ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 14-9-2015.

Η ισχυροποίηση τού Έθνους είναι συνάρτηση τού ηγετικού χαρακτήρα, τής λαϊκής αποφασιστικότητας, των αυτοτελών κρατικών υποδομών και τής Πίστης στα ιδανικά τής Φυλής. Χρειάζεται απαραιτήτως μία ηγετική ομάδα που να δρα με γνώμονα αποκλειστικό το εθνικό συμφέρον. Και εθνικό συμφέρον είναι η κοινωνική συνοχή, η επάρκεια αγαθών, η άμυνα και η εναρμόνιση τού εθνικού εδάφους με τις ανάγκες τής Εθνικής Κοινότητας. Χρειάζεται επιπλέον ένας σφριγηλός λαός με γνώση τής καταγωγής και τής αποστολής του. Και ακόμη η εξασφάλιση τού άβατου τής Πατρίδος έναντι ξένων σωμάτων.

Η Ελλάς είναι το Έθνος των εθνών. Γέννησε πολιτείες, γλώσσες, πολιτισμούς. Έδειξε σε ολόκληρο τον κόσμο ποια είναι η διαφορά τού πολιτισμένου και δημιουργικού ανθρώπου από τον απολίτιστο και κακοποιό βάρβαρο. Δίδαξε την διαφορά τού Ελεύθερου Ανθρώπου από τον Σκλάβο. Με τον Ελεύθερο Άνθρωπο να είναι εκείνος που στηρίζεται στην αξιοσύνη του, στο αίμα του, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στο εθνικό δίκαιο. Είναι εκείνος ο μαχητής που διδάσκει μες το καμίνι τής ζωής και το πεδίο τής Τιμής τον διαρκή αγώνα για την αυτοδιάθεση τού λαού, ακόμη κι όταν εκείνος τελεί υπό αιχμαλωσία. Και από την άλλη πλευρά είναι ο σκλάβος τής ύλης που έχει μάθει είτε να κλέβει ξένους κόσμους είτε να σαπίζει άβουλα μέσα στην τυραννία.

Είναι φανερό λοιπόν ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Πατρίδα μας διάγει βίο υπόδουλης υπάρξεως ευρισκόμενης σε πλήρη και άθλια χειμέρια νάρκη. Δεν διαθέτει πολιτική ηγεσία με ηθικό ανάστημα και ελληνικότητα. Διαθέτει έναν λαό που έχει διαμορφώσει ηττοπαθή χαρακτήρα, αποδεχόμενος μια επίπλαστη μικρότητα δυνατοτήτων και απαιτήσεων που τού έχουν εμφυτεύσει σάπιοι ταγοί. Ο ίδιος ο ελληνικός λαός, χαμένος μέσα στα πλαστά χρέη και αδιέξοδα, έχει κλειδώσει την πίστη έξω από την ψυχή του και έχει επιτρέψει την αιμορραγία ελληνικών ψυχών και εδαφών.

Ο αφελληνισμός και η υπηρέτηση των νεοταξικών συμφερόντων, η μετατροπή τού κράτους σε μια διεθνιστική φυλακή που σκοτώνει τον Ελληνισμό, αυτό το ψευτορωμέϊκο αποτελεί την ουσία και τον λόγο ύπαρξης τής αστικής δημοκρατίας. Αλλά εκείνος που απειλεί τον Ελληνισμό πρέπει να εξοντωθεί, να εκλείψει διά παντός. Να ξεφορτωθούμε λοιπόν την ψευτοδημοκρατία. Και ευθύς αμέσως να φέρουμε στην Αρχή τού Κράτους το Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς τής Αριστοκρατίας τού Ελληνικού Αίματος. Οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή σε Κοινωνία και Εξουσία. Και στην συνέχεια να εφαρμόσουμε το επιβεβλημένο Εθνικό Σχέδιο τής Μεγάλης και Ένδοξης Ελλάδος.

Η Ελλάς διαθέτει το πλέον πλήρες Οικόπεδο στην οικουμένη από πλευράς γονιμότητας αγαθών έως και την πλέον κατάλληλη γεωστρατηγική θέση που αυτό καταλαμβάνει με την Θεία Πρόνοια και τον Ηρωισμό των Προγόνων μας. Το Οικόπεδο τής Φυλής μας ωστόσο δεν είναι πλήρες ούτε από πλευράς ιστορικής δικαιοσύνης ούτε από πλευράς εθνικής αναγκαιότητας και ασφάλειας.

Ιστορική Δικαιοσύνη είναι η απελευθέρωση των ελληνικών πληθυσμών που διαβιούν υπό ξένη κατοχή και η ένταξη τού εδάφους που καταλαμβάνουν αυτοί οι πληθυσμοί στην Μητέρα Ελλάδα. Και Εθνική Αναγκαιότητα είναι η εκκαθάριση των γεωστρατηγικών θυλάκων που κατέχονται από εχθρούς μας που έχουν διαφορετικά συμφέροντα και βλέψεις σε βάρος μας, η ταυτόχρονη επέκταση τής Ελλάδος σε ζώνες που θα μάς επιτρέψουν να θρέψουμε τούς πληθυσμούς μας.

Αν ελέγξουμε τούς πόρους και το χώμα που πατούμε, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα επιλύσουμε ταυτόχρονα τόσο το οικονομικό όσο και το εθνικό μας ζήτημα. Στην κορυφή τής πυραμίδας των προαπαιτούμενων βρίσκεται πιο ψηλά μονάχα η υπογεννητικότητα και η λειψανδρία των Ελλήνων. Ωστόσο έχουμε συνηθίσει να πολεμούμε απέναντι σε πλήθη και πάντοτε η αρχή τής αναγεννήσεως τού Ελληνισμού γίνεται από τούς λίγους.

Καλό είναι το χρήμα όταν διατίθεται για να στηρίξει την ανάπτυξη τού Έθνους. Αλλά ακόμη καλύτερη είναι η εθνική αυτογνωσία και φιλοδοξία τής Φυλής που σκέφτεται ελεύθερα και ενεργεί ως Μεγάλη Δύναμη. Τα μικρά και καθημερινά ζητήματα τού λαού δεν είναι ξεκομμένα από το ζήτημα τής εθνικής κυριαρχίας. Είναι άμεσα εξαρτώμενα από το αυτεξούσιο τού Έθνους, το οποίο δεν εκβιάζεται από κανέναν. Εργάζεται, πολεμά και νικά. Δηλαδή σχηματίζει την τροφή, την υγεία, την ενέργεια και τον στρατιωτικό εξοπλισμό του.

Η δε εθνική κυριαρχία παγιώνεται από την ακολουθούμενη εδαφική ολοκλήρωση που μπορούν να εξασφαλίσουν δύο απολύτως συγκεκριμένοι δρόμοι. Ο ένας δρόμος είναι η άμεση στρατιωτική δράση τού Ελληνικού Έθνους που δραστηριοποιείται στα πλαίσια τού δόγματος Ουδείς Έλλην Σκλάβος. Είναι η συλλογική απόφαση τού Ελληνισμού να επιστρέψει στις Προαιώνιες Εστίες που όρισε για τα παιδιά του ο Άγιος Θεός. Και ο άλλος δρόμος τής εδαφικής μας ολοκλήρωσης είναι η συμπεριφορά τού Εθνικού Κράτους που ως Μητέρα Πατρίδα στηρίζεται στο Κοινοτικό Σύστημα, οργανώνοντας τούς εκτός συνόρων Έλληνες ως προέκταση τού Έθνους, ως μια ακόμη Ελλάδα, ως γεωπολιτική γέφυρα, με γνώμονα την Ορθοδοξία και την Φυλή. Οργάνωση, συσπείρωση, αυτονομία, αυτοδιάθεση.

Τα πάντα στηρίζονται στην λαϊκή πίστη και την εθνική ψυχή. Στο δίκαιο και το ατσάλι μαζί. Συγκέντρωση στον καλό σκοπό και επιμονή μέχρι την ώρα που θα τον πετύχεις. Να χτίσεις καλύτερη Ελλάδα από αυτήν που παρέλαβες. Να φτιάξεις το ψηλότερο βάθρο τής οικουμένης για τον εκπολιτιστή και κοσμοκράτορα Ελληνισμό. Και Σκέπη ψηλότερη, πάνω από την Ιερή Πατρίδα βρίσκεται μονάχα ο Θεός. Ιδού ο οδικός χάρτης τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ενάντια σε Σταυρωτήδες και Εφιάλτες, η Αυτοκρατορική Ελλάς θα νικήσει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: