ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 10-5-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ανάσταση Τού Χριστού μας έγινε και φέτος με το Αναστάσιμο Φώς Τού Πατρός μας να πλημμυρίζει τις καρδιές μας. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!!! Τώρα πλέον καλούμαστε να σηκώσουμε το ανάστημα και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα Τού Χριστού και των προγόνων μας για να αναστηθεί η Αγία και Μεγάλη Ελλάς πού διατρέχει μέγα κίνδυνο αιωνίου σιγάσεως και αφανισμού.

 

Η Ιερά Ελλάς μας έχει ζωστεί ταυτόχρονα από τα βέβηλα πύρινα βέλη τής προδοσίας, τής βαρβαρότητας και τής αντίχριστης ανηθικότητας. Στα εθνικά μας θέματα οι μισέλληνες άρπαγες εδαφών και ψυχών ελληνικών προελαύνουν στα δήθεν ελεύθερα εδάφη πού διοικεί ο ελληνόφωνος πολιτικός νεοταξισμός. Άπαντες προτάσσουν δήθεν ειρηνική συμβίωση προσφέροντας διαιώνιση τής εθελούσιας υποταγής τού Ελληνισμού μας.

 

Στα κοινωνικά μας ζητήματα η φτώχια και η μιζέρια βαθαίνουν και γίνονται συνήθεια δήθεν αναπόδραστη και αναπότρεπτη ως συνθήκη ζωής τού ραγιά. Οι κοινωνικές πληγές προσμετρώνται μία προς μία όταν έρχονται οι εκάστοτε στημένες εκλογικές αναμετρήσεις κι ύστερα ξεχνιούνται. Και τούτο συμβαίνει διότι ο διχασμός δεν αφήνει περιθώρια συνεννόησης στο λαό μας, οι δε δήθεν σωτήρες μαζί με τούς τυράννους βαστούν το Γένος Αγίων και Ηρώων σκυφτό στα κελεύσματα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Η εγκληματικότητα και η ανηθικότητα βρίσκουν έδαφος γόνιμο και καλπάζουν. Τα φυντάνια αυτά επικρατούν παγκοσμίως, ακόμη και σε διεθνείς διαγωνισμούς είτε πολιτισμικούς είτε τραγουδιού για να μάς θυμίζουν τήν επικράτηση προς ώρας τού σατανά και τού νεοταξισμού του.

 

Ένα απέραντο χάος επικρατεί στην γεωπολιτική αυλή μας. Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι άνθρωποι που πράττουν το ιερό χρέος τού απελευθερωτή Ελληνισμού πού φυλάττει προσκυνήματα και σηκώνει εθνικό φρόνημα και πίστη στις ελληνικές ψυχές. Αυτό ακριβώς που οφείλουμε να πράξουμε άπαντες. Στο Αναστάσιμο και Λαμπριάτικο μήνυμα τού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου ακούσαμε τον Ελληνόψυχο Ιεράρχη να ζητά την εθνική ενότητα Ελλάδος και Κύπρου με τήν απελευθέρωση τής Μεγαλονήσου μας, ενώ αναφέρθηκε με αιχμές ενάντια στην εθνική μειοδοσία τού ψευτορωμέικου στο θέμα εισόδου τού Κοσσυφοπεδίου στην ΕΕ.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στηλίτευσε ακόμη την συμφωνία τού ψευτορωμέικου με τούς Τούρκους προκειμένου να αγνοηθεί η Κύπρος ενόψει των ελληνοτουρκικών σχέσεων και συνομιλιών και ζήτησε συμπαράταξη ολοκλήρου τού Ελληνικού Έθνους για να μην καταστούμε παρελθόν. Όμως οι πολιτικοί τόσο στην Μητέρα Ελλάδα όσο και στην θυγατέρα Κύπρο προσκυνούν τον τύραννο και μάς οδηγούν σε μικρότερη ελληνική Γη με λιγότερους και βαθιά χειμαζόμενους Έλληνες.

 

Στην Κύπρο μας η Τουρκία με τις κατοχικές αρχές που έχει εγκαταστήσει στα κατεχόμενα εδάφη τής Βορείου Κύπρου σχεδιάζει την δημιουργία δύο κρατών και την ενσωμάτωση τού κατεχόμενου τομέα στην τουρκική επικράτεια άνευ ελληνικών αντιστάσεων. Στην κατεχόμενη υπό των Τούρκων Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη είδαμε με οδύνη τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να μετατρέπει την Βυζαντινή Μονή τής Χώρας σε τζαμί και να αποπέμπει τον αρχιδιάκονο τού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με σκοπό να εκβιάσουν οι Τούρκοι την συνδιοίκηση στην ελεύθερη Θράκη μας. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι πραγματοποιούν με την πλήρη πάντα ανοχή τού ψευτορωμέικου άσκηση διασωστική στο κέντρο τού Αιγαίου και συμμετέχουν σε διεθνείς ψευτοσυμμαχικές στρατιωτικές ασκήσεις από την ανατολική Μεσόγειο έως το Αιγαίο και από το Αιγαίο έως τήν Μαύρη Θάλασσα.

 

 Όλα αυτά γίνονται καθοδόν προς τήν συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν στις 13 Μαΐου στην Άγκυρα. Ο πρωθυπουργός τής Αλβανίας Ράμα έρχεται στην Πατρίδα μας για να μιλήσει μπροστά σε χιλιάδες Αλβανούς στο κλειστό γήπεδο τού Γαλατσίου, όταν στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο μας ο Ελληνισμός χάνει διαρκώς εθνικά, θρησκευτικά και περιουσιακά δικαιώματα. Κι όλα αυτά ενώ το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας περί αυτονομίας τής Βορείου Ηπείρου μας από το 1914 ουδέποτε εφαρμόστηκε.

 

Από την άλλη πλευρά ο ελληνόφωνος υπουργός εξωτερικών ελπίζει λέει μετά από τις τελευταίες εκλογές στην "Βόρεια Μακεδονία" με την εκλογή τού εκείθεν δεξιού κόμματος να τηρήσουν οι γείτονες την Συμφωνία των Πρεσπών. Να τηρήσουν οι σφετεριστές τής Μακεδονίας μας και κατακτητές ελληνικής γης σε Μοναστήρι, Δοϊράνη, Αχρίδα και ευρύτερα τήν προδοτική συμφωνία που αναγνωρίζει δήθεν μακεδονική γλώσσα και εθνότητα... Οι βάρβαροι γείτονες μας εδραζόμενοι επί ελληνικών εδαφών μπορούν να προασπίζονται όπως λένε με θράσος τήν δήθεν γη των προγόνων τους. Εμείς δεν μπορούμε να απελευθερώσουμε γη Ελληνική όταν ζητούν να μάς αρπάξουν κι άλλη.

 

Στην νεοταξικά και πολιτικά κατεχόμενη Ελλάδα η ακρίβεια καλπάζει, η ανεργία αυξάνεται, η φτώχια βαθαίνει, ο Ελληνισμός μειώνεται και η λαθροεισβολή τον αντικαθιστά. Η ψηφιακή παρακολούθηση τού ελληνικού λαού με τον προσωπικό αριθμό ταυτοποίησης τού πολίτη, καθ’ οδόν για τον ερχομό τής κάρτας τού πολίτη και τού αντιχρίστου χαράγματος, έρχεται με νέα προαναγγελία προ ολίγων ημερών. Και στα πολεμικά μέτωπα σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή ο ερχόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος προλειαίνεται μέσα από τη σύμπτυξη των μετώπων.

 

Η Ιερή Ελλάς φρονώ ότι θα σωθεί αλλά λίγο πριν καταστραφούμε ολοσχερώς. Διότι με την παρούσα πολιτική πορεία, θα το πω κατηγορηματικά, βαδίζουμε με βεβαιότητα στον αφανισμό. Το πολιτικό σύστημα είναι βαρίδι εχθρικό που υπηρετεί την εκκολαπτόμενη παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Η μόνη οδός σωτηρίας είναι ο αρχέγονος Ελληνικός Εθνικισμός μας. Η μόνη ελληνική οδός ελευθερίας και εθνικής μας αποκατάστασης είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός που σημαίνει πολύ απλά Πίστη στον Θεό και τον Έλληνα Άνθρωπο, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ισχύς. Είναι το προσκλητήριο τού Τίμιου Εθνικιστικού Αγώνα να διασώσουμε και εν συνεχεία να στηριχθούμε στην Εθνική μας Ταυτότητα ώστε να αποκαταστήσουμε την εθνική μας κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα.

 

Να λάβουμε στα χέρια μας τις πολιτικές αποφάσεις, τις πράξεις, τις γειτονιές μας, τον εθνικό μας πλούτο, τα εθνικά μας εδάφη, τα πάντα πλήρως αποκατεστημένα.  Να υπακούσουμε στην εντολή Θεού και Προγόνων και να εφαρμόσουμε το Εθνικό Προσκλητήριο ώστε το Έθνος των Ελλήνων να αναλάβει στα τίμια χέρια του το Κράτος. Οφείλουμε να φτιάξουμε Κράτος Εθνικό και Λαϊκό ως Κάστρο Δύναμης τού Ενωμένου Ελληνισμού. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι παράταξη πολιτική, παράταξη αληθινά εθνική και λαϊκή υπάρχει μονάχα μία κι αυτή είναι η αδιαίρετη Ελλάς.

 

Ο κανόνας εθνικής ισχύος τού Ελληνισμού μας αναφωνεί στεντόρεια την μία και μόνη αλήθεια. Ένας Θεός, Ένα Έθνος, Ένας Λαός, μία Ενιαία, συμπαγής και Εθνικιστική Ελλάς. Ουδείς διεθνιστής προδότης και βάρβαρος εισβολέας ανάμεσα μας. Ουδείς Έλλην σκλάβος. Εθνικιστικός Αγών για μία Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Ότι ο Ενωμένος Ελληνισμός είναι οπωσδήποτε Ανίκητος. Όμως το προσκλητήριο αυτού τού Αγώνος δεν δίνεται ονομαστικά και με παρακάλια αλλά απευθύνεται σε όλους τούς Αληθινούς Έλληνες πανεθνικά, με τον Ιερό Εθνικό Σκοπό απαρασάλευτο. Χριστός Ανέστη. Κι ας αναφωνήσουμε συντόμως Ελλάς Ανέστη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: