ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 8-5-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η Ελλάς είναι η παραγωγός δύναμη όλων των πολιτισμών και το οχυρό αποτροπής όλων των εισβολών. Είναι η κατήχηση τής Ορθής Πίστης, η διδάχος γραμμάτων και ηθών, η πολεμική μηχανή δικαίου απέναντι στον σατανικό νεοταξισμό. Αμυντήριο και εκκολαπτήριο τής Οικουμένης με το Χρίσμα τού Θεού και την ευχή Αγίων και Ηρώων.

Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια τής ιστορίας των εθνών και το αναμφισβήτητο δίκαιο που καλούμαστε ως Αληθινοί Έλληνες να κατακτήσουμε εκ νέου απέναντι στο νέο και υπέρτατο κύμα βαρβαρότητας που επελαύνει. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα τα εχθρικά ρεύματα που απεργάζονται την υποταγή τής οικουμένης εισέρχονται διαχρονικά και για μια ακόμη φορά στο ιερό προσκύνημα που λέγεται Ελλάς.

Είναι ο πνευματικός πλούτος και η αδάμαστη εθνική ενέργεια που συνοδεύει και προσδιορίζει το ακατάλυτο τείχος και την διεισδυτική ευεργεσία τού Ελληνικού Έθνους που ανοίγει δρόμους δικαίωσης και ισχύος, τόσο τής Φυλής μας όσο και τής διεθνούς ισορροπίας. Στους τελευταίους χρόνους τής ισορροπίας τού τρόμου, τα ηνία τής Πατρίδος μας τα έλαβαν ανισσόροποι και εξαρτημένοι από τον νεοταξίτη δικτάτορα θεσμικοί ραγιάδες. Κι αυτός είναι ο λόγος των δεινών μας.

Έχουμε διδάξει τον Αληθινό Λόγο τού Πατρός Θεού μας, όπως αυτός ελέχθη και μάς εδόθη από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό μας, μέσα από την Ορθή Δόξα τού Κυρίου μας, μέσα από την Ορθοδοξία μας. Η Ελλάς είναι η Μητρόπολη τής Ορθοδοξίας σε όλη την πλάση και την κοινωνία των Εθνών. Έχουμε διδάξει την ελληνική γλώσσα ως τροφό όλων των γλωσσών τού κόσμου. Έχουμε δώσει νόημα και περιεχόμενο στην γνώση, τη λογική και την παρατήρηση ως εφόδια πνευματικά. Κι έχουμε δημιουργήσει παγκοσμίως κτήσεις που εξελίχτηκαν σε εθνικά κράτη.

Σε κάθε σπιθαμή τής οικουμένης θα βρει ο ερευνητής λαούς που διατείνονται για την ελληνικότητά τους. Παντού θα βρεθεί μια Σικελία, μια Μάλτα, μια Μασσαλία. Γλώσσα καμία δεν μπορεί να σταθεί στον κόσμο που να μπορεί να μιληθεί, αν τής αφαιρέσει κάποιος τις ελληνικές λέξεις. Γεμάτος ελληνικές κοινότητες αυτόχθονες είναι ο ντουνιάς. Ο Χριστός μάς έδωσε τον Λόγο Του, για να τον διαδώσουμε παντού. Κι όμως, έως σήμερα αφήσαμε πάνω μας ξενόφωνα και ελληνόφωνα κοράκια τού σιωνιστή σατανά για να μάς ξεσχίσουνε.

Λογική λοιπόν η έχθρα που αντιμετωπίζουμε και η φονική διάθεση των παγκοσμιοποιητών τού αντίχριστου με παλιόχαρτα που τα λένε διεθνείς συνθήκες και ομόλογα, στη θέση των τριάκοντα αργυρίων. Ο ίδιος φθόνος και ο ίδιος φόνος μάς κυνηγάει παράλληλα με τα όπλα και με τις λαθροεισβολές που μάς ζώνουν και μάς καταλαμβάνουν, με κοινό τους πρόσημο τον ισλαμισμό και πάσης μορφής νέα σταύρωση τού Χριστιανισμού και τού Ελληνισμού μας.

Λογική όμως είναι και η έγερση των αντανακλαστικών ημών των Αληθινών Ελλήνων που έχουμε λάβει σταθερή απόφαση να σηκώσουμε πιο ψηλά από κάθε άλλη φορά τα λάβαρα Ορθοδοξίας και Αγίας Ελλάδος. Έχουμε δώσει ιερό όρκο στα παιδιά μας να τούς παραδώσουμε μέγα κληροδότημα μια Πατρίδα που θα είναι αληθώς τούτη που λέγει η ετυμολογία τής λέξης Πατρίδα, η Γη των Ελλήνων Πατέρων τους και μάλιστα πιο λαμπρή από κάθε άλλη ιστορική στιγμή, για να κάνουν πράξη με τα χαρίσματά τους όλα τους τα όνειρα.

Στην πρωτοπορία τού Εθνικού μας Αγώνα, Εντολέας και Αρχηγός μας είναι ο Θεός που μάς προτρέπει να λάμψει η από αιώνων νομοτέλεια και δικαιοσύνη άμεσα. Διότι πρέπει να λάμψει η αλήθεια. Αυτή είναι η μόνη οδός για να εκλείψει η αδικία. Να σταματήσουν οι διωγμοί των χριστιανών που πάλι αναζωπυρώνονται. Και να αποδοθούν τα κράτη στα έθνη και τούς λαούς όπου ανήκουν από αιώνες.

Και τότε, όταν ο Ελληνισμός μας λάβει τη γη και τα αγαθά του στα χέρια του, όταν γαληνεύσει ο τόπος μας, όταν οι πιστοί Χριστού και Ελλάδος πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας, τότε θα ανατείλει νέος ελληνικός πολιτισμός. Μην τρομάζουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα σώσουμε την πλάση. Είναι διότι με την ίδια οδό θα αναγεννήσουμε την Ιερή Πατρίδα μας.

Στο χέρι μας όμως είναι να συμβεί τούτη τη φορά η οριστική μας νίκη. Να ενωθούμε ως ένα σώμα. Σώμα αποστολικό, σώμα εθνικό, σώμα εκστρατευτικό που θα δικαιώσουμε τον Ιησού Χριστό ότι ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξαστή ο Υιός τού ανθρώπου. Και να δικαιώσουμε και τον Μέγα Αλέξανδρο, ότι δεν υπάρχει τίποτα το αδύνατο γι’ αυτόν που θα το προσπαθήσει. Το θέλουμε, το μπορούμε, το πράττουμε. Αγία και Μεγάλη Ελλάς Πιστών, Σοφών και Πολεμιστών Ελλήνων, Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: