ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ


ΑΘΗΝΑ 21-3-2018.

Μετάνοια είναι η επιστροφή από το παρά φύση στο κατά φύση και από τον διάβολο στον Θεό, με την εξάσκηση των πνευματικών αγώνων.
Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός

Η ανθρωπότητα διάγει σκοτεινό βίο εξαθλιώσεως πόρων και εξαχρειώσεως ηθών. Επιδίωξη τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι να εκπορνεύσει και να διαλύσει τα έθνη, οδηγώντας τα στα πόδια τού διαβόλου και τής παγκόσμιας διακυβέρνησής του. Η ανθρωπότητα πιέζεται ώστε να αρνηθεί την κανονικότητα τής Δημιουργίας, να δεχτεί δηλαδή το παράλογο για λογικό, το αφύσικο για φυσικό. Να δεχτεί τον διάβολο στη θέση τού Θεού.

Έχουμε πλήρη επαλήθευση των προφητειών Αγίων Γερόντων τής Ορθοδοξίας μας που μάς θέσανε προ των κινδύνων και των δικών μας ευθυνών στους εσχατολογικούς χρόνους που ζούμε. Θα μάς λέγουν τα παράλογα για λογικά, μάς είπε ο Πατέρας Θεός μέσα από τα λόγια των Αγίων μας. Θα επιχειρήσει ο διάβολος να πλανήσει ακόμη και τούς εκλεκτούς. Και όσους δεν κατορθώσει να πείσει, θα τούς απειλήσει. Κι έτσι όντως συμβαίνει στο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον τής νέας τάξης ή αταξίας επί το αληθέστερο πραγμάτων τής επιχειρούμενης εβραιοσιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

Υπήρξε στη ζωή τής μίας και μόνης αληθινής Ορθοδοξίας, στη ζωή τής Ελληνοορθοδοξίας μας ένας Έλλην Άγιος που αν ζούσε στις μέρες τού Οικουμενισμού και τής Πανθρησκείας, δεν ξέρω ποια θα ήταν η αντιμετώπιση που θα τού επιφύλασσαν οι αντίχριστοι που θαρρούν πως θα εξουσιάζουν για πάντα τον κόσμο. Είναι ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός που μάς είπε με παρρησία την σπουδαία αλήθεια ότι μετάνοια είναι η επιστροφή από το παρά φύση στο κατά φύση και από τον διάβολο στον Θεό, με την εξάσκηση των πνευματικών αγώνων. Αλήθεια προφανής, που όμως αρνούνται οι νεοταξίτες.

Η κρίση που βιώνει ο Ελληνισμός μας και κάθε ελεύθερο έθνος εν γένει είναι πάνω απ’ όλα και κύρια κρίση ηθική παρά οικονομική. Διότι η παράδοση τής διαχείρισης των παραγωγικών πόρων και τής οικονομικής αξιοποίησης τού λαϊκού μόχθου, τα αποθέματα τού εθνικού πλούτου, παραδόθηκαν στις τράπεζες και παραποιήθηκαν από τούς πολιτικούς και θεσμικούς εξωμότες σκοπίμως, ώστε να παραδοθεί είτε άμεσα και ηθικά είτε έμμεσα και εκβιαστικά ο λαός στον παγκόσμιο τύραννο.

Δεχτήκαμε μια πρωτοφανή και άγρια επίθεση εν καιρώ ειρήνης, έχοντας υποστεί απώλειες που μονάχα μια πολεμική καταιγίδα θα δικαιολογούσε. Τα τείχη τής Πατρίδος όμως πίπτουν μονάχα από μέσα. Αυτό έχει αποδειχτεί και έτσι έχει συμβεί διαχρονικά στην ιστορία τού Ελληνικού Έθνους, διότι ο αέναος χαρακτήρας μας, οι προγονικές μας παρακαταθήκες και οι διαχρονικές αξίες μας σμίλεψαν την Ελληνική Φυλή ως ακατάβλητη δύναμη που αγωνίζεται, φτιάχνοντας στερεό δίκαιο και πολιτισμό. Ο Έλλην άρχει τής οικουμένης ως κραταιά οντότητα ήθους και δυνάμεως κατά τις Εντολές τού Θεού.

Όμως από τον καιρό τού ανοίγματος τής Κερκόπορτας και τής πτώσεως τής Αγίας Ρωμανίας μας, ήρθαν στα κλειδιά τής Αγίας Ελλάδος ψευτορωμιοί ανήθικοι και βέβηλοι. Ανήλθαν στα πράματα και τις τύχες τής Φυλής μας και τού κόσμου αυτοί που υπήρχαν πάντοτε στην σκιά τής ανομίας, κρυπτόμενοι είτε στην παρανομία είτε ως σκιώδεις εντολείς προσωρινών δυνατών. Η φύση τού ανθρώπου παραβιάστηκε με το χρήμα και την μετατροπή τού σώματος σε σκεύος άνομου κέρδους και ηδονής.

Τα φύλα ανακατεύτηκαν και οι κλέπτες και οι σταυρωτήδες γίνηκαν άρχοντες. Οι άνθρωποι αρνήθηκαν την Δημιουργία τού Θεού Πατρός. Διότι ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο άρσεν και θήλυ και τον δίδαξε να φτιάχνει οικογένεια και να πράττει όμορφα έργα, να βαστάει η πανώρια Ελληνίς την εστία καθαρή και ο πανώριος Έλλην να αποκρούει τον εχθρό. Να σμίγουν η γυναίκα και ο άντρας, διαιωνίζοντας και βαστώντας τον Ελληνισμό μέσα στον ίσιο δρόμο τής αρετής.

Ήρθαν όμως οι μολυσμένοι χρόνοι τής Ανομίας και οι λαοί έδωσαν όλα τα δικαιώματα ζωής και αποφάσεων ολότελα στους αχρείους και πλάνους ψευτοεξουσιαστές. Παραιτήθηκαν υπό την ψευδαίσθηση τής τάχα αντιπροσωπευτικής τους φωνής. Ακολούθησαν και οι φαρισαίοι και οι αιρετικοί τής θρησκείας και ουχί πίστης που τα βρήκαν αναμεταξύ τους, ώστε να κλείσουν μάτια και αυτιά κι αυτοί και όλες οι Αρχές. Και ψήφισαν νόμους για τρίτα φύλα ανώμαλα και για ανώμαλες ψευτοοικογένειες. Και μπήκαν ως μηχανισμοί προτύπων και ως μέσα επικοινωνίας τα θεσμοθετημένα τέρατα και σημεία στο άβατο τού Ελληνισμού.

Το παρά φύση έγινε τρόπος συμπεριφοράς σε όλα τα επίπεδα τής κοινωνικής και τής εθνικής μας ζωής. Το Ελληνικό Έθνος έγινε ηττοπαθές και σκυφτό σε ορέξεις ιταμές και ξένες πολλές φορές. Έμαθε στο μπαξίσι και το ρουσφέτι. Επέτρεψε να σχηματιστούν άδηλες περιουσίες απατεώνων που χρεώθηκαν στο λαό. Έβγαλε από την μνημοσύνη του το αποστολικό και κοσμοκρατορικό του παρελθόν. Πούλησε εδάφη και ψυχές, για να φορέσει ευρωπαϊκά και διεθνή φράκα. Γίνηκε μικρός ο Ελληνισμός μας και πόρνευσε τη ρωμιοσύνη του. Και υποθήκευσε τα παιδιά του στην σατανοκίνητη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Τώρα πλέον ήρθε η ώρα να γίνει το ταμείο τής ιστορίας που δεν λανθάνει και δεν συγχωρεί τούς βέβηλους και βάρβαρους λεηλάτες εθνών και πλάσης. Είναι η ώρα να διαλέξουμε ανάμεσα στην Αιώνια Ζωή ή τον Αιώνιο Θάνατο. Είναι η ώρα να επιλέξουμε στρατόπεδο και να δώσουμε την υπέρτατη μάχη για την Ελληνική Φυλή και την Ανθρωπότητα ολάκερη.

Είναι η ιερή στιγμή τής μετάνοιας για την οποία μάς μίλησε ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, με την επιστροφή στην Θεία φύση και την κανονικότητα. Οφείλουμε να επανέλθουμε στον ίσιο δρόμο τού ήθους, να εγείρουμε τα αντανακλαστικά τής εθνικής μας μνημοσύνης και να αποκαθάρουμε τα ιερά χώματα από τούς εξωμότες. Εμπρός λοιπόν, στις επάλξεις ιεροπρεπές και σιδερόφρακτο Έθνος μου, για να πάρουμε πίσω τον κόσμο μας. Να λαμπρύνουμε ναούς και να απλώσουμε πλέρια Ελληνοσύνη. Με τον Θεό και τον Πιστό και Καθάριο Ελληνισμό και μόνον.-
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: