ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗΑΘΗΝΑ 30-3-2015.

Τα εθνικά ζητήματα στις μέρες μας ρυθμίζονται μέσω τής διεθνούς οικονομικής συναλλαγής. Η κυριαρχία τού κράτους διαβιβάζεται στα παγκόσμια κέντρα λήψεως αποφάσεων δίκην μιας μικρομεσαίας επιχειρήσεως που δίδει λόγο στην μητρική εταιρία. Το χρήμα πλέον διαβιβάζεται ως αποδεικτικό τής υποταγής τού ραγιά με έπαθλο την παγκόσμια κυριαρχία επάνω από την κάποτε ισχυρή Ευρώπη.

Τα εθνικά κράτη ενοχλούν πάρα πολύ τούς σχεδιασμούς τού σιωνισμού για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Το προαιώνιο σχέδιο τού Εμποράκου των Εθνών έχει στήσει πολλές κρίσεις, πολλούς πολέμους και έχει ρίξει αλλοτινές κραταιές αυτοκρατορίες. Πριν από τις γενικές συρράξεις προηγούνται οι πόλεμοι των πολιτισμών και των θρησκειών. Η αλλοίωση των ηθικών αξιών και τής εθνικής ταυτότητας. Αυτό ακριβώς το σχέδιο, στην τελική πλέον μορφή, ζούμε ως τον προβλεπόμενο θάνατο των εθνών που μάς ονόμασαν κρίση χρήματος.

Η Ευρώπη ως γεωγραφική περιφέρεια, ως ήπειρος τής ανθρώπινης ιστορίας και πολιτισμικής δημιουργίας, έχει χάσει τον ηγετικό προσανατολισμό της και την προσωπικότητά της από τούς χρόνους που οπισθοχώρησε η Αυτοκρατορική Ελλάς και η Ορθοδοξία κάτω από την πίεση τής ασιατικής λαίλαπας. Η γηραιά ήπειρος έχει χάσει τα προσδιοριστικά της χαρακτηριστικά που αποτελούνται από τον Ελληνικό Πολιτισμό, τον Χριστιανισμό και την Λευκή Φυλή, γνήσια απόγονο τής ιστορικής περιόδου των Ελληνικών Κτήσεων – Χωρών σε μια περιοχή που και το όνομά της, το όνομα Ευρώπη, είναι κι αυτό ελληνικό.

Τον καιρό που οι τραπεζίτες και οι βάρβαροι κέρδισαν την μάχη τής δήθεν αναίμακτης μεταβάσεως των εθνών από τούς πολέμους στην νέα εποχή τής υπογείως συναλλασσόμενης «ειρήνης», άρχισε η γενοκτονία των λαών, με πρώτο και κυριότερο τον ελληνικό λαό που μισούν αγιάτρευτα οι «μεγάλοι» τής οικουμένης. Έπρεπε να μειωθεί η συμβολή των Ελλήνων στην ισορροπία ανάμεσα στο Δίκαιο και το Ατσάλι, να αρπάξει η Βαρβαρότητα το ατσάλι και να στραγγαλίσει το δίκαιο. Έπρεπε να φανούμε μικροί και ασήμαντοι, δίχως απαιτήσεις και υπόσταση για να νικήσει η Ύλη την Ιδέα, ο Αντίχριστος τον Χριστό, η Σιών την Ελλάδα.

Μπήκαν λοιπόν τα μισθοφορικά μικρόβια ανάμεσα στους λαούς τής Ελληνίδας Γεωπολιτικής Αυλής μας, από την χερσόνησο τού Αίμου ίσαμε την Καθ’ Ημάς Ανατολή. Τοποθετήθηκαν εξτρεμιστές πράκτορες τού νεοταξικού κτήνους για να ζητήσουν τάχα ελευθερία και δημοκρατία. Δώσανε στον ισλαμισμό πολεμικές και κρατικές εξουσίες να σφάζουν, να δημιουργούν ανασφάλεια και μετακινήσεις πληθυσμών. Και στην συνέχεια το ισλαμικό κράτος διέβη τις πύλες τής Τουρκίας και από την Ασία μπήκε στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη για να συνεχίσει το έργο του βοηθούμενο από σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές.

Την ίδια στιγμή που η Ελλάς ταλανίζεται ανάμεσα στα στημένα μνημόνια, τις ρουφιανοκάρτες τού πολίτη και τις ελληνοποιήσεις των λαθρομεταναστών, τα εθνικά μας ζητήματα τίθενται αθόρυβα στην προκρούστεια κλίνη. Η Μακεδονία αναμένει την έσχατη βεβήλωση τής ιστορίας και τής προσωπικότητάς της, τού μέλλοντος και τής ελευθερίας της από τούς Σκοπιανούς πεμπτοφαλαγγίτες τού Σταυρωτή Εμποράκου των Εθνών. Η δε Τουρκία πιέζει το ψευτορωμέϊκο για να γίνει η συνεκμετάλλευση  τού ελληνικού πλούτου, ώστε να αντιμετωπιστεί τάχα η οικονομική κρίση και η σταθερότητα στην περιοχή.

Η Ελλάς δεν είναι μήτε φτωχή μήτε μόνη της. Η Ελλάς δεν έχει ανάγκη από διεθνείς νομισματικές πολιτικές και από ξένες πλάτες. Είναι ένα πλούσιο Έθνος, το Έθνος των Εθνών που έχει τον μεγαλύτερο πλούτο τού κόσμου ριζωμένο στο αίμα και την καρδιά του. Είναι η Εθνική μας Ταυτότητα, ο αγιάτρευτος πόθος μας για εθνική ελευθερία και κυριαρχία, το κτίσιμο τού κόσμου μας επάνω στην κοινωνική δικαιοσύνη και την πολεμική αρετή, η αξιοπρέπεια μα και η αιώνια προσφορά τής Φυλής μας που περνάει μέσα από την Ελληνική Ηγεμονία, μέσα από μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.

Η Ελλάς έχει χώρο και λόγο υπάρξεως μονάχα μέσα στα πλαίσια τής Ελληνικής Φυλής και τής Ελληνικής Πίστης. Έχει αποστολή να επιτελέσει μέσα από την επικράτηση τού Φωτός και τής Αλήθειας, με την κατανίκηση και τον διωγμό των νεοταξικών εισβολών και επιρροών από τα μέρη που διαφεντεύουν Έλληνες.  Η Εθνικιστική Ελλάς είναι η εκπολιτιστική οδός μέσα σε μια Ελληνική Ευρώπη.

Η ανάταση τού εθνικού κράτους, η καθαρή φυλετική προσωπικότητα, η συνεργασία τής Ελλάδος με τις ελληνικές κοινότητες και τις εθνικιστικές δυνάμεις τής Ευρώπης, η πρωτοβουλία τής Ελλάδος για τον σχηματισμό ενός συμμαχικού άξονα εθνικού προσανατολισμού ενάντια στην παγκοσμιοποίηση είναι κινήσεις που ταιριάζουν σε μια μπροστάρισσα Ελλάδα.

Αν ήμασταν μια ασημαντότητα, δεν θα γινόταν ποτέ η αιχμαλωσία τής Πατρίδος μας και τού Εθνικού μας Φρονήματος. Έχουμε στα χέρια μας το καλύτερο Οικόπεδο τής Οικουμένης. Έχουμε θύλακες φιλελληνικούς και το προνόμιο τής διακρίσεως στα στήθη όταν κινούμαστε με βάση την ορμή τής ελληνικής φλόγας. Κανείς μες στην Ευρώπη και την πλάση δεν έχει ξεχάσει τις καταβολές του και το τι εστί Ελλάς. Εμείς παραδοθήκαμε στα όρνεα τού Εμποράκου των Εθνών και τα φερέφωνά του. Εμείς πάλι θα ενώσουμε την φάρα μας για να πάρει τα σκήπτρα στα χέρια της.  

Μια Φυλή, Μια Εθνότητα, Μια Πίστη, Μια Γλώσσα, Ένας Πολιτισμός. Μια πλέρια Ελληνικότητα σε όλα τα επίπεδα τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος που σπάζει τις αλυσίδες και σηκώνει το ανάστημά της πάνω από τα ερείπια τής παγκοσμιοποίησης. Έχουμε χρέος να διαγράψουμε ψευτορωμιούς και ψευτοευρωπαίους. Η Ελλάς που διεκδικεί και που νικά, η Ελλάς που ο νόμος τής Φυλής νικάει τον νόμο τής παγκόσμιας φυλακής, η Ελλάς που μεγαλώνει είναι οπωσδήποτε Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: