ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 27-12-2017.

Στις παλαιότερες φυσικές και ηρωικές εποχές, οι πόλεμοι γίνονταν εν όπλοις και διακρίνονταν μεταξύ τους αναλόγως το εφαρμοσθέν στρατήγημα. Στη σύγχρονη εποχή, αυτή που την ονομάζουν άλλως πως νέα εποχή, οι πόλεμοι γίνονται επιπλέον και άνευ όπλων, με αδιόρατο εχθρό και άνευ επισήμου κηρύξεως πολέμου. Είναι οι ορθότατα αποκαλούμενοι βρώμικοι πόλεμοι. Αυτοί που γίνονται με τεχνητές κρίσεις και εσωτερικές συγκρούσεις.

Όλοι οι πόλεμοι που έχουν γίνει έως σήμερα, είχαν πάντα κάποιο προκαθορισμένο στόχο που συνδεόταν με την καλλιέργεια τού κατάλληλου πολιτικού κλίματος. Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ανατράπηκαν εθνικές κυβερνήσεις. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο σχηματίστηκαν διεθνείς συμμαχίες για να γίνουν διευθυντήρια των κρατών – μελών και υποτελών. Ο δε επερχόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει με το εντός των τειχών χάλασμα των κοινωνιών, με το σάπισμα ήθους και πολιτών, προσδοκώντας κατόπιν την υπό των όπλων εγκατάσταση τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Πόλεμος είναι η εισβολή των στρατευμάτων τού εχθρού εντός ελεύθερης χώρας, προκειμένου να την κατακτήσει. Πόλεμος είναι η οικονομική εισβολή των τραπεζικών κολοσσών που δεσμεύουν τούς οικονομικούς θεσμούς, το εθνικό εισόδημα και τούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους τής άνευ εθνικής κυριαρχίας χώρας. Πόλεμος είναι η διοίκηση τής κατειλημμένης χώρας από ανήθικους πολιτικούς που κλέβουν τον λαό, που κάνουν τον λαό ψωμοζήτη τους, που συνάπτουν ειδικές συμφωνίες παραδόσεως τής χώρας στα νεοταξικά αφεντικά τους.

Πόλεμος είναι η φτωχοποίηση τού λαού με τις ενέργειες πολιτικών και συμμάχων. Πόλεμος είναι η μετατροπή τής οικονομίας από παραγωγική και αποτελεσματική σε σκοπίμως και παρανόμως δανεική, παρασιτική και πιστωτική, με χρέη αναντιμετώπιστα. Πόλεμος είναι η μεθοδευμένη υπογεννητικότητα που ενθαρρύνεται από την φορολόγηση των νεογέννητων τέκνων. Πόλεμος είναι η φυγή για λόγους επιβίωσης των Ελλήνων στο εξωτερικό. Πόλεμος είναι η νομοθέτηση τής ομοφυλοφιλίας που εξαχρειώνει και στειρώνει το λαό. Πόλεμος είναι και η νομοθέτηση τής ειρηνικής απώλειας εθνικού εδάφους.

Η Ελλάς έχει βιώσει όλες τις μορφές πολέμου. Τον ένοπλο πόλεμο από βαρβάρους, τον συμμοριτοπόλεμο από ενόπλους προδότες και τον βρώμικο ακήρυχτο πόλεμο. Διότι δεν διοικείται από Έλληνες αλλά από ψευτορωμιούς. Από ψευτορωμιούς που οι πρόγονοί τους στήσανε τρεις εμφυλίους πολέμους το Εικοσιένα, πούλησαν Μικρασία και Κύπρο, συναλλάχτηκαν στον προηγούμενο παγκόσμιο πόλεμο υπό όλες τις δημοκρατικές προβιές με όλους τούς εμπόλεμους και οδήγησαν σε ψεύτικους εμφυλίους τον Ελληνισμό.

Οι απόγονοι και οι επίγονοι των ίδιων πάντα πολιτικών και νοοτροπιών κάνουνε κόμματα, δεσμεύουν ψυχές και περιουσίες, πλουτίζουν βρώμικα, κάμουν μνημόνια και νομοθετούν την ηθική και εδαφική εκπόρνευση τής Ελλάδος, αφού πρωτύτερα φυλάκισαν και λοιδόρησαν τον ελληνικό πατριωτισμό και εθνικισμό. Η αστική δημοκρατία και οι αναρχικοί παρακρατικοί της συνθέτουν ένα καθεστώς λεχρίτη και εγκληματική συμμορία ψευτορωμιών που παντρεύει κίναιδους, που αλλάζει φύλο κατά τα γούστα των κίναιδων στα 15 έτη και ψηφίζει υπέρ ψεύτικων μειονοτήτων, για να υποστεί το Ελληνικό Έθνος εδαφικό ακρωτηριασμό.

Οι εντός και οι εκτός των τειχών μισέλληνες και αντίχριστοι, οι ίδιοι που διώξανε Ορθοδοξία και Ελλάδα, Πίστη και Ελληνική Ιστορία από τα σχολειά μας, θέλουν να κάμουν τούς Έλληνες αφύσικους, ηττοπαθείς και ριψάσπιδες. Αφού κλέψανε ταμεία, σπίτια και ηθική μετά τής αληθινής τους πατρίδος παγκοσμιοποίησης, οι πολιτικάντηδες νομοθέτησαν εντός τής γιάφκας τού κοινοβουλίου το δικαίωμα των πρακτόρων τής Άγκυρας να βαφτίσουν τον μουσουλμανισμό τουρκισμό, για να κλέψουν την ελεύθερη Θράκη μα και τα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου που έχουν γεμίσει τουρκοφερμένους ισλαμιστές λαθροπρόσφυγες και τζιχαντιστές.

Ευθύς αμέσως, σπεύσανε διάφοροι σύλλογοι τουρκόψυχων να κάνουν αιτήσεις προς τα ελληνικά δικαστήρια, ζητώντας την αναγνώρισή τους αντί ως μουσουλμανικοί σε τουρκικοί. Θράκη και Δωδεκάνησα είναι το πρώτο πεδίο τού ειρηνικού πολέμου για λόγους «ανθρωπισμού». Στα πολιτισμικά τάχα όπλα οδεύουν και οι συλλογικότητες ανθελληνισμού τού ψευτομακεδονισμού των σλαβόψυχων που εδρεύουν στη δήθεν ελεύθερη Ελλάδα. Οι δε Σκοπιανοί, εισερχόμενοι σε νέο διάλογο με το ψευτορωμέϊκο, επανέλαβαν τον διεκδικητικό ψευτομακεδονισμό τους με υπουργούς που δηλώσανε ως τόπο καταγωγής τους την ελεύθερη Μακεδονία μας!

Παράλληλα στον χορό τής αφαιρέσεως ελληνικών εδαφών μπήκαν και οι Αλβανοί. Είναι άλλωστε πάγια πολιτική τού αλβανικού ψευδοκράτους να ζητάει την επιστροφή των τουρκόψυχων και υποστηριχτών κάθε μισελληνικού στοιχείου τσάμηδων που συνεργάστηκαν με τούς Γερμανούς στον προηγούμενο πόλεμο και εγκλημάτησαν κατά Ελλήνων. Ζήτησαν λοιπόν με περισσότερο θράσος το ίδιο πράμα και ονομάτισαν εμάς τούς γνήσιους Έλληνες Δωριείς αρβανίτες ως τάχα δικούς τους! Πράξανε έτσι διότι έχουν τις πλάτες των αμερικανοσιωνιστών, αυτών που ενεργούν όπισθεν κάθε ενεργούμενου τον εδαφικό ακρωτηριασμό τής Ελλάδος.

Μα και στην Κρήτη έχει στηθεί από πολλούς χρόνους πίσω η ανεξαρτητοποίηση τού νησιού μας. Και εκεί την αρπαγή τη στήνουν οι σιωνιστές, παρέα με τούς δωσίλογους γραικύλους. Στα δε χρόνια των μνημονίων, οι αισχροί πάτησαν επάνω στη στημένη διάλυση τής εγχώριας παραγωγής και τη φτώχια των Ελλήνων. Έτσι λοιπόν, στην Κρήτη οι χρηματοδότες παγκοσμιοποίησης και λαθρομετανάστευσης βγάλανε λένε μελέτες για τα οφέλη μιας ενδεχόμενης αυτονόμησης, προφανέστατα λόγω τού γεωφυσικού πλούτου τού νησιού, έχοντας ως μπούσουλα την αντίστοιχη υπόθεση τής Καταλονίας στην Ισπανία.

Γνωρίζουμε πως μεταξύ των εισερχόμενων ισλαμιστών κυρίως λαθρομεταναστών συμπεριλαμβάνονται τζιχαντιστές από τη Συρία και τις λοιπές ταραζόμενες χώρες τής Ασίας και τής Αφρικής. Γνωρίζουμε τη συνεργασία και την υποστήριξη των αναρχικών πρακτόρων τού νεοταξισμού στις ενέργειες των λαθροεισβολέων και τις κοινές τους παρουσίες σε βάρος των Ελλήνων. Και εσχάτως μάς γνωστοποίησαν οι λεγόμενοι αναρχικοί μέσω οπτικοακουστικού υλικού από την Συρία πως κάποιοι εξ αυτών πολέμησαν και πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών, προφανώς εκπαιδευόμενοι πως θα πράξουν τα ίδια ενταύθα.

Δεν χρειαζόμαστε να μάθουμε κάτι άλλο για τις πολεμικές και τις ειρηνικές εκφράσεις τού σύγχρονου βρώμικου πολέμου τού νεοταξισμού, τού βαρβαρισμού και τής κομματοκρατίας. Χρειαζόμαστε ενότητα και ενέργεια όλων των καθάριων στο αίμα και τη συνείδηση Ελλήνων. Χρειαζόμαστε την κατανίκηση όλων των ψευτορωμιών και των ξένων εισβολέων και των κεφαλαίων και των όπλων τους. Χρειαζόμαστε την απόλυτη συμπόρευση Πιστών, Εθνικιστών και Στρατού Ελληνικού σε μια απόλυτα και ολοκληρωτικά ελληνική Ελλάδα. Μια Ελλάδα Ορθόδοξη, Εθνικιστική και Μεγάλη. Στρατός και Εθνικισμός στην ηγεσία καθάριων και διεκδικητικών Ελλήνων. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: