ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 26-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ματαιόδοξη πορεία τής εθνικής ηττοπάθειας που έχει υποβάλλει στον ελληνικό λαό το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας οδηγεί τον Ελληνισμό μας στον βιολογικό όλεθρο που σκορπά ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Η προπαγάνδα των ψευτορωμιών ενώπιον των ευρωεκλογών συνεχίζεται με την ίδια πάντα υποκρισία ακόμη και ετούτες τις άγιες ημέρες που ετοιμαζόμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες μέσα από τον σεμνό πνευματικό μας αγώνα να αποδώσουμε Τιμή ύψιστη στα Άγια Πάθη που υπέστη ο Πατέρας μας Ιησούς Χριστός και Θεός για την σωτηρία των σωμάτων και των ψυχών ημών από τούς διαχρονικούς σιωνιστές τυράννους και τούς διορισμένους υπαλλήλους τους.

 

Ο Χριστός μας σταυρώθηκε για να μάς σώσει από τις αμαρτίες των σωμάτων και των ψυχών μας και Τον ευχαριστούμε από τα βάθη τής καρδιάς και τής ψυχής μας. Όμως κι εμείς πρέπει επιτέλους να υποτάξουμε τον φόβο και τον ραγιαδισμό πού οδηγούν στην αποδοχή τής τυραννίας ως φυσιολογικής τάξεως πραγμάτων. Όχι, η άρνηση τής Πίστεως στον Θεό, την Πατρίδα, τήν Οικογένεια, την Φυλή και το Έθνος είναι προϊόν τής νέας αντιφυσικής, ανθρωποκτόνας και εθνοκτόνας τάξης πραγμάτων των σταυρωτήδων Θεού και Ανθρώπου.

 

Στις σύγχρονες και εσχατολογικές ημέρες που βιώνουμε οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου έχουν μετατρέψει την κοινωνία τού δήθεν ελεύθερου έθνους σε μια αόρατη φυλακή δίχως κάγκελα στην οποία ο λαός συντηρείται με ψίχουλα, άνευ δικαιωμάτων και σκυμμένο κεφάλι. Οι πολιτικοί τύραννοι και οι θεσμικοί εκφραστές τους, δήθεν προστάτες τού λαού, πωλούν υποσχέσεις και παίρνουν την συνενοχή τού λαού με την παραμονή των τυράννων του στις θέσεις τους ως δήθεν ταγών του. Όμως η Πίστη μας δοκιμάζεται, οι ρίζες μας πριονίζονται, ο Ελληνισμός μας και τα παιδιά μας κλονίζονται, το Ελληνικό Έθνος ψυχορραγεί και η Πατρίδα μας χάνεται.

 

Τα πολιτικά κόμματα τού νεοταξικού καθεστώτος προβαίνουν ανενδοίαστα και εν μέσω τής τεχνητής κρίσης των αξιών που τα ίδια προκαλούν στις προεκλογικές μαζώξεις για την συσπείρωση των οπαδών τους προ των ευρωεκλογών. Είναι οι εκλογές αυτές που θα οδηγήσουν στην ασύνορη παγκοσμιοποίηση με τήν μετατροπή των κρατών σε πολυπολιτισμικές πολιτείες, με πρώτο το υπερκράτος τής Ευρώπης. Κατόπιν ο σιωνιστικός νεοταξισμός θα επεκτείνει το φαινόμενο σε ολόκληρο τον κόσμο με την παροχή των εξουσιών στους έως σήμερα ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς.

 

Στις οδυνηρές και σκοτεινές ημέρες τού καιρού μας ζούμε την εφαρμογή των σύγχρονων βιολογικών όπλων ενάντια σε συνειδήσεις και ψυχές από εκείνους που προσδοκούν την μείωση των ανθρώπων. Είδαμε την ονομαζόμενη αφρικανική σκόνη στους αιθέρες να καταλαμβάνει με αποπνικτική έξαρση ολάκερη την εθνική μας επικράτεια. Είναι εκείνη η σκόνη που προκαλείται με την αλόγιστη χρήση αεροψεκασμών και λοιπών τεχνολογικών μέσων που σκορπούν, όπως λέγουν έρευνες ανεξάρτητων ειδικών επιστημόνων, αυξημένες ποσότητες χημικών αερίων στην ατμόσφαιρα. Κάποιοι άλλοι συστημικοί επιστήμονες λένε ότι είναι φυσικό φαινόμενο που προκαλεί η λεγόμενη κλιματική κρίση.

 

Τα φυσικά φαινόμενα έχουν Πλάστη τον Θεό και τήν Αγάπη Του για τον Άνθρωπο. Τα τεχνητά φαινόμενα τού καιρού μας έχουν δημιουργούς τον σατανά τής παγκοσμιοποίησης και τούς οπαδούς του που θέλουν την υποταγή Πίστης και Έθνους. Κι έτσι είδαμε στον καιρό μας να λαμβάνουν υπουργικά χαρτοφυλάκια και κυβερνητικούς υπουργούς τόσο η κλιματική κρίση όσο και η ψηφιακή διακυβέρνηση τού ελέγχου ανθρωπίνων συνειδήσεων και συναλλαγών. Διότι στις ημέρες μας λαμβάνει σάρκα και οστά παράλληλα η συγκέντρωση όλων των αναγνωριστικών στοιχείων μας μέσα από μια νέα ενιαία ψηφιακή ταυτότητα που γίνεται το χάραγμα ταυτοποίησης τού φρόνιμου πολίτη στον αντίχριστο νεοταξισμό.

 

Οι πολιτικοί διώκτες τού αρχέγονου Ελληνικού Εθνικισμού μας μαζί με κάποιους πειθήνιους αυτόκλητους πατριώτες, επιδίδονται στην προσέλκυση ψηφοφόρων επιδιώκοντας να ξεχαστούν οι προκλήσεις τους σε βάρος Πίστης, Πατρίδος και Οικογένειας. Θέλουν να ξεχάσει ο Ελληνισμός τούς ομόφυλους γάμους, την ακρίβεια και την πτώση τής εφοδιαστικής αλυσίδας με την καταστροφή τής εθνικής παραγωγικής μηχανής και τις κατασχέσεις των γεωφυσικών μας πόρων από τούς εντολοδότες τους.

 

Την ίδια στιγμή κάποιοι εκπλήσσονται τάχα με την τραγική κατάσταση διάλυσης στην οποία έχει περιέλθει ο τομέας τής υγείας και τα νοσοκομεία τής Πατρίδος μας. Κι όταν ο πόνος εγγίσει δικό τους άνθρωπο τότε γίνεται ευρύτερα γνωστό ότι τα νοσοκομεία μας δεν έχουν Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, ότι οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δεν επαρκούν, ότι οι νοσηλευτές είναι ελάχιστοι και ότι οι κλίνες συμπληρώνονται με τα ράντσα και τα φορεία για να δοθεί κατάλυμα στους ασθενείς. Πλήρης σήψη και διάλυση τής υγείας σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής. Αλλά στις προεκλογικές αντεγκλήσεις τα κόμματα τού δημοκρατικού κοινοβουλευτικού τόξου διαγωνίζονται για το ποιο θα επικρατήσει για να διαχειριστεί τούς ελάχιστους πόρους που έχουν απομείνει για τον πολιτικά υποταγμένο λαό.

 

Κατά τα άλλα, ας μην απορούμε πως χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, πως απειλούμαστε ξανά εδαφικά και πως λιγοστεύουμε πληθυσμιακά όταν η ανηθικότητα, η εγκληματικότητα και η λαθροεισβολή απλώνονται. Πολύ απλά, είναι η εγκατάλειψη τής πίστης τού Ελληνισμού μας προς τα ιδανικά του και η εφήμερη προσδοκία ταπεινών εφήμερων απολαύσεων. Είναι ο εθελούσιος ραγιαδισμός που επιτρέπει στην προδοσία να άρχει στην Γη τού Φωτός πού αργοσβήνει.

 

Φτάνει πια. Επιτέλους αγαπημένε μου λαέ, δεν έχεις περιθώρια άλλης προσμονής στο τίποτα. Ο Αληθινός Έλλην που αξίζει να ζει είναι αυτός που πιστεύει στην Αλήθεια και συντρίβει το ψέμα. Είναι αυτός που αγαπάει το Θεό, την Ιερή Ελλάδα, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια. Είναι ο Έλλην και η Ελληνίδα που τιμούν τον Σταυρωθέντα Υιό Τού Πατρός Θεού μας Χριστό και τις θυσίες τού Σταυρωμένου Πιστού Ελληνισμού που μάχεται για τις Αξίες τής Φυλής μας. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Εθνικιστές κι έτσι θα πορευτούμε στον βίο μας έως την οριστική Νίκη τής Αγάπης και τής Αλήθειας.

 

Το χρωστάμε οπωσδήποτε στο Θεό, στους Προγόνους μας και στα παιδιά μας. Διότι η Ιερή Ελλάς μας είναι η Πατρίδα Θεού, Αγίων και Ηρώων Εθνομαρτύρων και η Ιερή Αποστολή μας είναι η αναγέννηση των ριζών μας μέσα από τις Παραδόσεις μας και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η αποκατάσταση τής Πατρίδος και τού Έθνους μας μέσα από μία μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Είναι η κληροδότηση αυτής τής Αληθινής Ελλάδος στα ελληνόπουλα παιδιά μας για να ανταποκριθούν με τούς δικούς τους αγώνες σε μία ακόμη καλύτερη Πατρίδα. Διότι η Ιερή Ελλάς μας ανήκει στους Έλληνες που την τιμούν και την αγαπούν με την ψυχή και το σώμα, με την Πίστη, το Εθνικό Φρόνημα και τον Εθνικό τους Αγώνα ταυτόχρονα.

 

Ο Έλληνας που πιστεύει και αγαπά την Ελλάδα ταυτίζεται με ολάκερο τον Ελληνισμό ως ενιαίο Εθνικό Σώμα και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Είναι ο Έλλην που συντάσσεται με την Ελλάδα τής καρδιάς του απόλυτα και ολοκληρωτικά για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ισχύ. Είναι ο Έλλην που εκφράζει τον Ανίκητο Ενωμένο Ελληνισμό. Πιστός Ελληνισμός, Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Εθνικός Στρατός θα αναστήσουμε την Αληθινή Ελλάδα μας ενάντια σε προδότες και παγκοσμιοποιητές τυράννους. Ο κυρίαρχος ανθρωπισμός τού Ελληνικού Εθνικισμού θα συντρίψει δια παντός τον βιολογικό όλεθρο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Καλή Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος αδέρφια μου!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: