ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 24-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οικονομική ένδεια και ηθική παρακμή έχουν αλώσει την ελληνική κοινωνία με τις ενέργειες δειλών και ανήθικων τού ελληνόφωνου καθεστωτικού νεοταξισμού. Στην Ελληνίδα Γη που χτίζει Πολιτεία και Πολιτισμό το Ηρωικό Πνεύμα Τρανών Ελλήνων, η προδοσία και η ασυδοσία βαστούν έως σήμερα τα ηνία τής εξουσίας ρημάζοντας ζωές και ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Οι πολιτικοί υπάλληλοι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης μετέρχονται οικονομικά και βιολογικά όπλα προκειμένου να οδηγήσουν εξασθενημένο και διαιρεμένο τον Ελληνισμό μας στην εθελοδουλία και τον σταδιακό εθνικό αφανισμό.

 

Πολιτικά ανδρείκελα τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας κατηγορούνται αλλήλως, εντός των ίδιων των κομμάτων τους και διακομματικά για δωροδοκίες, απευθείας αναθέσεις και πλουτισμούς ψευτορωμιών. Κομματικές αυλές σιτίζονται με αντάλλαγμα την στήριξη τού κατοχικού καθεστώτος υποκειμενικά, χωρίς καμία αξιολόγηση. Όσοι τυχόν επικρίνουν την ανομία, στοχοποιούνται από τον πολιτικό νομοθέτη τής ανομίας.

 

Την ίδια στιγμή το κατευθυνόμενο αυξημένο κόστος τού χρήματος των τοκογλύφων εκτοξεύει τον πληθωρισμό, την ακρίβεια και την χαμηλή αγοραστική δύναμη τού λαού. Οι άθλιες συνθήκες εργασίας με τα ανεξάντλητα ωράρια και τούς χαμηλούς μισθούς ακολουθούνται από τήν ανεργία. Κι έτσι η φτώχια και η πείνα αδειάζουν την ψυχική αντοχή και το σθένος σε μια κοινωνία που έχει ξεριζωθεί από τις Αρχές και τα Ιδανικά της.

 

Την Γη και την Εστία τού σημερινού υπόδουλου Ελληνισμού δεν τα αρπάζει ο εξωτερικός εχθρός με τα όπλα αλλά ο εσωτερικός εχθρός με τους φόρους, τα δάνεια και τους τόκους τού στημένου δήθεν εθνικού χρέους και των εύκολων τάχα λύσεων. Κατά αυτόν τον τρόπο οδηγούμαστε εκβιαστικά στην κατάρρευση των δημοσίων εσόδων, στην αύξηση των ανείσπρακτων χρεών και στην πίεση τού ελληνικού λαού όταν την ίδια ακριβώς στιγμή η διαφθορά των ελληνόφωνων νεοταξιτών βασιλεύει.

 

Η Ελληνίδα Γη, πλούσια στην σίτιση και κάστρο απόρθητο, εκχερσώνεται για μία ακόμη φορά εκ των έσω. Η εθνική μας παραγωγή και οι γεωφυσικοί μας πόροι θυσιάζονται υπέρ τής πράσινης ανάπτυξης και τής κλιματικής κρίσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και των αεροψεκασμών. Η φτωχοποίηση κρύβει ξωπίσω της την προδοσία τού ψευτορωμέικου με την ενσωμάτωση τής λαθρομετανάστευσης, την εκχώρηση εθνικών και εδαφικών δικαιωμάτων και την εμπλοκή σε έναν ξένο πόλεμο των προς ώρας μεγάλων δυνάμεων για τα παγκόσμια σκήπτρα. Κι από κοντά έρχεται το αντίχριστο χάραγμα τής ψηφιακής ταυτοποίησης με βιομετρικούς ελέγχους.

 

Όχι αδέρφια μου, αυτή σίγουρα δεν είναι ελεύθερη Ελλάδα. Δεν είναι η Ελλάς Θεού, Αγίων και Ηρώων. Ο Ελεύθερος Ελληνισμός μας στηρίζεται στην Πίστη, την Ανδρεία, την Τόλμη και τον Πατριωτισμό. Ο Ελεύθερος Ελληνισμός μας αγωνίζεται με την φλόγα τής ποιότητας τού Ηρωικού Ήθους μέσα στην καρδιά του και δεν πτοείται από την ποσότητα τού εχθρού. Ο Αληθινός Έλλην δεν ρωτάει πόσοι είναι οι εχθροί του, μονάχα ορμά και τούς συντρίβει. Ο Αληθινός Έλλην δεν κοστολογεί την Πατρίδα του σε χρήμα αλλά την κοσμεί με το Ελληνικό Αίμα και την βαστά όρθια στα χέρια των παιδιών του με θυσιαστικούς αγώνες.

 

Ο Τρανός Έλλην Ήρωας αντιστέκεται και συντρίβει τόσο τον εξωτερικό βάρβαρο όσο και τον εσωτερικό τύραννο και διεθνιστή προδότη και διχαστή τού Ελληνισμού μας. Ο Τρανός Έλλην υπερασπίζεται Πίστη, Πατρίδα και Οικογένεια απέναντι στους απογόνους τού Εφιάλτη. Ο Αληθινός Έλλην είναι Φρουρός τής Ελληνικής Φυλής, αγαπάει το Έθνος του και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής έχουμε την Τιμή να κοσμούν τον Εθνικό μας Αγώνα δύο σύγχρονοι Ήρωες τής Εθνικής μας Ιδέας και τού Εθνικοκοινωνισμού μας, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης.

 

Ο Γιώργος και ο Μανώλης δώσανε την ζωή τους μέσα από τις γραμμές τής Χρυσής Αυγής υπερασπιζόμενοι τον Λαϊκό Εθνικισμό και την Ιερή Ελλάδα Θεού, Αγίων και Ηρώων. Και ο Αρχέγονος Εθνικισμός είναι η μία και μόνη αληθινή πολιτική φωνή των Πιστών και Μαχόμενων Ελλήνων. Είναι η Πίστη και η Ενότητα που μας ωθούν με την Αγάπη τής ψυχής και την Δύναμη τού Ιερού Πόθου να αγωνιστούμε για την Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

Μέσα σε αυτές τις έντονα συναισθηματικές στιγμές που γράφω τούτες τις γραμμές με έντονο παλμό πάντα μέσα στην καρδιά μου, αναφωνώ στεντόρεια αδέρφια μου ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους τις ιδέες μας πράξεις. Ο μεγάλος μου πόθος είναι αυτός ακριβώς, να ζωντανέψω και να κάνω πράξη τις ιδέες μου μέσα στην ελληνική κοινωνία μαζί με τα μαχόμενα αδέρφια μου. Διακατέχομαι από την ατσάλινη θέληση μου να ανυψώσω το Εθνικό Φρόνημα τού Πιστού Ελληνισμού μας με τον Εθνικιστικό μου Αγώνα στην ανυποχώρητη και ακατάβλητη οδό Ελλήνων Αγίων και Ηρώων.

 

Διψώ να ενώσω την αγάπη των Ελλήνων στην κοινωνία μας και στο Έθνος μας όπου γης με γνώμονα την Πίστη στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ιδού ποιος είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μου. Μόλις τα βήματα μου ενώθηκαν με τα βήματα τού Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου, τού Γιώργου Φουντούλη, τού Μανώλη Καπελώνη, ολάκερης τής Χρυσής Αυγής, ενώθηκα με τα αδέλφια μου και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός με τον σιαμαίο αδελφό του Λαϊκό Εθνικισμό.

 

Δεν πτοούμαστε σε καμία περίπτωση από τα έσχατα βήματα τής κατοχής και σήψης τού ψευτορωμέικου, όσο οδυνηρά κι αν είναι. Μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι τής νεοταξικής σκλαβιάς έρχεται το Φώς τού Ελεύθερου Εθνικιστή Ελληνισμού μας. Κι αν πάντα στην αρχή βαδίζουμε εμπρός οι λίγοι τολμηροί, τώρα θα σηκώσουμε το θάρρος των πολλών. Όσοι Ζωντανοί Έλληνες, δίδουμε τον Εθνικιστικό Αγώνα για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας. Για έναν νέο Ελληνικό Πολιτισμό, για μία ακόμη πιο λαμπρή Αγία και Μεγάλη Ελλάδα στην οποία προδότες και βάρβαροι δεν χωρούν. Για μία Ελλάδα μεγαλύτερη με περισσότερους Έλληνες. Πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική Ελεύθερη. Ζήτω η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας!!! Ζήτω η Νίκη!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: