ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 16-7-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ώρα τής κοινωνικής ευθύνης μέσα στην κατεχόμενη πολιτεία τού ψευτορωμέϊκου είναι η οδός που πρέπει να δώσει τη λύση τού ελληνικού δράματος ξεφεύγοντας από τον βούρκο τής ηττοπάθειας και τού εθνικού αφανισμού. Οι πρώτες εκδηλώσεις εναντιώσεως στην αρπαγή των ελευθεριών τού Ελληνισμού μας με τούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με αφορμή τον κορονοϊό πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις τής Πατρίδος μας. Κι αυτό που μένει να συμβεί είναι η οργανωμένη ανασυγκρότηση και επανεκκίνηση τής Φυλής μας με πολιτικό προσανατολισμό ξεκάθαρα εθνικιστικό ώστε να ξηλωθεί το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας που επιδιώκει την παγίδευση τής Πατρίδος μας σε μια διεθνή συνομωσία από την εγκληματική νεοταξική συμμορία.

 

Η πολιτεία των ανθελλήνων επιδιώκει να ενοχοποιήσει τον ίδιο τον ελληνικό λαό που διχάζει σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο, επιρρίπτοντας τις ευθύνες τής κατευθυνόμενης υγειονομικής κρίσης σε όσους ελεύθερους και πιστούς Έλληνες δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Ο πρωθυπουργεύων μίλησε για ανθρώπινη απειλή, κάποιοι επίορκοι ρασοφόροι μάς είπαν παλαβούς, κάποιοι ψευτοπατριώτες πάλι μάς είπαν περιθωριακούς και γραφικούς. Η κυβέρνηση δηλώνει με θράσος ότι δίνει ελευθερίες στους πολλούς, εννοώντας τούς εμβολιασμένους που ωστόσο είναι σαφώς λιγότεροι από τούς Έλληνες που γύρισαν την πλάτη στις μεταλλάξεις τού γενετικού τους κώδικα και τα αντίχριστα πιστοποιητικά.

 

Η ελευθερία λοιπόν διαπιστωμένα και εκπεφρασμένα δεν είναι αυτονόητη στην γη των Μαρτύρων και των Ηρώων που δώσανε το αίμα τους για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Η Ελλάς είναι επισήμως κατεχόμενη από τον αντίχριστο νεοταξισμό που υπηρετεί ο ελληνόφωνος πολιτικός κόσμος και εμείς οι Πιστοί και Πατριώτες Έλληνες Εθνικιστές έχουμε σαφή προορισμό να λευτερώσουμε τα αδέρφια μας. Η αντίδραση τού λαού μας δεν είναι περιθωριακή και δεν πρόκειται να μείνει στο περιθώριο τής πολιτικής ζωής τής χώρας. Οι τύραννοι ήδη μιλάνε για νέες μεταλλάξεις, πιθανή επέκταση τής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και σε άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων αν το πουν οι «ειδικοί» και αποκλεισμό μόνο των ελεύθερων στη συνείδηση Ελλήνων που υπακούουν σε Θεό και Ελλάδα.

 

Είναι σαφές λοιπόν. Ο αγών για την αποκατάσταση τής Πατρίδος ελεύθερης σε χέρια ελληνικά είναι το μέγα ποθούμενο και το μέγιστο ιερό καθήκον. Την ίδια στιγμή και μέσα στον ορυμαγδό τού κατευθυνόμενου κορονοϊού, στα ανατολικά, από την Μαύρη Θάλασσα έως το Αφγανιστάν, οι πράκτορες τού νεοταξισμού μεθοδεύουν νέα κύματα λαθροεισβολέων «προσφύγων» ως αποτέλεσμα τοπικών αναταράξεων όπως καταμαρτυρούν κυβερνητικές γραφίδες. Ήδη τα έως σήμερα απορροφημένα λαθραία κύματα ισλαμιστών, με την απόλυτη ευθύνη των ελληνόφωνων πολιτικών που στηρίζουν εκπεφρασμένα ακόμη και πρωθυπουργικά τον πολυπολιτισμό ενάντια στον γηγενή Ελληνισμό, έχουν κυκλώσει ασφυκτικά τούς νησιώτες μας και τα ακριτικά μας σημεία αλλά και την ενδοχώρα. Και φυσικά πάντα πύλη εισόδου των πεμπτοφαλαγγιτών είναι η Τουρκία που τούς στηρίζει μαζί με τούς ψευτοευρωπαίους και παγκοσμιοποιητές ψευτοσυμμάχους. Η ίδια η Τουρκία που σε μια πρόσφατη πρόκληση έστειλε σκάφος τής ακτοφυλακής να επιτεθεί σε πλοιάριο τής κυπριακής λιμενικής αστυνομίας που ασκούσε περιπολία ενάντια στη λαθρομετανάστευση ανοικτά τής μαρτυρικής Τηλλυρίας. 

 

Η μεγάλη αναμέτρηση λοιπόν είναι πλέον εντός των τειχών τού κάστρου τής ελληνικής πολιτείας. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αυτοί που θέλουν φυλακισμένο τον Ελληνικό Εθνικισμό, είναι στην πραγματικότητα εχθροί τού Ελληνισμού. Αυτοί που θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, αυτοί που δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξη και τα δικαιώματα τού Ελληνικού Έθνους, αυτοί που ποδηγετούν τις επιλογές στην υγεία και τις κοινωνικές εκδηλώσεις των Ελλήνων, αυτοί που υπηρετούν την αντίχριστη παγκοσμιοποίηση, όλοι αυτοί δεν είναι πολιτικοί αντίπαλοι, είναι ανθέλληνες.

 

Οι Έλληνες πιστεύουν στον Χριστό και στον ελληνικό λαό, πιστεύουν στην Ελληνική Φυλή. Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνισμός μας σπάζουν τα νεοταξικά δεσμά προδοτικών και ξένων σωμάτων. Η ελευθερία σχηματοποιείται από την Πίστη και την Ισχύ των Ελλήνων που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ευρωστία τού Έθνους μας. Η υγεία του Έθνους είναι στα χέρια μας. Καμία πανδημία  δεν γονατίζει τη γη τής επιστήμης και τής παλικαροσύνης. Η δε Ελλάς ανήκει στους Έλληνες στην Πίστη, το αίμα και τη συνείδηση απόλυτα και ολοκληρωτικά. Αυτός είναι ο εθνικιστικός μας αγών για την Χρυσή Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: