ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΘΟΣ



ΑΘΗΝΑ 20-4-2015.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα Έθνος δεν είναι η φτώχια τής ύλης αλλά η φτώχια τής ψυχής. Το να σού λείψουν κάποια στιγμή κάποια αγαθά δεν σημαίνει πως θα το βάλεις κάτω και θα παραιτηθείς από τη ζωή, αφού αρνητικές συγκυρίες υπάρχουν κάποιες φορές. Το χαμόγελο και τα εθνικά ιδανικά τής Πίστης και της προσφοράς σε Θεό, Πατρίδα και Οικογένεια, η ζεστασιά των ανθρώπων τής Φυλής σου και το πάθος να πλάσεις έργα που κάνουν εσένα χρήσιμο και την Πατρίδα δυνατή, τα δε παιδιά σου ευτυχισμένα, αποτελούν στερεή εγγύηση ασφάλειας ακόμη και στις δυσκολότερες συγκυρίες.

Η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα έχει βιώσει όλες τις φάσεις, τις εύκολες και τις δύσκολες, τις ένδοξες και τις μίζερες, την ακμή και την παρακμή. Όσες φορές μπήκε μπροστά η Ιδέα υποτάσσοντας την εφήμερη ύλη, όσες φορές το εθνικώς ωφέλιμο υπέταξε τον ατομισμό και το κοινωνικά δίκαιο υπέταξε το πλιάτσικο τής ολιγαρχίας τού άκοπου πλούτου, το Ελληνικό Έθνος λειτουργούσε ως ένα Σώμα που εργαζόταν με πάθος καλύπτοντας πάσα ανάγκη του. Τις στιγμές εκείνες όμως η Εθνική Παράδοση τηρούσε σε λογαριασμό τούς κανόνες. Υπήρχε σεβασμός στο ανθρώπινο πρόσωπο, πειθαρχία στην σημαία, ορμές για εθνική ισχύ. Ενότητα τής Φυλής κι όχι διαίρεση κομματική.

Στις ημέρες τής Εθνικής και Στρατιωτικής Επανάστασης τής 21ης Απριλίου 1967 δεν είχαμε κόμματα, αλλά είχαμε Έλληνες ευτυχισμένους και δημιουργικούς. Το κρατικό χρέος εξαλειφόταν από την διαρκή παραγωγική δραστηριότητα και το τελικό αποτέλεσμα τού λογιστικού ελέγχου σημείωνε πλεόνασμα και κέρδη. Η οικονομία ήταν πραγματική, δεν φτιαχνόταν στις τράπεζες, αλλά μέσα στα χωράφια, στις θάλασσες, στα εργοστάσια, στον φυσικό πλούτο τής χώρας. Τα δε δάνεια των προηγούμενων κομματικών χρόνων διαγράφηκαν από τις πλατιές λαϊκές μάζες που γίνηκαν και πάλι λεύτερος λαός στο Ελληνικό Καθεστώς τού Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Στα σχολειά τού Απριλιανού Καθεστώτος διδάσκονταν Θεού Λόγια και τής Ελλάδος Ιστορία. Ακούγονταν λόγια αγάπης και αναδεικνυόταν η ψηλή αποστολή των Ελλήνων. Ορθοδοξία και Ελληνικός Πολιτισμός μαζί με την πεθυμιά για μεγάλες και όμορφες Ελληνικές Οικογένειες ξεχείλιζαν στα βιβλία, δίδοντας όχι μόνο πρότυπα πολιτών, μα και όρεξη στα ελληνικά νιάτα να υπερβούν όλες μαζί τις προηγούμενες γενιές. Έλληνες που θέλουν τις κατοπινές γενιές να μιλάνε για αυτούς με περισσότερο θαυμασμό σε μια Ελλάδα που δεν θα μιλάνε για άλλες δυνάμεις, αφού αυτή η ίδια είναι Δύναμη. Τις Γραφές να μιλούν για το χρίσμα τού Χριστού μας στους Έλληνες ως σπορείς Αλήθειας. Με την Πολεμική Αρετή των Ελλήνων και τις Ελληνικές Ηγεμονίες να μεταλαμπαδεύονται κι όχι να αποκρύβονται. Με τη γνώση και την επαγγελματική κατάρτιση να προσθέτουν χρήσιμους Έλληνες και επάρκεια εργασιακών θέσεων.

Στους Στρατώνες το πολεμικό πνεύμα, η εθνική ασφάλεια και η Μεγάλη Ιδέα τής Εθνικής μας Ολοκλήρωσης καλλιεργούσαν το ηθικό και την ετοιμότητα τού Ανίκητου Ελληνισμού. Τα νάματα που λάμβαναν τα παιδιά των Ελλήνων στα σχολειά βρίσκανε την φυσική τους συνέχεια, από την πνευματική προπαρασκευή στην σωματική άσκηση, την στρατιωτική τακτική, την ψυχική ενατένιση τής Φυσικής και Μεγάλης Ελλάδος με Δίκαιο και Ατσάλι. Τα στρατιωτικά εμβατήρια σμίγανε νοερά όλες τις γενιές των Ηρώων, προσκαλώντας στον πύρινο δρόμο τού Ιερού Καθήκοντος τής Φυλής τα Ελληνόπουλα για να τιμήσουνε τούς Αγώνες, φτάνοντας τα Ελληνικά Λάβαρα από την Βόρειο Ήπειρο έως τον Πόντο και όπου υπάρχει Ελλάδα. Και οι παρελάσεις γίνονταν ως Τιμή στο Γένος των Ελλήνων, σκορπώντας εθνική υπερηφάνεια, διεθνή σεβασμό και φόβο μισελλήνων.

Θα αναρωτηθεί κάποιος καλοπροαίρετος και δίκαιος κριτής τής ιστορίας και πολύ σωστά αν η Επανάσταση τής 21ης Απριλίου 1967 πέτυχε τα αποτελέσματα που όφειλε και ήθελε να πετύχει. Όχι, δεν ολοκλήρωσε ποτέ το πρέπον έργο. Πρόσφερε τα μέγιστα στον απλό ελληνικό λαό, έφτιαξε οδούς και εργοστάσια, ένωσε τούς Έλληνες, περιόρισε τούς αλαζόνες, εξάλειψε το έγκλημα, ανασυγκρότησε τις Ένοπλες Δυνάμεις, πάταξε την τραπεζική τοκογλυφία, έδωσε ψωμί, επανατοποθέτησε τον Χριστό στην κεφαλή τής Φυλής μας, επαναπροσδιόρισε το Ηρωικό Πνεύμα στο λαό μας.

Ναι, αλλά δεν εξαφάνισε από προσώπου γης τούς διεθνιστές και τούς πράκτορες τού σιωνισμού που μάς περιτριγυρίζανε και μάς περιτριγυρίζουν. Δεν απέκοψε τον δρόμο τής επιστροφής στην ξενοκίνητη αστική δημοκρατία, σοσιαλφιλελεύθερη και μαρξιστική. Δεν τσάκισε όσους πούλησαν κυριαρχία για δανεική αιχμαλωσία. Δεν μπόρεσε να θωρακίσει την αξιοποίηση τού γεωφυσικού πλούτου που μόλις πήγε η 21η Απριλίου να κάμει, ήρθαν προδότες να στήσουν εξέγερση Πολυτεχνείου και να σκοτώσουν την Κύπρο. Στο Πολυτεχνείο ο αμερικανοσιωνισμός ακροβόλισε ελεύθερους σκοπευτές για να κάνει το μακελειό που σκόρπισε και στην Ουκρανία προσφάτως. Και στην Κύπρο ριψάσπιδες αρχηγοί των όπλων επί Ιωαννίδη ανέκρουσαν πρύμνη και πλήγωσαν θανάσιμα τα αδέρφια μας, αφήνοντας μόνους τούς Ήρωες τής ΕΛΔΥΚ και τούς Τούρκους ελεύθερους να φέρουνε πίσω την φιλική τους «δημοκρατία».

Τιμούμε τις ημέρες τής αναλαμπής τού Ελληνικού Έθνους. Μα παραδειγματιζόμαστε και από τα λάθη. Οι προδότες πεθαίνουν, δεν αφήνονται να επανακάμψουν ώστε να μην διοικήσουν και να μην μολύνουν την κοινωνία. Το Ελληνικό Φως εγκαθιδρύει δια παντός το καθεστώς του στην Ιερή Πατρίδα. Το Ιδανικό των Ελλήνων είναι Πατρίδα Φυλετική και Ισχυρή, Ορθή Πίστη και Ελληνική Οικογένεια. Εργάτης, Στρατιώτης και Νεολαία δομούν το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κράτος, το ψυχήν τε και σώματι Ελληνικό Κράτος.

Οι Εθνικιστές δεν δικάζονται και δεν διώκονται από τούς δολοφόνους των Ελλήνων. Το Δικαστήριο τής Ελληνικής Φυλής φέρει Χρυσάκτινη Ελληνίδα Αυγή. Οι Εθνικιστές Δικαιοκριτές τής Πατρίδος και τής Τιμής θα καθαρίσουν το Μέγα Οικόπεδο τής Ελλάδος διά παντός από τις κατοχικές παραφυάδες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: