ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 27-8-2015.

Η ώρα τής κρίσεως είναι η ιερότερη στιγμή στη ζωή τού Έθνους. Κι όταν το Έθνος αυτό είναι η Ιερή και Μαρτυρική Ελλάς που τόσα πολλά προσέφερε στην πλάση, που την μοίρανε ο Θεός και την δόξασαν Άγιοι και Ήρωες, που τόσο πολύ αγαπήθηκε και τόσοι πολλοί αχαμνοί την μίσησαν, τότε όλοι οι αιώνες τής Ιστορίας μαζί θα αποδώσουν Νομοτελειακή Δικαιοσύνη. Και από την στιγμή που οι δύο διαφορετικοί κόσμοι από την αρχή τής δημιουργίας της οικουμένης αναμετρώνται, το Δίκαιο και η Πίστη με την Βαρβαρότητα και την Απιστία, ουδείς δικαιούται να φυγομαχήσει.

Η δύναμη τού Φωτός και η Δύναμη τού Σκότους. Οι Ελευθερωτές και οι Σκλαβωτές. Και μέσα στα σπλάχνα τής Πανώριας Πατρίδος μας Ελλάδος, τής Φωτοδότριας και Ελευθερώτριας, υπήρξανε επί χρόνους πολλούς οι γόνοι τού Σκότους και τής Σκλαβιάς ως πολιτικοί ταγοί και θεσμικοί φορείς εξουσίας. Μισητές τού Ελληνισμού, υπάλληλοι και ομοαίματοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, όλοι αυτοί προσποιήθηκαν πως θα σώζανε μια Πατρίδα που ούτε δική τους είναι ούτε κατάφεραν ποτέ να την νιώσουν. Και σιμά σ’ αυτούς, οι μισθοφόροι και κοιλιόδουλοι γραικύλοι Εφιάλτες που συμπλήρωσαν το «συνταγματικό τόξο».

Να πετύχεις ανάπτυξη οικονομική δίχως να έχεις εθνική οικονομία, δίχως να κατευθύνεις τούς πόρους τού λαού σου σε έναν εθνικό στρατηγικό σκοπό; Να βάλεις, ακόμη χειρότερα, την οικονομία, το χρήμα επάνω από την εθνική και εδαφική σου κυριαρχία; Να ξεχάσεις εντελώς σκόπιμα ελληνικά εδάφη και ελληνικές ψυχές στα χέρια των ψευδοκρατών που έχτισε ολόγυρα ο Αντίχριστος Εμποράκος των Εθνών για να μάς κρατούν φυλακισμένους και απομακρυσμένους από το αίμα τής καρδιάς μας;

Να αφήνεις ολόκληρες περιφέρειες καρποφόρες να εγκαταλείπονται και να πηγαίνεις σε ξένες «βοήθειες» που μετράνε τον «ανθρωπισμό» τους με την αποκοπή λίβρας σάρκας; Να φεύγουν από την ζωή Έλληνες και να έρχονται πλήθος γυρολόγων ξένων προς ελληνοποίηση; Να βάζεις ένα ολάκερο Έθνος μέσα σε τραπεζικές θυρίδες και να το πατάς στο λαιμό; Να ανέχεσαι στην Πατρίδα τού Θεού, στην Πατρίδα τής Ορθοδοξίας, να άρχουν τελειωμένοι άθεοι και να επελαύνει ο οικουμενισμός που όλα τα αλέθει; Να έχεις κράτος που πολεμά το Έθνος; Αυτό είναι το ψευτορωμέϊκο και η αστική δημοκρατία του με κεφαλή την βρώμα Παγκοσμιοποίηση.

Όμως ο Έλληνας στο Αίμα και την Ψυχή πιστεύει στον Θεό και είναι Μύστης τής Αλήθειας. Πιστεύει στο Αίμα και την Ελληνική Φυλή, μαχόμενος να δικαιώσει τις θυσίες και να πάρει πίσω ολάκερο τον ελληνικό κόσμο που τού αφαίρεσαν. Ο Αληθινός Έλληνας ιδρώνει και ματώνει για τα παιδιά του, για να μπορεί να επιβεβαιώσει τις διδαχές, για να μπορεί να τα κοιτά στα μάτια, για να γίνει πάλι ελληνική η Ελλάδα. Δικαιότερη, Καλύτερη, Μεγαλύτερη. Ο Αληθινός, πάει να πει ο Εθνικιστής Έλληνας, βάζει την ζωή πάνω από το χρήμα. Μετράει την Ελευθερία με την Ανεξαρτησία και την Ισχύ τής Ελλάδος, προς δόξαν τής ιστορίας και τού λαού του.

Η Φυσική Ελλάς δεν σκλαβώνεται με λογιστικές καταστάσεις. Η Φυσική Ελλάς δεν υπόκειται σε ηλεκτρονικές και εδαφικές και πάσης λογής αιχμαλωσίες. Είναι Κάστρο γεμάτο Πολεμιστές που γνωρίζουν μονάχα μια λέξη. Την Νίκη, την Επικράτηση τού Ελληνικού Έθνους. Την λέξη ήττα την έχουμε διαγράψει. Για εμάς τούς Έλληνες οικουμένη είναι ο Οικουμενικός Ελληνισμός. Για εμάς τούς Έλληνες ο πλούτος δεν κατάσχεται και δεν γνωρίζει τυράννους, διότι είναι μέσα στην ψυχή μας, είναι στα χώματα που μάς θρέφουν, είναι όπου κατοικεί η ζώσα ιστορία μας.

Νίκη ή Θάνατος. Ελλάς ή Θάνατος. Ορθοδοξία ή Θάνατος. Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς ή Τέφρα. Λαϊκός και Ελληνικός Εθνικισμός ενάντια στην ψώρα πάσης μορφής διεθνισμού. Ελληνοποίηση ενάντια στον βόρβορο τής Παγκοσμιοποίησης. Λεωνίδας ενάντια στον Εφιάλτη. Χριστός ενάντια στον Αντίχριστο. Ελληνική Φυλή ενάντια στην διαλυτική πανσπερμία. Ούτε ένα λιθάρι σε χέρια νεοταξιτών και των τσιρακιών τους. Εθνική Ιδέα και Ελληνικός Στρατός σε μια αναγεννητική πορεία, σε μια πλέρια ελληνική γεωπολιτική γειτονιά, με σύνορα ευρύχωρα, με τον Δικέφαλο και την Γαλανόλευκη στα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας ίσαμε τον Πόντο.

Αυτοί που μάς στέρησαν την εδαφική μας ολοκλήρωση είναι οι ίδιοι με εκείνους που μάς στέρησαν την εθνική παραγωγή, την εθνική οικονομία και την εθνική κυριαρχία. Αυτοί που μάς βγάλανε τον Χριστό και τούς Ήρωες ολάκερων των ενδόξων και επαναστατικών καιρών από τα σχολεία είναι οι ίδιοι με κείνους που θέλουν να σκορπίσουν τον Ελληνισμό στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα, φέρνοντας στην θέση του άλλους λαούς και τις ψευτοθρησκείες τους.

Αλλά εμείς πραγματώνουμε το μόνο χρέος που έχουμε δώσει ιερό όρκο πως θα κάνουμε. Την Επανάσταση και τον Θρίαμβο τού Ανίκητου Ελληνισμού, την συγγραφή τής νέας ιστορίας με τα χέρια μας και το Αίμα μας στο Πεδίο τής Τιμής. Ο Εθνικισμός μας δεν είναι πολιτικό ιδεολόγημα, αλλά η μοναδική, η Ανώτερη Ιδέα τού Έθνους Όλων των Ελλήνων, αυτή η ίδια η Ελλάς.

Σύμμαχός μας είναι ο εθνοφυλετικός αδερφός μας. Μέτρο αξιολόγησης η προσήλωση στις Ελληνικές Αξίες και η πειθαρχία καρδιάς κι όχι ανάγκης στον κοινό σκοπό τής διαιώνισης τού Ελληνισμού. Πολεμικό Εγερτήριο για την απελευθέρωση πάσης αλύτρωτης Ελληνικής Γης. Τότε μονάχα μπορούμε να μιλάμε για ευημερία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: