεύτερο γενικό πόλεμο, αυτός ήταν μόνον ο Έλληνας που βρέθηκε αντιμέτωπος με όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές και τούς ελληνόφωνους προδότες. Εκείνους τούς ψευτορωμιούς που κάμανε τις Αρχές και τούς αντιστεκόμενους, ενώ κατόπιν μέχρι τις μέρες μας γίνανε οι γνωστοί πολιτικοί υπάλληλοι και μαυραγορίτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Οι αριστεροί και οι δεξιοί και οι κεντρώοι αλλάξανε μεταξύ τους θέσεις. Στις δεξιές εφημερίδες και στα κόμματα και συμβουλάτορες μπήκανε αριστεροί. Αριστεροί έγιναν εργολάβοι σε δημόσια έργα και εφημερίδες και κανάλια. Σοσιαλισταράδες δήθεν αντιαμερικανοί δείξανε δεινό αμερικανισμό, κάμανε πολιτικές με κλεμμένα και ξένα λεφτά, μπήκανε σε δεξιές και θα πάνε σε αριστερές κυβερνήσεις. Και τώρα χωρίς λαϊκή έγκριση, πάνε όλοι μαζί φυλακίζοντας τα όνειρα και την δυναμική τού Ελληνισμού για ζωή και υπεροχή.

Διαβάσαμε τις προάλλες μια προπαγανδιστική αναφορά τής εκπροσώπου τής κυβερνητικής μας δυστυχίας στο παράδειγμα τής Αυστρίας. Να μάς λέει ότι η εν λόγω χώρα έχει την πιο χαμηλή ανεργία στην Ευρώπη και την πιο μεγάλη αύξηση τού «ναζισμού», εννοώντας φυσικά τον εθνικισμό και την εκείθε κομματική του έκφραση. Μάς είπε πως δεν έχει σχέση η οικονομική κρίση και η ανεργία με τον «ναζισμό», πράμα που το ερμήνευσε ως ώθηση πιεστική για να δοθούν λύσεις.

Οι λύσεις αυτές συνοψίζονται στον συμψηφισμό τής ισλαμικής τρομοκρατίας με τον εθνικισμό. Ισοσκελισμός τού εθνικισμού με την τρομοκρατία. Και εν τέλει απαγόρευση τού εθνικισμού.

Στην Αυστρία, όπως γνωρίζουμε, έχουν απαγορευτεί πάρα πολύ σωστά το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάϊντα. Υπάρχει επιπλέον και μια επιτροπή στο όνομα τού στρατοπέδου συγκεντρώσεως Μαουτχάουζεν. Αυτή λοιπόν η οργάνωση ζητάει από την κυβέρνηση κεντροδεξιών και κεντροαριστερών την εξίσωση των ποινών ισλαμοτρομοκρατών και δήθεν κακών εθνικιστών. Κυνήγι μαγισσών κατά εντύπων και φυλλάδια νουθεσιών για την εκείθε αστυνομία.

Η οικονομία τού νεοταξισμού και οι κρίσεις του αποτελούν το όχημα για την αιχμαλωσία των ανθηρών εθνών. Ο δε Λαϊκός Εθνικισμός είναι η πίστη στην Εθνική Κοινότητα και στους σκοπούς της. Η προσήλωση στον αιμάτινο ποταμό που συνέχει την Φυλή, στις Παραδόσεις, στην Κυριαρχία στα εδάφη και τις ψυχές τού Έθνους. Αυτή η πίστη και η προσήλωση σε Πατρίδα, Θεό και Οικογένεια Ελληνική είναι που γέννησε τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό, Αθάνατο και Ανίκητο σαν την Αιώνια Ελλάδα.

Η ανεργία και η αρπαγή σπιτιού και εργασίας είναι οι στοχευμένες σφαίρες τής παγκοσμιοποίησης. Τα ανανεούμενα βάρη που αλυσοδένουν τον λαό, ώστε να μην μπορέσει να αντισταθεί, να μην πιστέψει στις αστείρευτες δυνάμεις του. Φερτή η φτώχια, φερτή η κρίση. Αληθινό μονάχα το πλιάτσικο διεθνών τοκογλύφων και γραικύλων πολιτικάντηδων.

Και ενώ τα αντισώματα τού Έθνους αδυνατίζουν, πυκνώνουν οι εισροές λαθρομεταναστών τζιχαντιστών. Γίνεται πάλι τής μόδας η μαρξιστική τρομοκρατία. Στρώνονται «δικαιώματα» για μουσουλμάνους και για Τούρκους. Εκχωρούνται τα εθνικά δίκαια στους διεκδικητές τής γης μας.

Επιχαίρουν οι νεοταξικές έχιδνες πως κατάφεραν τάχα να σωριάσουν χάμω τον προαιώνιο αντίπαλό τους. Όμως τα αδιέξοδα και τα εμπόδια στον δρόμο τού Ελληνισμού μας είναι το προσκλητήριο τού καιρού για σηκωμό και μάχη μεγάλη. Τα βδελύγματα ανατολής και δύσης δεν χωρούνε στο Σώμα τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους.

Υπάρχουν απόβλητοι από την Ράτσα μας την Ελληνική. Είναι εκείνοι που κάμουν τα ξένα συμφέροντα, ελληνικά πολιτεύματα. Υπάρχουν γεωπολιτικές γειτονιές καλές. Αυτές που γίνονται πάλι ελληνικές. Υπάρχουν κοινωνίες σωστές. Εκείνες που βαδίζουν πάνω στα δίκια και τις ικανότητες των Ελλήνων.

Υπάρχει Ελλάδα Αληθινή. Εκείνη που την φτιάχνουν Έλληνες με το αίμα τους, την εργασία τους, τούς πόρους της. Υπάρχει Φυσική Ελλάδα. Εκείνη που ξεσπαθώνει, που πολεμά, που διοικεί κόσμο μεγάλο και ελληνικό. Εκείνη που φορά χρυσό το στεφάνι τής αυγής στην κώμη. Είναι η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: