ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ 4-10-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η εθνική κυριαρχία και η ελευθερία τού προσώπου αποτελούν την θεμελιακή βάση για την ανάπτυξη τού κράτους και την παραγωγική του αυτάρκεια. Σημαντική προϋπόθεση για την πρόοδο πολιτείας και πολιτών είναι η δυνατότητα λήψεως αυτοφυών αποφάσεων και πράξεων. Όμως στην αστική δημοκρατία τής παγκοσμιοποίησης, οι διεθνείς εξελίξεις προσδιορίζουν και καθορίζουν τον βαθμό εξάρτησης τού κράτους που πλέον είναι προτεκτοράτο.

Η παγκοσμιοποίηση σκοπεύει στην αντικατάσταση των επί μέρους εθνικών κρατών από ένα διεθνές διευθυντήριο, με εξαρτώμενα μέλη την ασύνορη ανθρωπότητα. Η ύπαρξη επί παραδείγματι ενός ενιαίου νομίσματος ήδη μεταθέτει μεθόδους και παθογένειες τής οικονομίας σε όλα τα προτεκτοράτα που έχουν υιοθετήσει το ενιαίο νόμισμα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η Ελλάς καταστράφηκε κυριολεκτικά με την παραμονή στο ευρώ ελλείψει εναλλακτικών λύσεων, προκειμένου να διατηρηθεί στη θέση της η ευρωζώνη.

Η υπόθεση τής διακρατικής και οικονομικής συνύπαρξης διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας υποτιθέμενης οικογένειας. Όλα τα μέλη τής κοινωνίας των εθνών θα προκόψουν ή θα βυθιστούν από κοινού. Αυτό σημαίνει ότι τα κράτη τα πλουσιότερα και τα κράτη τα φτωχότερα θα εξισωθούν, με τη δυνατότητα των φτωχών να λύσουν τα προβλήματά τους να είναι απλά ανύπαρκτη. Κι αυτό, διότι όλα τα μέλη τής πολιτικής οικογένειας δεσμεύονται στο αδιανόητο και αφύσικο όρο τής κοινής εφαρμογής μέτρων με διαφορετικές αντοχές.

Ο φτωχός δεν μπορεί να πληρώσει τούς ίδιους φόρους με τον πλούσιο. Μα και ο έως τότε πλούσιος υποχρεούται να διαχειριστεί μικρότερο μερίδιο στην αγορά. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από μια στενή παγκόσμια ολιγαρχία. Οι πολιτικοί κάθε εξαρτώμενου κράτους – μέλους τής παγκόσμιας κοινωνίας είναι διορισμένες μαριονέτες των σιωνιστών νεοταξιτών. Και η εν δυνάμει ανακήρυξη τής παγκόσμιας διακυβέρνησης σήμερα βαδίζει στη συντριβή τής παγκόσμιας οικονομίας και τού εθνικού κράτους.

Στις ΗΠΑ στις οποίες εδρεύει η παγκοσμιοποίηση, μεθοδεύεται η πολιτειακή ανωμαλία για την συγκέντρωση όλων των εξουσιών στα χέρια των σταυρωτήδων που θέλει η παγκόσμια ελίτ. Ακόμη και ανάμεσα στους συστημικούς διαχειριστές τής παγκόσμιας αγοράς συμφερόντων, προωθούνται οι πιο συνεργάσιμοι. Βλέπουμε λοιπόν μια τάση των σιωνιστών να απομακρύνουν τον Τραμπ από την προεδρία των ΗΠΑ. Ακούσαμε τον Τραμπ να τάσσεται ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τούς Δημοκρατικούς να κατηγορούν τον Τραμπ για κατάχρηση εξουσίας.

Πολλές φορές πάντως τα εκάστοτε αντικρουόμενα συμφέροντα βολεύονται από τις συγκρούσεις, ενώ στις πλείστες περιπτώσεις συνεργάζονται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Στην Ελλάδα πάντως, η μεθοδευμένη οικονομική κηδεμονία στα πλαίσια τής πολιτικής ενοποίησης στην Ευρώπη, εξαντλεί το παραγωγικό δυναμικό τής χώρας, μειώνει το εθνικό εισόδημα, μαραζώνει τον Ελληνισμό και τον αντικαθιστά μέσα στο ίδιο του το σπίτι, μέσα στην ίδια την Πατρίδα του.

Υποτίθεται πως η Ελλάς έφυγε από το στενό κλοιό τής μνημονιακής εποπτείας και εντάχθηκε στην οικονομία των αγορών. Με τη διαφορά ότι αυτό το οποίο άλλαξε είναι ο τρόπος εξάρτησης τής Πατρίδος μας. Ήδη έχει ξεκινήσει η τέταρτη οικονομική αξιολόγηση από τούς κατοχικούς «θεσμούς» που διαπίστωσαν τεράστιο δημοσιονομικό κενό. Δηλαδή οι ζημίες μιας οικονομίας που στηρίζεται αποκλειστικά στο εμπόριο στημένου χρήματος μεγαλώνουν.

Όταν όμως δεν φτιάχνεις προϊόν για να ζήσεις, τότε βγάζεις στο σφυρί σε τιμή ευκαιρίας την εθνική σου περιουσία. Όταν δεν πουλάς, τότε απλά ξεπουλάς. Να γιατί με φόρους και δάνεια το ψευτορωμέϊκο έβαλε τον πολίτη να ξηλώσει χωράφι και να υποθηκεύσει σπίτι. Να γιατί κλείνουν ελληνικά μαγαζιά και καλούνται πολυεθνικά μαγαζιά. Τώρα λοιπόν ιδιωτικοποιούνται ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και ΔΕΠΑ. Πωλούνται δηλαδή η ηλεκτρική ενέργεια, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο τής Ελλάδος.

Την ίδια στιγμή ακριβώς αυξάνονται τα κόκκινα ανεξόφλητα δάνεια των Ελλήνων που καταλήγουν στα χέρια ληστρικών οικονομικών συμφερόντων. Τα καταναλωτικά δάνεια φτάσανε στα 10 δις ευρώ, τα επιχειρηματικά δάνεια γίνηκαν 5 δις ευρώ, 2 δις ευρώ φτάσανε τα δάνεια των ελεύθερων επαγγελματιών και στα 361 εκατομμύρια ευρώ τα στεγαστικά. Η δε χρεοκοπία μιας και μόνης μεγάλης εταιρίας, τής Τόμας Κουκ, σκορπάει τσουνάμι περιστολών στην τουριστική βιομηχανία. Χάνονται περιουσίες και εργασίες ελληνικές σε μια διεθνή αγορά που ομοίως βουλιάζει.

Όμως η παγκοσμιοποίηση χρειάζεται επειγόντως την πολιτειακή ανωμαλία και την αποτυχία την μιλημένη τού εθνικού κράτους. Θέλει την αναγκαστική συνένωση των πολυεθνικών ραγιάδων υπό το καθεστώς τού φόβου. Θέλει την απώλεια τής εθνικής κυριαρχίας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε πληθυσμιακό επίπεδο.

Κι έτσι, η κυβέρνηση μαζί με τούς περιφερειάρχες στήνουν νέους καταυλισμούς λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων ανά την εθνική μας επικράτεια. Η προηγούμενη κυβέρνηση πούλησε τη Μακεδονία και η τωρινή την ελληνική κοινωνία στην ξενοκρατία, αντί τριάκοντα αργυρίων. Η διαχείριση τού Αιγαίου δίδεται στους ψευτοσυμμάχους και η διαχείριση τής Κύπρου σε δύο προτεκτοράτα, με την είσοδο τής τουρκικής πολιτικής. Κι όλα αυτά λέγονται παγκόσμια τυραννία.

Η Ελλάς βιώνει τις μεγαλύτερες παρενέργειες τής διεθνούς οικονομικής κρίσης, διότι διαθέτει μεγάλα γεωφυσικά προσόντα και ένα γεωπολιτικό οικόπεδο στρατηγικής σημασίας που διασταυρώνεται στα πεδία τής παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης από ανατολάς. Οι βομβαρδισμοί πετρελαϊκών εγκαταστάσεων, οι κλιματικές κρίσεις, οι πολεμικές αναταραχές, οι αποστολές νεοταξιτών λαθρογυρολόγων, η φτωχοποίηση τού πλανήτη, όλα γίνονται για να μεταμορφωθεί ο κόσμος σε μια παγκόσμια φυλακή.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή τής παγκόσμιας πτώσης των αξιών. Φτώχια, ηθική σήψη, πολιτειακή ανωμαλία, πολεμικό μέτωπο και παγκόσμια τυραννία. Αυτή είναι η σεισμική πολιτική ακολουθία τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Και η μόνη λύση είναι η επαναστατική ορμή τού Ελληνισμού για την λήψη τής ζωής στα δικά του και μόνο χέρια. Είναι η ελευθερία, η αυτοκυριαρχία και η ενδυνάμωση τής ελληνικής θέσης. Η διαμόρφωση εθνικής οικονομίας, εθνικής κοινωνίας και εθνικής ασφάλειας. Το Εθνικό Κράτος και η Εθνική Γεωπολιτική Ισχύς. Μια Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: