ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΥΤΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 11-2-2018.

Στους έσχατους χρόνους τής παγκοσμιοποίησης, οι σατανολάτρες σιωνιστές και οι δημοκρατικοί εκφραστές τους βάλθηκαν να μειώσουν κυριαρχικά και εδαφικά τον κυριότερο αντίπαλό τους, τον θεοσεβή και δίκαιο Ελληνισμό. Κι έτσι, αφού εξαχρείωσαν τα ήθη, προχώρησαν στην νομοθέτηση των παλαιών κατοχών, προκειμένου να αποδεχτούμε τις νέες απώλειες ελληνικών εδαφών. Να αποδεχτούμε δηλαδή ως νόμιμη την ύπαρξη των σκλάβων πατρίδων μας, ώστε να ολοκληρωθεί ο ακρωτηριασμός τής Πατρίδος μας δια τής πολιτικής προδοσίας.

Η παραχώρηση ελληνικών εδαφών στον βορρά έχει δρομολογηθεί χρόνους πίσω, ανομολόγητα και με την αποδοχή τής εχθρικής προπαγάνδας από τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς. Το ξενοκίνητο καθεστώς τής αστικής και τής διεθνιστικής δημοκρατίας έχει αποποιηθεί την εκπεφρασμένη ελληνικότητα στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θράκη και στο Ανατολικό Αιγαίο. Τα ελληνικά όπλα και ο εθνικιστικός λαός μας διώξανε τούς Τσάμηδες, τούς Βουλγαροκομιτατζήδες και τούς Τούρκους. Για να έρθουν οι πολιτικάντηδες να χτίσουν φιλίες, να αποδεχτούν αλυτρωτικές προπαγάνδες ακόμη και εντός ελληνικού εδάφους και να δεχτούν την αποσιώπηση των αλύτρωτων αδερφών μας ολόγυρα τής γεωπολιτικής μας αυλής.

Ήρθαν λοιπόν σήμερα, στους χρόνους τής μνημονιακής επίθεσης των σιωνιστών τοκογλύφων, οι ψηφισμένοι εκπρόσωποι τού ελληνικού λαού και δήθεν εκφραστές των εθνικών δικαίων, να κάμουνε τις αλύτρωτες πατρίδες μας όχημα τής διαλύσεως τού Έθνους μας. Αντί να διεκδικήσουμε εμείς το μεγάλωμα τής Ιερής Ελλάδος με την απελευθέρωση των σκλαβωμένων Ελλήνων που στερούνται τού δικαιώματος έκφρασης σε πίστη, εκπαίδευση, γλώσσα και εθνικότητα, μάς λέγουν οι απόγονοι τού Εφιάλτη στην περίπτωση τής Μακεδονίας μας πως υπάρχει εδαφικά και άλλη Μακεδονία εκτός ελληνικών συνόρων που μάς υποχρεώνει να αναγνωρίσουμε λένε τα Σκόπια ως Μακεδονία!

Αυτό που μάς ζητάει ο κομματικός εσμός τής δημοκρατίας και των ψεύτικων ιδεολογιών είναι η αναγνώριση τής προδοσίας τους ως νόμιμης και κανονικής. Αυτό ακριβώς κάνουνε όταν λένε πως είναι ακροδεξιά λογική η μη εκχώρηση τού ονόματος τής Μακεδονίας μας στα Σκόπια. Τον μεθοδευμένο εδαφικό ακρωτηριασμό τής Ελλάδος υποκρύπτουν στον χαρακτηρισμό ως ακροδεξιάς εκτροπής τής διεκδικήσεως τής ενσωματώσεως στον ελληνικό εθνικό κορμό τής Βορείου Ηπείρου και τής Βορείου Μακεδονίας μας.

Αρνούνται τις θυσίες των Ελλήνων οι εξωμότες και ζητούν από εμάς τούς χειμαζόμενους δήθεν ελεύθερους Έλληνες να διαγράψουμε και μείς τις θυσίες των αδερφών μας. Θέλουν να ξεχάσουμε τις φυλακίσεις και το αίμα των Βορειοηπειρωτών που χύθηκε έως και τον Αριστοτέλη Γκούμα που δολοφονήθηκε από τούς Αλβανούς επειδή μιλούσε την μητρική του γλώσσα, την ελληνική γλώσσα τής ελληνικότατης Ιλλυρίας από τα αρχαία χρόνια. Να λησμονήσουμε τον Σπυρομήλιο, το ΜΑΒΗ και την ηρωική Χιμάρα.

Θέλουν ακόμη να λησμονήσουμε τούς βιασμούς και τις δολοφονίες λαού, κλήρου και δασκάλων στη Μακεδονία Μας από τούς Κομιτατζήδες. Να ξεχάσουμε τον Παύλο Μελά. Να ξεχάσουμε τον Αρχιεπίσκοπο Αχρίδας Ιωάννη που βρίσκεται από ετών φυλακισμένος από το τυραννικό καθεστώς των Σκοπίων, διότι λέγει βροντερά την αλήθεια ότι η Μακεδονία είναι ελληνική. Θέλουν οι πολιτικάντηδες, τα κόμματα και οι ιδεολογίες τους να διαγράψουμε την ελληνική κοινότητα τής Βορείου Μακεδονίας Μας εντός τού σκοπιανού μορφώματος, την οποία το ψευτορωμέϊκο δεν έχει ποτέ αναγνωρίσει, όταν έχει αναφερθεί σ’ αυτήν ακόμη και ο Γκλιγκόροφ. Θέλουνε να λησμονήσουμε Μοναστήρι, Δοϊράνη, Γευγελή, Αχρίδα, Πρέσπες.

Λοιπόν Έλληνες, ήρθε η ώρα να δούμε κατάματα την αλήθεια. Το χρωστάμε στους προγόνους μας που μάς λευτερώσανε και στα παιδιά μας που πρέπει να μάθουν την αληθινή ιστορία και την αληθινή αποστολή μας. Το χρωστάμε στον Εθνάρχη Θεόδωρο Κολοκοτρώνη που μάς είπε πολύ σωστά ότι εκείνη η γενιά Ελλήνων που θα ξεχάσει τις Αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες θα είναι η τελευταία. Να δούμε κατάματα πως οι κρίσεις τού χρήματος συνοδεύουν πάντα τις εδαφικές απώλειες. Να δούμε κατάματα πως οι Έλληνες δεν έχουμε μόνιμους φίλους και πως ο πρώτος σε επικινδυνότητα εχθρός μας είναι οι πολιτικοί.

Ο μοναδικός μόνιμος και εγκάρδιος φίλος των Ελλήνων είναι ο Ελληνισμός στην Πίστη, στο Αίμα και την Συνείδηση. Να αντιληφτούμε πως πλέον αποδείχτηκε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι ισχύει αυτό που μάς είπε ο Γέρος τού Μοριά πάλι πως μονάχοι μας θα αποκτήσουμε την λευτεριά μας, με τις δικές μας δυνάμεις κι όχι στηριζόμενοι σε πλάτες ξένες. Πως προορισμός μας είναι η Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη όπως πίστευε, όπως έλεγε και όπως έδειχνε ο έφιππος Κολοκοτρώνης και όχι τα κυβερνητικά και νομοθετικά κυνοβούλια που τον στείλανε φυλακή, που τού σκότωσαν έναν γιο, που τον οδήγησαν στο θάνατο από μαρασμό και εγκεφαλικό.

Βλέπετε λοιπόν ωρέ Έλληνες τις ομοιότητες τού παλιού καιρού με τον σύγχρονο ελευθεριάζοντα και όχι ελεύθερο βίο. Βλέπετε πως οι πολιτικοί μας ανταλλάσσουν πάντα γρόσια και φόρους με απώλειες ελληνικών εδαφών και φτωχοποίηση των Ελλήνων που φτάσανε όμοια και απαράλλακτα ως τις μνημονιακές μας μέρες. Για να μάς πουν κάποιοι να αποδεχτούμε τα Σκόπια ως Μακεδονία, γιατί τα λένε έτσι, λένε, όλος ο κόσμος. Για να μάς πουν να μην διεκδικήσουμε τα σκλαβωμένα εδάφη μας σε Αλβανία, σε Σκόπια, σε Βουλγαρία, σε Τουρκία, όταν τώρα, την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές, οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και οι Τούρκοι, πιόνια σιωνιστικά όλα τους, γυρεύουν και τα υπόλοιπα εδάφη που μεγαλώσαμε και ανατραφήκαμε εμείς και τα παιδιά μας.

Υπάρχει ωρέ Έλληνες κάποιος ανάμεσά μας που δέχεται να πουλήσει τούς τάφους των προγόνων του; Υπάρχει κάποιος να δώσει για σκλάβους τα παιδιά του; Οι πολιτικοί και οι ιδεολογίες τους το κάνουν. Ιδέα Ελληνική υπάρχει μία και μόνη. Είναι η Εθνική και Κοινωνική Ιδέα. Αρχηγός τής Πίστης και τής ζωής μας είναι ο Ιησούς Χριστός. Παράταξη τού Έλληνα μία και μόνη είναι η Ελλάς. Λόγχη λευτεριάς είναι ο Ελληνικός Στρατός. Αποστολή μας είναι ο θρίαμβος τής Αλήθειας και η απελευθέρωση κάθε σπιθαμής ελληνικής γης και ψυχής, η Πιστή και Μεγάλη Ελλάδα, η Αυτοκρατορική Αγία Ρωμανία μας.

Δεν δεχόμαστε την παγκοσμιοποίηση και τον αφανισμό τής Ελλάδος. Διεκδικούμε, απαιτούμε και κατακτούμε όλες τις αδούλωτες ελληνικές πατρίδες, από Δυσμάς έως την Ελληνίδα Ανατολή, στις οποίες μάς προσμένουν καρτερικά τα αδέρφια μας. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είμαστε Εθνικιστές. Αγαπούμε τον Στρατό μας και φτιάχνουμε μαζί του την αληθινά ελληνική ιθύνουσα τάξη των Πιστών και των Αρίστων Ελλήνων. Ελλάς Αγία, Επαναστατική και Στρατιωτική. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: