ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ


-
ΑΘΗΝΑ 2-1-2015.



Το δίχτυ τού νεοταξικού φόβου έχει απλωθεί πάνω από την κατεκτημένη και χειμάζουσα ελληνική κοινωνία. Χρηματάνθρωποι, κυβερνητικοί και αντιπολιτευτικοί κρατούντες τού κράτους, παρακρατικοί και γυρολόγοι, γραβατωμένοι και ψευτοκακόμοιροι, όλοι τους είναι μέλη τού ίδιου μισελληνικού κατοχικού εσμού. Και δεν υπάρχει άλλος δρόμος μήτε άλλη περίπτωση να βγούμε από τον φαύλο κύκλο τής δανεικής ψευτοδημοκρατίας, αυτής που μάς φόρτωσαν δηλαδή ξένα συμφέροντα για να μάς υποδουλώσουν, εάν δεν επιδείξουμε τόλμη, αρετή και ανδρεία ελληνική.

Το γνωρίζουν οι εχθροί μας ότι όσο υπάρχει έστω και ένας αποφασισμένος Έλληνας στον ιερό ετούτο τόπο, η Ελλάς θα σηκώσει το κεφάλι και θα απαιτήσει πίσω τα δικαιώματα των παιδιών της και την εθνική της κυριαρχία. Όσο υπάρχουν Έλληνες που μετρούν την Τιμή με την αξιοπρέπεια και με την ορμή τής δημιουργικότητας στα δικά τους χέρια, όσο υπάρχουν Έλληνες που τούς αρέσει να ξεμακραίνουν και να αγκαλιάζουν γη και ιστορία ελληνική, το Έθνος μας θα ενωθεί κάτω από τα λάβαρα Πίστης και Πατρίδος. Και επειδή η στημένη κρίση και οι «συμμαχικές» προκλήσεις ανοίξανε μάτια και σμίξανε Έλληνες, ήρθε η καλλιεργούμενη ανασφάλεια.

Καθίστε καλά, γιατί έρχεται η αριστερή «αντίδραση» και θα φύγουν οι «καλοί» τοκογλύφοι. Έτσι λένε οι φρόνιμοι σοσιαλφιλελεύθεροι. Με την σημαντικότατη διαφορά όμως ότι η αριστερή «αντίδραση» έχει συνομιλήσει, συμφωνήσει και συνυπογράψει με τούς «καλούς» τοκογλύφους ό,τι ακριβώς έχουν αποδεχτεί και οι «φρόνιμοι κυβερνητικοί». Όπου φρονιμάδα για ολάκερη την αστική δημοκρατία είναι η προδοσία και κυβερνητικές εξουσίες φυσικά ασκούν οι φοροεισπράκτορες και οι λόγχες τού παγκοσμιοποιητή τύραννου, με μνημόνια και βαρβαρικές έρευνες υδρογονανθράκων.

Όλοι μας θαυμάσαμε το εκπληκτικό θράσος τής εξουσίας να διατάζει τούς δικαστές να γαμίσουν τούς βουλευτές τής Χρυσής Αυγής και τούς ενημερωτάδες τής καθεστωτικής προπαγάνδας να μιλούν για την υποτιθέμενη πρόκληση των εθνικιστών να υπερασπιστούν τούς εαυτούς τους! Κατανοητό το θράσος χιλίων πιθήκων τής καθεστωτικής σαπίλας και προδοτοκρατίας, αφού δεν έχουν μάθει ποτέ τι εστί αξιοπρέπεια και αφού όντες ένοχοι ψάχνουν να φορτώσουν το εθνικό μας φρόνημα με ανύπαρκτες ενοχές. Όλα μαζί τα σαπρόφυτα όταν δεν βγάζουν γλώσσα, όντας μπουκωμένοι από τούς νεοταξίτες αφέντες τους, κρύβουν επιμελώς την αισχρή συναλλαγή των θεσμών για να μην την μάθουν οι ραγιάδες!

Ναι, έτσι ακριβώς μάς υπολογίζουν εμάς τούς ταυτιζόμενους στο αίμα και την ψυχή με την αιώνια ελληνικότητα. Μάς λένε και μάς φορολογούν και μάς σκοτώνουν και μάς στερούν γη και εργασία ως σκλάβους τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Δεν μάς θέλουν ως Έλληνες, αλλά ως κοσμοπολίτες μιας άεθνης και άθεης αγέλης.

Να μην διεκδικούμε τα δίκαιά μας. Να μην θεωρούμε τις εστίες μας ελληνικές. Να μην υπερασπιζόμαστε τούς εαυτούς μας και να μην πολεμούμε να γενούμε κυρίαρχοι. Να δεχόμαστε όμως τις «ελευθερίες» των παραβατικών μεγαλοαστών που πουλάνε λαϊκή προστασία με το όπλο. Να περιθάλπουμε τούς λαθρομετανάστες που μάς στέλνουν ψευτοσύμμαχοι που χαλάνε σκόπιμα κράτη, ώστε να χαλάσουνε και το δικό μας. Να δέχεται επίθεση η εβραϊκή πρεσβεία, όταν οι ξένες τραπεζικές καταθέσεις δραπετεύουν στο εξωτερικό, τα κοράκια διαπραγματεύονται ελληνικά φιλέτα και οι  γεωπολιτικοί γείτονες συνδράμουν τους κλέφτες απαιτώντας δικό τους πλιάτσικο.

Έλα μου όμως που μέσα στον γενικό κουρνιαχτό πετάξανε την σκούφια τους οι Έμποροι των Εθνών. Όχι μάς είπανε ορέ σκυφτοί επαίτες, δεν ήταν απαραίτητο το μνημόνιο, όπως δεν ήταν και κανένα δάνειο απαραίτητο. Έτσι μάς είπαν. Δεν το διαγράψαμε το χρέος σας γιατί δεν ήταν δικό σας, αλλά των γραικύλων που σάς ξεπουλάνε. Ενώ την ίδια στιγμή οι γραικύλοι λυσσομανάνε με τούς ευρωπαϊκούς λαούς που θέλουν το ψοφολόγημα τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης και τού οικονομικού χαλκά τού ευρώ. Άνοιξαν λένε οι «κακοί» εθνικιστές το φρενοκομείο.

Το φρενοκομείο που σκαρώσατε τελειωμένα σκουλήκια τής σημαδεμένης και χρηματισμένης ψήφου θα στολίσει εσάς με τον πολιτικό ζουρλομανδύα που σάς ταιριάζει. Η σκόνη τής πτώσης δεν ταιριάζει στον υψιπετή και λεβέντη Έλληνα Αητό που έχει μάθει να σαρώνει τούς αιθέρες και να ακουμπά το χώμα μονάχα για να ξαποστάσει. Δεν θα γενούμε ερπετά ποτέ. Απαντούμε με τόλμη στον φόβο. Απαντούμε με εθνική και λαϊκή αντεπίθεση στους εισβολείς. Απαντούμε με συλλογική φυλετική φιλοδοξία στην σκόπιμη ηττοπάθεια.

Κοινή γαρ πεποίθηση όλων ημών των Ελλήνων στην Πίστη και το Φρόνημα είναι ότι έφτασε η ώρα να σταματήσουμε να καθόμαστε φρόνιμα. Και το κυριότερο είναι πως αυτή η πεποίθηση είναι απόφαση άμεσα εκτελεστή. Είμαστε λαός και έθνος και φυλή. Είμαστε χτίστες και πολεμιστές. Είμαστε ανδρείοι που εξουσιάζουν τις υπάρξεις τους και κατανικούν τούς δειλούς. Είμαστε εκπολιτιστές τού φωτός που δεν δεχόμαστε τούς άπιστους τού νεοταξικού σκότους.

Έλληνες, έχουμε ασημαντότητες απέναντί μας, ποντίκια που κάνουν τα λιοντάρια. Υποκριτές που σέρνουν ανάμεσά μας οι σταυρωτήδες. Και στην γεωπολιτική αυλή μας βάρβαρα παράσιτα, τουρκικά και άλλα σκηνιτικά και γυρολόγα τού παγκοσμιοποιητή τυράννου δίχως δική τους μοίρα.

Ενωμένοι θα πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Ενωμένοι θα λευτερώσουμε γη και ψυχές. Κυριευμένοι με πάθος ιερό θα θερίσουμε τούς ψευτορωμιούς. Και έτσι καθάρια η γη τής ρωμιοσύνης και τής παλικαροσύνης θα γενεί πάλι ελληνική και τρανή. Με τον πηγαίο εθνικισμό μας θα απλωθεί χρυσό το χρώμα τής αυγής στην Πατρίδα τού Θεού, των Αγίων και των Ηρώων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: