ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗΣ


ΑΘΗΝΑ 5-10-2016.Συναγωνιστικό χαίρε εις άπαντες. Γνωρίζουν οι πάντες ότι είμαι απόλυτος μα και δίκαιος ταυτόχρονα. Δεν προτίθεμαι ασφαλώς να αλλάξω την ιδεολογία και τις θέσεις μου ούτε σε 1000 ζωές!!! Περίμενα τρία εικοσιτετράωρα ώστε να πλησιάσω σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Δεν γνωρίζω τον λόγο, αλλά εδώ και τρία εικοσιτετράωρα δεν έχει δημοσιευτεί από το ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣΝΕΤ το πιο κάτω αναδημοσιευμένο άρθρο μου. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ευχαριστώ τον Θεό που είμαι με την άδεια και την χάρη Του Ορθόδοξος, Εθνικοκοινωνιστής, απόλυτος και δίκαιος. Εκτιμώντας θετικά την συνεργασία μας, αν υπάρχει κάτι σχετικά με το κατωτέρω άρθρο που δεν το γνωρίζω, ας μου το πουν. Το συγκεκριμένο άρθρο σημείωσε στο μπλογκ μου ρεκόρ αναγνωσιμότητας. Αυτό μου αρκεί και ευχαριστώ τους φίλους και τις φίλες μου που ενστερνίζονται τις πολιτικές μου θέσεις. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ο Έλλην Εθνικιστής είναι ο εργάτης τής ελληνικής κοινωνίας, ο φιλόσοφος τού Ελληνικού Έθνους, ο πολεμιστής τής Ελληνικής Φυλής. Εργάζεται για την πρόοδο τής όμαιμης λαϊκής κοινότητας και την προκοπή των γεννημάτων του. Σκέφτεται και διαπλάθει διαρκώς τις πνευματικές του αντιλήψεις και αξίες μέσα από την εθνική αυτογνωσία, τις εμπειρίες και την συναντίληψη για την προαγωγή τής σχέσεως Θεού και Πατρίδος. Πολεμά ενάντια στους εσωτερικούς και τούς εξωτερικούς εχθρούς τής Φυλής του.

Συνεπώς ο Έλλην Εθνικιστής δεν χωράει μέσα στην ασφυκτική μέγγενη και την ετεροβαρή ενέργεια ενός κόμματος. Διότι πλάστηκε για να ενώνει και όχι για να διχάζει τον λαό του. Πλάστηκε επιπλέον για να υπηρετεί και να εξυπηρετεί αποκλειστικά τα δίκαια και τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους προς το οποίο και μόνον διαθέτει το συναίσθημα τής καθημερινής του ενέργειας. Δεν χωράει στον σκοτεινό κόσμο τού κομματισμού, γιατί όποιος εισέρχεται σ’ αυτόν συνδιαλέγεται για την ύπαρξη τού εαυτού του και τής ομάδος του μεταξύ κομματικών πραματευτάδων. Αλλά ο Εθνικιστής είναι μαχητής κι όχι πολιτικός.

Ο Έλλην είναι πυρσός δισυπόστατος θεοσέβειας και εθνοπρέπειας. Είναι ένας Ελληνορθόδοξος Σταυροφόρος. Έχει λάβει το χρίσμα τής διακονίας τής αληθείας από τον ίδιο τον Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό και κουβαλάει συνάμα τον δικό του σταυρό για την απόκρουση τής βλασφημίας και τής βαρβαρότητας που επελαύνει ως ακρίδα επί τής πατρώας γης αγίων και ηρώων. Αλλά η βλασφημία και η βαρβαρότητα αντιμετωπίζονται με την συνεργασία των πιστών, τού λαού και τού στρατού. Με την εκκαθάριση τής ανομίας και με την εξάπλωση ενός καθάριου ελληνορθόδοξου εθνικοκοινωνισμού. Με τον οικουμενικό χαρακτήρα τής Ορθοδοξίας και τής Ελληνικής Ιδέας.

Ως Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνιστής είμαι απόλυτος και δογματικός στην βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία μου. Έχω δει την κομματική ψευτοελλάδα και μού προκαλεί απέχθεια και αηδία. Δεν μπορώ να έρθω σε συναντίληψη μαζί τους διότι δεν είμαι καθόλου καταδεκτικός στα παζάρια. Όταν έχω δύο πράγματα στα χέρια μου, δεν μπορώ να δώσω ούτε μια τρίχα από τα δικά μου υπάρχοντα προκειμένου να εξακολουθήσω να υπάρχω, να ζω και να ακούγομαι. Θα διατηρήσω την θέση μου ακέραια, θα αυξήσω τα υπάρχοντά μου και θα επιβληθώ με τον δίκαιο ιδρώτα και το ηρωικό αίμα.

Θα εργαστώ και θα πολεμήσω με τις δικές μου δυνάμεις. Θα ξεκουφάνω τον κόσμο γύρω μου με τον ατίθασο χαρακτήρα μου, με την σάλπιγγα τής λαϊκής πανστρατιάς, με τούς παιάνες τής νέας ελληνικής δόξας, με τούς Θείους δοξαστικούς ύμνους. Ο κόσμος μου όλος είναι ο Θεός, ο αλύγιστος εαυτός μου και οι οικείοι μου. Δεν έχω ανάγκη ξένες πλάτες και ιδιοτελή υλιστικά κέρδη, εφήμερα δίχτυα των εχθρών μου και κολακείες για να τεθώ στο περιθώριο και τον εφησυχασμό. Έχω μια ξεκάθαρη εντολή. Να αφυπνίζω διαρκώς τις μάζες, να συνεπαίρνω τούς φίλους και αδερφούς μου, να κάνω την μάζα απαιτητικό λαό και τον απαιτητικό λαό κατακτητικό Ελληνικό Έθνος.

Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μου έχει ως κόμμα το ελληνικό κράτος και ως κοινοβούλιο τον Οικουμενικό Ελληνισμό. Για καταστατικό χάρτη έχει τον αποστολικό και εκπολιτιστικό του χαρακτήρα. Έχει στέμμα του τον Βασιλέα Χριστό και πύρινη ρομφαία του τον δίκαιο, τον ελληνόψυχο, τον ελληνοαίματο που δεν αρκείται στα χαρτιά, στα τραγούδια και τις φιλοφρονήσεις για την φάρα του. Δίνει ζωή στα γραφόμενα. Εναλλάσσει το μελάνι με το αίμα. Συνεπαίρνει τούς συναγωνιστές του με τούς θούριους τής εποχής του που γίνονται αγώνας για έναν καλύτερο ελληνικό κόσμο. Σχηματίζει κοινές αποφάσεις και όραμα για μια δημιουργική και ισχυρή Ελλάδα που θα βγει από τα χέρια τούτης τής γενιάς.

Ο σύγχρονος κόσμος δεν μού αρέσει και δεν μού ταιριάζει. Αν δεν ήμουν εδώ, σίγουρα θα ήθελα να μπω σε αλλοτινούς ηρωικούς και ρομαντικούς καιρούς. Αφού όμως είμαι εδώ, θα κάνω τα πάντα για να αναστήσω τον παλαιό συναισθηματικό δεσμό και την αληθινή φύση τής πλάσης με τον κυρίαρχο Ελληνισμό σε ανατολή και δύση. Διότι η Ελληνική Φυλή είναι ένα ταξιδιάρικο πουλί που έχει σπείρει γλώσσες, λαούς και πολιτισμούς με τις μαρτυρίες των πιστών και τις θυσίες των πολεμιστών.

Να σπάσουμε τα στεγανά τού ατομισμού και τής δουλοπρέπειας. Να συντρίψουμε το τέρας τού νεοταξικού κομματισμού που φέρανε οι σταυρωτήδες δια των πολιτικών. Ο αγών τού Έλληνα δεν είναι πολιτικός. Ο Αγών τού Έλληνα είναι Εθνικός. Ο σκοπός δεν είναι η οχλαγωγία και η διχογνωμία ούτε η επιλογή τυράννου. Ο σκοπός μας είναι η οπλιταγωγία και η ομοφωνία τού στρατεύματος που λέγεται Ελλάς προς την διάλυση τής τυραννίας και την εργασία τής Φυλής ως μια γροθιά. Για να σηκώσουμε περισσότερα προσκυνήματα, για να φτιάξουμε νέο πολιτισμό, για να φέρουμε περισσότερες ελληνικές ψυχές σε Ελλάδα αυτάρκη και πλέρια.

Έκκληση προς την αέναη ελληνική ψυχή. Κάλεσμα προς το πανελλήνιο κοινό τού καιρού μου κάνω. Καθαρμός στις συνειδήσεις από τα πνευματικά δηλητήρια και τις φτιαχτές ανάγκες που μάς βάλανε άθεοι και απάτριδες. Να αγαπήσουμε την φάρα μας στην πράξη. Να κάνουμε την γη των μαρτύρων και των ηρώων πάλι δική μας. Να εξωτερικεύσουμε τον διανοητή και τον πολεμιστή σε μια αδιαίρετη φύση. Να κάνουμε υπηρέτη τής Φυλής μας τον πλούτο τής γης μας. Να συντρίψουμε τούς εχθρούς μας, ανασταίνοντας με ελληνικά λάβαρα τα αυτοκρατορικά μας εδάφη. Να νικήσουμε την παγκοσμιοποίηση με τον Οικουμενικό Ελληνισμό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: