ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 18-10-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Στον καιρό τής παγκοσμιοποίησης περισσεύει η υποκρισία των αλαζόνων ισχυρών και η εθελοδουλία των ελληνόφωνων κατοχικών αρχών. Η πραγματικότητα αυτή αντικατοπτρίζεται καθαρά στις περιπτώσεις τής Τουρκίας και τού ενδοτισμού των ψευτορωμιών στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς Αμερικανών και Ρώσων.

Οι ψευτοευρωπαίοι τής «ευρωπαϊκής» ενώσεως προτείνουν τάχα μου εμπάργκο εμπορίου όπλων κατόπιν εορτής και ποινές για τούς συνεργάτες των Τούρκων στις γεωτρήσεις αυτών στην κυπριακή ΑΟΖ. Δεν τολμούν οι δήθεν ευρωπαίοι να κλείσουν την ενταξιακή οδό τής Τουρκίας στην Ευρώπη οριστικά και να αποστείλουν στρατιωτική συνδρομή στην Πατρίδα μας, προκειμένου να αποτραβηχτούν οριστικά οι λαθροεισβολείς τού νεοταξισμού που μάς στέλνουν τούρκοι και σιωνιστές. Και δεν το τολμούν διότι είναι ενεργούμενα τού σιωνισμού, όπως και οι πολιτικοί τού ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος.

Υποκριτές τού κερατά ομοίως είναι και οι αμερικανοί που διοικούνται ως στρατηγείο τής κυοφορούμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης από τούς σιωνιστές μέσα από τις οικονομικές και πολιτικές εκφράσεις των θεσμών τους. Οικονομικοί και πολιτικοί θεσμοί που υπάρχουν άλλωστε και στον κόρφο τής Ευρώπης. Είδαμε τον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ να μιλάει για αναστολή και ουχί κατάργηση διμερούς εμπορικής συμφωνίας με την Τουρκία και για πρόσθετους δασμούς στον τουρκικό χάλυβα. Συντηρούν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι την Τουρκία ως γεωπολιτική γέφυρα με ανούσιες «ποινές», μέχρις ότου λαμπαδιάσει ένα παγκόσμιο πολεμικό πεδίο.

Οι Τούρκοι λοιπόν συνεχίζουν ακάθεκτοι την στρατιωτική τους εισβολή στην Βόρεια Συρία κατά των Κούρδων. Ο Άσαντ όμως προασπίζεται το έδαφος τής Πατρίδος του ως Πατριώτης πρόεδρος αποστέλλοντας συριακά στρατεύματα στο πλευρό των Κούρδων. Κι έτσι οι Ρώσοι λένε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουν συγκρούσεις τουρκικού και συριακού στρατού. Τούτο σημαίνει με μαθηματική ακρίβεια ότι αν οι Τούρκοι επιμείνουν στην εισβολή τους, θα δεχτούν την ρωσική στρατιωτική καταστολή. Κατά συνέπεια, η Ελλάς έχει κάθε όφελος να τηρήσει διακριτική στάση στους διεθνείς ανταγωνισμούς και να υπηρετήσει τον δικό της εθνικό στρατηγικό σκοπό θωράκισης τού κράτους μας από τούς εχθρούς του μέσα από την συνεργασία μας με τούς ομόδοξους Ρώσους.

Κι όμως, οι θεσμικοί εκφραστές τής Πατρίδος μας κινούνται εντελώς αντίθετα, ερχόμενοι σε σύγκρουση με τη Ρωσία και υπηρετώντας τον νεοταξικό παράγοντα τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Η Ελληνική Εκκλησία υπακούει στα κελεύσματα τού Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και αναγνωρίζει το αυτοκέφαλο τής ουκρανικής εκκλησίας που απομακρύνεται έτσι από το Πατριαρχείο Μόσχας. Το δε ψευτορωμέϊκο με το υπουργείο εξωτερικών τού νεοταξίτη Δένδια καλεί δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και εμπορικούς εταίρους και επιμελητήρια και ΣΕΒ να κάνουν εμπορικό εμπάργκο στη Ρωσία λόγω τού προσεταιρισμού εδαφών της που είναι η Κριμαία, η Αμπχαζία και η Οσετία!!!

Το ψευτορωμέϊκο δεν είχε καμία αντίρρηση στην αποδοχή τού Κοσσυφοπεδίου που αποτελεί απειλή με την αλβανική επέκταση και την ακολουθία εν Ελλάδι αποσχιστικών τάσεων, γιατί αφεντικό εκεί είναι ο αμερικανοσιωνισμός που θέλει μικρότερη Ελλάδα. Στην περίπτωση των ρωσικών εδαφών στα οποία μάλιστα έχουμε και ελληνικούς πληθυσμούς, οι προδότες τής ελληνόφωνης πολιτικής λένε όχι και είναι αντιληπτός ο λόγος. Γιατί είναι οι ίδιοι προδότες που έχουν αρνηθεί την αυτονομία τής Βορείου Ηπείρου που είναι κατοχυρωμένη από το πάντα ισχύον Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας. Αυτοί που λένε όχι στην απελευθέρωση ελληνικής γης και που άφησαν ατιμώρητες τις δολοφονίες Αριστοτέλη Γκούμα και Κωνσταντίνου Κατσίφα, αυτοί οι ίδιοι λένε όχι σε μια φυσιολογική συμμαχία με τούς Ρώσους.

Τα πράγματα για την Ελλάδα μας και το λαό μας είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα. Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μπροστά στο νέο ή ταν ή επί τας. Όλα ή τίποτα. Η Μακεδονία μας φορτώνεται με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών μια χωριστή εθνοτική αναφορά ενός δήθεν μακεδονικού έθνους που προβάλλουν οι Σκοπιανοί. Οι λαθροεισβολείς τού σιωνισμού, των τούρκων και των μη κυβερνητικών διακινητών καταλαμβάνουν ελληνική επικράτεια με επιθετικές συμπεριφορές που εκκινούν από τούς λαθροκαταυλισμούς.

Οι λαθρογυρολόγοι εξεγείρονται και βάζουν φωτιές στα νησιά εντεταλμένα, την στιγμή που αστυνομία, στρατός και πυροσβεστική προσπαθούν να κάμουν το ιερό χρέος τους. Κι όλα αυτά, όταν ο δωσιλογισμός έχει φτάσει στο σημείο να στήνει ελληνικά ρεπορτάζ όπως λέγεται στο συριακό μέτωπο με τις οικονομικές πλάτες και την παραδοχή τής Τουρκίας!!!

Η ελληνική αλήθεια είναι η μόνη που μπορεί να συντρίψει την νεοταξική υποκρισία προδοτών και μισελλήνων. Η Ελλάς καλείται για πολλοστή φορά στην ιστορία της να απομακρύνει τον βαρβαρισμό και ταυτόχρονα να βαστήξει ζωντανό το Έθνος μας με την αποκατάσταση τής Ελληνικής Φυλής σε όλες τις εστίες της. Με καθαρές τις πλάτες στο εθνικό μας κράτος, ενωμένες τις συνιστώσες εκκλησίας, λαού και στρατού στην πραγμάτωση τού εθνικού στρατηγικού μας σκοπού και εδραίες την Ορθοδοξία και την Ελληνοσύνη μας, να προβούμε στην κίνηση μιας ενιαίας και απαιτητικής Ελληνικής Πολιτείας. Ένας Θεός, Ένας Ελληνικός Λαός, μια Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: