ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ



ΑΘΗΝΑ 19-7-2017.

Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη για πίστη, για δημιουργικότητα και για την διαιώνιση τής ράτσας, ενάντια σε κάθε είδους κακοτοπιές και βαρβάρους. Είναι η διαχρονική ιστορία τής ανθρωπότητας και των εθνών που γράφεται κυρίως με έργα πύρινα και έπειτα με λόγια. Διότι η ιστορία γράφεται με πυγμή και όχι με επαίσχυντες συμφωνίες και μνημόνια.

Οι πολεμιστές λαοί είναι εκείνοι που κατοχυρώνουν δυναμικά το δικαίωμα τής ύπαρξης και τής ελευθερίας. Εκείνοι οι λαοί που είτε έχουν κατά τεκμήριο δίκιο είτε άδικο, φροντίζουν τα δικά τους συμφέροντα, τις δικές τους επιθυμίες. Η ιστορία γράφεται από τα έθνη και τα συλλογικά συμφέροντα που έχουν ηγετικό ανάστημα και ατσάλινη δύναμη. Ενώ οι λαοί που είναι ανάξιοι των προγόνων τους, μαζί με εκείνους που εγκαταλείπουν την εθνική τους συνέχεια στα χέρια των μισητών Θεού και ανθρώπου, πεθαίνουν ραγιάδες.

Η Ελλάς έχει ιστορία ένδοξη, τρανούς προγόνους, τρανές διδαχές, γερές παρακαταθήκες, Θεϊκή Ευλογία, γεωπολιτικό περιβάλλον ζηλευτό. Όμως η ιερή πατρίδα μας πάσχει στα κυριότερα. Έχει έναν λαό πάντα ευκολόπιστο και πάντα προδομένο, έναν λαό που τείνει ευήκοο ους στις σειρήνες τής βολής, έναν λαό που επέτρεψε στους Εφιάλτες και τούς Βαρβάρους τού σύγχρονου καιρού να τού πάρουν εδάφη και ψυχές, με αντάλλαγμα χρήματα ματωμένα.

Οι Έλληνες αφήσαμε τούς υπηρέτες τής παγκοσμιοποίησης και τούς μνηστήρες τής παγκόσμιας σιωνιστικής εξουσίας να μάς διαστρέψουν την εθνική μας ταυτότητα, την εθνική μας ιστορία, την ψυχή μας δηλαδή την ίδια. Δεν ξέρει η Φυλή μας που πάει, που βαδίζει, από πού έρχεται και ποια είναι η αποστολή της. Φτάσαμε στο σημείο να αντικρίζουμε τούς πολιτικούς να πανηγυρίζουν για το νέο μνημόνιο και να ετοιμάζονται να το εφαρμόσουν μαζί με τούς δήθεν διαφωνούντες, όταν σε κάποιο σημείο τής Πατρίδος μας έβγαινε ένα ένταλμα σύλληψης για ένα φτωχό ανήλικο ελληνόπουλο επειδή εμπορευόταν τριαντάφυλλα δίχως άδεια!

Το νέο μνημόνιο δεν έφερε λεφτά βέβαια για το λαό ούτε καν για τα λαμόγια που ασκούν εποπτεία και κηδεμονία στο ψευτορωμέϊκο, αλλά έφερε νέα μέτρα, με νέους κεφαλικούς φόρους σε μια νέου τύπου τουρκοκρατία, όμοια με την παλαιά. Κάντε όσα σάς ζητήσαμε, κάντε το σκατό σας παξιμάδι και βλέπουμε. Αλλά και στα εθνικά μας θέματα, που είναι απείρως σοβαρότερα των οικονομικών για τη ζωή ενός πραγματικά ελεύθερου και φιλόδοξου έθνους, οι εξελίξεις είναι σκοτεινές για το μαλθακό μόρφωμα που κάνει πως είναι τάχα κράτος.

Τι χρεία έχομεν να μιλούμε για σεντούκια, όταν το χαλί που πατούμε έχει από κάτω σάπιο και κούφιο έδαφος. Στα Στενά τού Βοσπόρου, στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο κρίνεται το μέλλον τής γεωπολιτικής αυλής μας και τής Εθνικής μας Κοινότητος. Πρόσφατα οι Τούρκοι τέθηκαν σε συναγερμό, διότι υπήρξαν πληροφορίες για την ναρκοθέτηση τού περάσματος τού Βοσπόρου από τούς ισλαμοτζιχαντιστές συνεργάτες τους σε βάρος ρωσικών πλοίων. Στο δε Αιγαίο οι Τούρκοι ήδη μέσα από ναυτικές οδηγίες, ασκήσεις με πραγματικά πυρά και γεωφυσικές έρευνες αλλά και έρευνες διάσωσης, ασκούν τον έλεγχο στο μισό Αιγαίο, εκφράζοντας ανοικτά τις διεκδικήσεις τους επί των νησιών μας.

Η Ελλάς των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων δεν έχει σχέδιο εθνικής στρατηγικής πολιτικής. Οι γραικύλοι νεοεφιάλτες δεν έχουν καν σχέδιο Εθνικού Σκοπού με σαφή χάραξη μήτε θαλασσίων ζωνών μήτε διεκδικήσεως εδαφών και γεωπολιτικής υπεροχής με ζώνες εθνικής ασφαλείας. Η δε συμμαχική και καλά πολιτική που ασκούν είναι επί τής ουσίας σχέση εξαρτήσεως από το άρμα τού σιωνισμού, πολιτική επικίνδυνη και αρτηριοσκληρωτική που αντιστοιχεί στην εκχώρηση εξουσιών και εθνικής κυριαρχίας που έχει αποδεχθεί το ξενοκίνητο δημοκρατικό καθεστώς.

Τις προάλλες που συναντήθηκε ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός με τον Ρώσο πρόεδρο ο οποίος τού επισήμανε την ριψοκίνδυνη ενίσχυση τής αμερικανικής βάσης στη Σούδα τής Κρήτης, ο πρωθυπουργεύων τού απάντησε πως έχουν το νου τους η ψευτοευρωπαϊκή ένωση και το ΝΑΤΟ. Εκείνοι δηλαδή που καλύπτουν τις ενέργειες τής Τουρκίας, εκείνοι που καλύπτουν την παρουσία και τις ενέργειες των μουσουλμάνων σε Ελλάδα, Ρωσία και Ανατολή, εκείνοι που στηρίζουν όσους ζητάνε ελληνικά εδάφη και την Κύπρο μας. Να στηρίξουμε και να ανεχθούμε τούς εχθρούς μας που μισούν την Ορθοδοξία και το Εθνικό Φρόνημα και ολάκερο τον Ελληνισμό μας!

Η εθνική πολιτική τού καθάριου και εθνικοκοινωνικού μας ελληνισμού έχει ως σκοπό της να εξυπηρετήσει το δίκαιο και το συμφέρον τού Ελληνικού Έθνους. Είμαστε αποφασισμένοι να κλείσουμε την οδό των εχθρών μας σε ξηρά, αέρα και θάλασσα. Να διεκδικήσουμε διευρυμένη παρουσία και εγγυοδοσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για την περιφρούρηση των πληθυσμών μας πέριξ των προσωρινών συνόρων, υπέρ των δικαιωμάτων τους σε εθνικές και θρησκευτικές ελευθερίες και αυτοπροσδιορισμό. Να φτάσουμε στον απώτατο σκοπό τής απελευθερώσεως των σκλάβων ελληνικών πατρίδων που περιστοιχίζουν την ελεύθερη Ελλάδα και να διευρύνουμε τα εθνικά μας σύνορα.

Όταν σχεδιάζεις την ανάπτυξη τού κράτους, φροντίζεις να προασπίσεις την κοινωνική συνοχή και την εθνική ασφάλεια. Κοινωνική συνοχή έχεις όταν αποδιώχνεις προδότες, επικυρίαρχους και ξένα τυχοδιωκτικά σώματα. Εθνική ασφάλεια έχεις όταν δεν περιβάλλεσαι από κανένα διεκδικητικό σε βάρος σου φορέα και όταν ελέγχεις σε μεγάλο γεωγραφικό εύρος τις ενεργειακές πηγές και τα γεωφυσικά περάσματα που απαρτίζουν τη γειτονιά σου.

Αυτομάτως λοιπόν η ορθή εθνική πολιτική συνεπάγεται υψηλό εθνικό φρόνημα και συμμαχική πολιτική ειδικών επιλογών και υψηλής συμπόρευσης επιδιωκόμενου αποτελέσματος. Ισχύει πάντα ο μέγιστος και αδιάψευστος κανόνας ότι δεν υπάρχουν μόνιμες φιλίες, αλλά μόνιμα συμφέροντα. Επομένως, μιλάμε για εξωτερική πολιτική πολλαπλών ταχυτήτων και όχι κλειστών θυρών. Και φυσικά το εθνικοκοινωνικό μας κίνημα ταυτίζει την εξωτερική μας πολιτική με δύο μεγάλα δόγματα. Πρώτον, εξίσωση τής ιστορικής αλήθειας με την σύγχρονη εθνική και κρατική μας υπόσταση. Και δεύτερον, ουδείς Έλλην σκλάβος μέσα από μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα.

Εθνική πυγμή λοιπόν σημαίνει εθνική εργασία, ισχυρή εθνική βούληση, πλήρης ελευθερία. Εθνική πυγμή σημαίνει να βαδίζεις με σεβασμό επάνω στα ιστορικά ίχνη τής Φυλής σου και να ανοίγεις τον δρόμο στα γεννήματά σου, γράφοντας τη νέα δική σου ιστορία. Πυγμή διαθέτεις όταν πολεμάς και νικάς για λογαριασμό δικό σου, υποτάσσοντας τούς εχθρούς σου. Όταν τρανώνεις την Πατρίδα πρώτα και κύρια με το αίμα τής ιστορικής δικαιοσύνης. Τότε το μνημόνιο τής αλήθειας το συγγράφει η Μεγάλη Δύναμη τής Πίστης και τού Δικαίου, η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: