ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 4-2-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο εχθρός τής Ελλάδος, όπως και όλων των εθνών που θέλουν να ζήσουν, είναι θρασύδειλος και απάνθρωπος. Στήνει διαρκώς εμπόδια θανάτου, είτε κρυπτόμενος πίσω από αυτά είτε προωθώντας προκλητικά βαποράκια του. Είναι ο κτηνώδης νεοταξισμός που έχει βαλθεί να συντρίψει λαό και εθνική ψυχή. Και τέτοιου είδους αντίχριστα υποπόδια δεν δικαιούνται να επικαλούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα που καταπατούν.

Τις τελευταίες ημέρες εντείνονται οι αεροψεκασμοί που φυσικά ουδέποτε ανακόπηκαν. Είναι ζήτημα χρήσης βλαπτικών χημικών μετάλλων στην ατμόσφαιρα, αναλόγως των επιδιωκόμενων αποτελεσμάτων. Αυτά ποικίλλουν και ξεκινούν από αναπνευστικά προβλήματα και άλλα περιστατικά υγείας μέχρι απότομες κλιματικές αλλαγές και καταστροφές στην καλλιέργεια αγαθών διατροφής. Κάποιοι μιλάνε ακόμη και για την επιβολή απάθειας στον ανθρώπινο ψυχισμό απέναντι στα επερχόμενα δεινά. Οι καταστροφές πάντως στη καλλιεργήσιμη γη είναι καταγεγραμμένες και συνιστούν έναν σαφή ακήρυκτο πόλεμο. Οι δε μετεωρολόγοι έχουν διαψευστεί πολλές φορές στις αρχικές τους προβλέψεις.

Αλλά και στο ζήτημα των νόσων, είναι πολλές οι περιπτώσεις κατά τις οποίες άγνωστοι ιοί έχουν ξεφύγει μέσα από διάφορα εργαστήρια. Να είναι τυχαίο; Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο. Όπου ο στόχος βάλλεται από το νεοταξικό κτήνος, εκεί παρατηρούμε την ανάπτυξη ιών που κανείς δεν τούς ήξερε πριν. Ένα απλό παράδειγμα είναι ο λεγόμενος κορονοϊος που ξεκίνησε από την Κίνα. Δεν έχει σημασία η αφετηρία τού ιού, καθώς αυτή θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε και η ζωή κινδυνεύει παντού. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στις περιπτώσεις όλων των κατασκευασμένων ιών, δήθεν συμπτωματικά διαρρέεται εκ των υστέρων η ύπαρξη εμβολίων και φαρμάκων. Υπάρχει δηλαδή πρόληψη και θεραπεία, αλλά το κακό έχει προλάβει να συμβάλλει στην μείωση των πληθυσμών που επιδιώκουν οι σταυρωτήδες παγκοσμιοποιητές.

Δεν είναι όμως αυτές οι μόνες παγίδες θανάτου σε βάρος των παιδιών μας, σε βάρος τής Φυλής μας, σε βάρος των εθνών. Είναι επιπλέον τα οδυνηρά επίχειρα σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής που συσσωρεύει η κατασκευασμένη οικονομική κρίση. Οι συστημικές αρπαχτές κάποιων επιτήδειων και το φούσκωμα των ζημιών με ληστρικούς δανεισμούς που λάβανε ψεύτικο εθνικό χαρακτήρα. Κι ενώ μάς λέγανε υποκριτικά ότι με την καινούργια κυβέρνηση θα πήγαιναν τα πράγματα καλύτερα, μάθαμε ότι στην Ηλεία μια μαθήτρια γυμνασίου λιποθύμησε καθ’ οδόν επιστρέφοντας από το σχολείο στο σπίτι. Αιτία τής λιποθυμίας είναι η πείνα, καθώς και οι δύο γονείς της είναι άνεργοι και ό,τι οικονομίες είχαν, αναγκάστηκαν να τις δώσουν για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ τού ημιτελούς σπιτιού τους. Μάταια ζητούν κρατική πρόνοια και αλληλεγγύη.

Και ενώ η πείνα των Ελλήνων αφήνει ασυγκίνητο το ψευτορωμέϊκο συνεργάτη τού θρασύδειλου νεοταξισμού, κυβερνητικοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι η προστασία τής πρώτης κατοικίας ζημιώνει την οικονομία! Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τα κοράκια θεσμικών βαστάζων τού συστήματος και τα κόμματα που χρωστούν δολίως και ανεπιστρεπτί. Δεν ισχύει και για τούς λαθροεισβολείς, αυθαιρέτως ονομαζόμενους πρόσφυγες και μετανάστες που εισπράττουν τραπεζικά εμβάσματα, νέους χώρους υποδοχής, διαμερίσματα και υποχρεωτική είσοδο των παιδιών τους στα ελληνικά σχολεία, ώστε να ενσωματωθούν και να μάς αντικαταστήσουν, όταν η Ελλάς ταλαιπωρείται και αργοπεθαίνει από την υπογεννητικότητα τής Ελληνικής Φυλής.

Στο ζήτημα των λαθροεισβολέων, κυρίως ισλαμιστών και νεαρής ηλικίας, υπάρχει κι άλλη μια αρνητική προέκταση τού θέματος. Η είσοδός τους στην Ελλάδα γίνεται κυρίως από την Τουρκία. Οι δε Τούρκοι έχουν ζητήσει πολλές φορές καλύτερη μεταχείριση από τον δήθεν κακό Έλληνα, ενώ έχουν εγγυηθεί προκλητικά και επιθετικά για την προστασία τής ζωής τους. Εύκολα λοιπόν βγάζουμε τα συμπεράσματά μας, όταν συμβαίνουν περιστατικά όπως το τελευταίο στην Μόρια τής Λέσβου, όπου 2000 Τουρκομάνοι Αφγανοί κινήθηκαν επιθετικά προς το κέντρο τής Μυτιλήνης, κάνοντας ζημιές σε ελληνικές περιουσίες και ερχόμενοι σε σύγκρουση με την ελληνική αστυνομία. Κανείς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να αποκλείσει τον ξεσηκωμό τους από την Άγκυρα σε περίπτωση που η Τουρκία κινηθεί σε βάρος μας.

Ζούμε στον καιρό που η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση θέλει να μάς εξανδραποδίσει. Η ελληνική απάντηση επιβάλλεται να δοθεί μέσα από τον σχηματισμό ενός αληθινά ελληνικού κράτους που θα πάρει τη θέση τού ψευτορωμέϊκου. Το αγαθό τής ελληνικής ζωής, η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, η ζωή των παιδιών μας και η ακεραιότητα τής ελληνικής γης συνιστούν κορυφαίο χρέος τής Ελληνικής Πολιτείας. Κανένα κράτος δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη, εάν δεν είναι σε θέση να ελέγξει τις δόλιες παρεμβάσεις στην ατμόσφαιρα και τον τομέα τής υγείας. Καμία επιπλέον δόλια οικονομική κηδεμονία δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών μας και την εξαθλίωση ολόκληρων οικογενειών. Και κανείς δεν δικαιούται να μάς πάρει την Πατρίδα με τον λαθροεποικισμό.

Τις αποφάσεις για την εθνική κυριαρχία και την διασφάλιση τής βιωσιμότητας τού Ελληνισμού τις λαμβάνει μονάχα το Ελληνικό Έθνος. Τον εναέριο και τον υδάτινο χώρο της Πατρίδος μας τον διασφαλίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις έναντι κάθε είδους εισβολέα, είτε αυτός είναι συμβατικός είτε στρατιωτικός, όταν στρέφεται σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής. Τα πειράματα και η επιβάρυνση τού ανθρώπου απαγορεύονται και πρέπει να αποτρέπονται δια ροπάλου.

Οι εισβολείς πρέπει να αντιμετωπίζονται κατασταλτικά ως εχθροί. Η υγεία πρέπει να αποκτήσει εκ νέου εθνικό χαρακτήρα, μακριά από τις σκοπιμότητες των πολυεθνικών. Τα οικονομικά χρέη πρέπει να αποδοθούν στους ενόχους τους, με την πλήρη προστασία των Ελλήνων. Η δε Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες στην πίστη, στο αίμα και τη συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Η Ελλάς δεν αποδέχεται καμία παγκοσμιοποίηση. Η Ελλάς των Αληθινών Ελλήνων, Ορθοδόξων και Εθνικιστών, μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην ήττα τού νεοταξισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: