ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 6-2-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τι εστί ελευθερία και την έχει άραγε απολαύσει η Ιερή Ελλάς μας στην σύγχρονη ζωή της; Ελευθερία σηματοδοτεί αναμφίβολα η λήψη των αποφάσεων και των πράξεων, η ενότητα και ο σεβασμός τού Έθνους, η τήρηση των Παραδόσεων και η απόλυτη κυριαρχία τού Έθνους στην Γη των Πατέρων του, στην Πατρίδα του. Η Ελευθερία λοιπόν τής Πατρίδος υφίσταται όταν τηρείται στον απόλυτο βαθμό η Θεία και Εθνική Νομοτέλεια, δηλαδή η τήρηση των κανόνων που υπαγορεύονται από την απρόσκοπτη Πίστη στο Θεό, την Πατρίδα, την Φυλή, την Οικογένεια και τον Πολιτισμό.

 

Η τήρηση τής Ελεύθερης Προσωπικότητας λοιπόν σημαίνει απαραίτητα και οπωσδήποτε ότι το Έθνος διοικεί το Κράτος και το Κράτος υπηρετεί το Έθνος. Υφίσταται λοιπόν σήμερα στην Ιερή Ελλάδα μας καθεστώς Ελευθερίας; Ανήκει η Ελλάς στους Έλληνες; Η απάντηση που πρέπει να δοθεί με υπευθυνότητα από τον γενναίο Έλληνα και την γενναία Ελληνίδα είναι όχι. Η Ελλάς σήμερα και από πολλά χρόνια τώρα δεν ανήκει στον Ελληνισμό. Και πρέπει να φερθούμε με υπευθυνότητα και γενναιότητα για να λευτερώσουμε την Πατρίδα. Διότι ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης πλέον γυρεύει τον αφανισμό τού εθνικού κράτους και τού Ελληνισμού.

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής τιμάει από το 1996 την Ιερή Μνήμη τριών ακόμη Ηρώων Εθνομαρτύρων που δώσανε την ζωή τους προκειμένου να διαφυλαχτεί η Εθνική μας Κυριαρχία στις βραχονησίδες Ίμια. Μεγάλη η Στρατιά των Ηρώων που έχουν δώσει τη ζωή τους για να προστατέψουν την υποτιθέμενη ελεύθερη Ελλάδα από την αρπακτική βουλιμία βαρβάρων εχθρών μας, όπως είναι οι Τούρκοι κι όχι μόνον.

 

Στις 31 Ιανουαρίου 1996, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Βλαχάκος, ο Καραθανάσης και ο Γιαλοψός έχασαν τη ζωή τους από τουρκικά πυρά μετά και από την συντριβή τού ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν. Η αληθινή αιτία τού θανάτου τους ουδέποτε αναγνωρίστηκε από το ψευτορωμέϊκο. Η δε περιοχή των Ιμίων έλαβε καθεστώς διαφιλονικούμενης γκρίζας ζώνης. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής τιμούμε έκτοτε κάθε χρόνο με ειδική εκδήλωση τα τρία Παλικάρια τής Ελληνικής Φυλής.

 

Το ψευτορωμέικο όμως νεοταξικό κράτος μαζί με την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση έχουν λάβει απόφαση και έχουν θέσει υπό διωγμό τον Ελληνικό Εθνικισμό αφού δεν πιστεύουν στο Έθνος και δεν θέλουν μήτε κυρίαρχο Ελληνισμό μήτε ελεύθερο ελληνικό κράτος και λαό. Κι έτσι τα τελευταία χρόνια των διωγμών τής Χρυσής Αυγής δεν μάς αφήνουν ελεύθερους να τιμήσουμε στο Μνημείο των Ηρώων την μνήμη τους. Τούτο συμβαίνει με την παράνομη αντισυγκέντρωση παρακρατικών και την αντισυνταγματική απομάκρυνση πάρα την λήψη σχετικής άδειας. Εμείς ωστόσο το χρέος μας το κάναμε και φέτος.

 

Όμως η Ελλάς, όπως είπαμε, δεν ανήκει στους Έλληνες και οι στερήσεις των ελευθεριών τού Ελληνισμού μας είναι πολλές και γίνονται περισσότερες όσο μεθοδεύεται η αντίχριστη και αντεθνική παγκόσμια διακυβέρνηση. Μέσα σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια τής ανελευθερίας οι νεοταξίτες ετοιμάζουν τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες με το βιοτσίπ που θα διαθέτουν τον αριθμό διακρίσεως τού κατόχου της και, όπως λέγεται, θα υπάρχει ο αντίχριστος κωδικός 666.

 

Παράλληλα στις μέρες μας η κυβέρνηση με την σύμφωνη γνώμη τής αντιπολίτευσης θέλει να νομιμοποιήσει τούς ομόφυλους γάμους και τήν εξίσου απαράδεκτη τεκνοθεσία. Η άθλια αυτή πράξη στοχεύει την διάλυση τής οικογένειας, την εξαχρείωση των ηθών και την απομείωση τού Ελληνισμού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας θέτει προς το Κράτος θέμα άρνησης πολύ σωστά, πλην όμως δεν διεκδικεί με διαμαρτυρία την απόρριψη τής υπό κοινοβουλευτική ψήφιση ασέβειας που συνιστά με τούς Θείους Κανόνες θανάσιμο αμάρτημα.

 

Όμως δυστυχώς μέσα στην Διοικούσα Εκκλησία έχει επικρατήσει ο οικουμενισμός τής πανθρησκείας. Κι έτσι όπως ειπώθηκε από συγκεκριμένες πηγές, με το Υπερμνημόνιο που υπογράφτηκε τον Ιούνιο τού 2014 Κράτος και Εκκλησία λέγεται πως αποδεχτήκανε τούς ομόφυλους γάμους με τις τεκνοθεσίες, τον λεγόμενο αντιρατσιστικό νόμο και τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μάς είπε ότι αποδέχεται και έχει λάβει την ηλεκτρονική ταυτότητα. Και δεν μιλάμε για μια συσκευή που σε καταγραφεί στατικά αλλά διαθέτει προσωπικά, υγειονομικά και οικονομικά στοιχεία, διαδικασία που στην τελική της μορφή σε θέτει στον έλεγχο τού συστήματος.

 

Στο ζήτημα τής νομιμοποίησης τής εκτρωματικής ομοφυλοφιλίας, οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες μάς είπαν ότι η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις υποψήφιες χώρες για την διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων ομοφυλόφιλων το 2030. Το ακούσαμε κι αυτό! Όμως, αχρείοι βέβηλοι, η ομοφυλοφιλία με τούς Ιερούς Κανόνες που μάς έδωσε ο Κύριος μας και Θεός μας Ιησούς Χριστός είναι μέγα και θανάσιμο αμάρτημα, στην δε αρχαία Ελλάδα τέτοιου είδους καταστάσεις τιμωρούνταν με την θανατική ποινή. Εις ό,τι αφορά το αντίχριστο χάραγμα, αυτό ακολούθησε την εξέλιξη των βιολογικών όπλων των υπόπτων εργαστηριακών νόσων και εμβολίων που έχουν φέρει πολλούς θανάτους σύμφωνα με γνωματεύσεις ανεξάρτητων ιατρικών επιστημόνων.

 

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι αγώνες των εργαζομένων τού πρωτογενούς παράγοντα, αγροτών και κτηνοτρόφων, ενάντια στην ακρίβεια που έχει επιβληθεί τόσο στην παραγωγική διαδικασία όσο και στην διάθεση των αγαθών. Αιτία είναι οι γνωστές γεωπολιτικές και πολεμικές συγκρούσεις ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ, σε Ανατολή και Δύση που έχουν επιφέρει κλείσιμο διαμετακομιστικών οδών, ελλείψεις αγαθών και πρώτων υλών, ακρίβεια ενεργειακών πόρων και έκρηξη κόστους ζωής σε όλη την κοινωνία.

 

Οι νεοταξίτες πλέον επικαλούνται και την λεγόμενη κλιματική κρίση λέγοντας τάχα ότι οι παραγωγοί με τις ασχολίες τους δημιουργούν αύξηση διοξειδίου τού άνθρακα και τού φαινομένου τού θερμοκηπίου. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι με τούς δημοκράτες συνεργάτες τους κάνουν λόγο για την δήθεν λύση των εργαστηριακών τροφών! Η αγροτική δραστηριότητα οδηγείται στην συρρίκνωση έως αφανισμού. Οι νεοταξίτες μάς οδηγούν στην ανεργία, στην πείνα και την φτώχεια, καθώς όλα αυτά μαζί με την εξαχρείωση των ηθών κινούνται δήθεν τυχαία σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ο Άγιος Πατέρας Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει ότι θα έχετε τα πάντα στο τραπέζι και δεν θα μπορείτε να τα ακουμπήσετε. Και ο Άγιος Πατέρας Παΐσιος ο Αγιορείτης είχε μιλήσει για το αντίχριστο σφράγισμα όπως και όλοι οι Άγιοι Πατέρες τής Ελληνοορθοδοξίας μας. Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε αρνηθεί τις νέες ταυτότητες και είχε προειδοποιήσει ότι θα θελήσουν να μάς αλλάξουν και την σημαία τής Ιερής Ελλάδος μας επειδή φέρει πάνω της τον σταυρό Τού Χριστού μας.

 

Οι διχαστές δολοφόνοι τού Έθνους μας φέρνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια όταν έχουν διαλύσει και αφελληνίσει την πρώην Εθνική Παιδεία με την δολοφονία τής Εθνικής Μνήμης και την αλλοίωση τής πορείας και τής γνώσης τού Ελληνισμού. Έχουν καταστρέψει την Ελληνική ιστορία, την Ελληνική γλώσσα, το Ελληνικό ήθος. Έχουν επιπλέον οδηγήσει τον Ελληνισμό σε δημογραφικό μαρασμό αδυνατώντας να κάνει οικογένεια ή ψάχνοντας την τύχη του εκτός ελληνικών συνόρων, όταν τον αντικαθιστούν με λαθροεισβολείς.

 

Τελευταίος βγαίνει στα εθνικά μας ζητήματα ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών και μάς λέει ότι η Τουρκία μιλάει με το ψευτορωμέϊκο πολιτικό σύστημα που έχει αποδεχτεί την μείωση τού ελληνικού εναερίου χώρου και την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών τού Αιγαίου. Οι δε ελληνόφωνοι πολιτικοί και εντολοδόχοι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης κάνουν τούς ανήξερους, αρνούμενοι όμως να τερματίσουν τον διάλογο τής υποταγής.

 

Λοιπόν, αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε. Να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας. Αν δεν ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας, ζωή δεν έχουμε και το Έθνος μας θα σβήσει. Και η ζωή μας ορίζεται σαφέστατα με την Πίστη μας στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Γη και την Ελληνική Οικογένεια. Να βαστήξουμε όρθια την Ορθόδοξη Αλήθεια, να εφαρμόσουμε το Δίκαιο τής Ιερής Ελλάδος μας, να διαφυλάξουμε την ζωή τού Ελληνισμού μας. Κι ακόμη να καρπίσουμε την γη μας και να αξιοποιήσουμε τα αγαθά και τούς πόρους της.

 

Να δώσουμε Ελληνική Γνώση στα παιδιά μας. Να φτιάξουν τα ελληνόπουλα την μια και μόνη γνήσια Ελληνική Οικογένεια τού Έλληνα Πατέρα και τής Ελληνίδας Μάνας. Να ανορθώσουμε την Ιερή και την Εθνική Παράδοση τής Ελληνικής Φυλής που έδωσε παντού στην Οικουμένη φως αποδιώχνοντας το σκοτάδι. Και φυσικά να λευτερώσουμε πάσα προσωρινά αλύτρωτη Ελληνική Γη και Ψυχή, ξεκινώντας από εμάς τούς δήθεν λεύτερους. Ιδού η Αθάνατη και Ελληνική Ιδέα τού Λαϊκού και Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας.   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: