ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΑΘΗΝΑ 18-10-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το αληθινά ελεύθερο και κυρίαρχο Έθνος τηρεί πάντα τα ιδανικά του, λαμβάνει αυτόβουλα τις αποφάσεις του και ενεργεί ενωμένο τον στρατηγικό σκοπό τής λαϊκής κυριαρχίας και τής εθνικής ισχύος. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς τής καρδιάς μας είναι αδιαμφισβήτητα ο Οίκος, το Κάστρο και η Ακρόπολη τής Πίστεως, τής Πατρίδος, τής Ελληνικής Φυλής και τής Οικογένειας, η Ιερή Πατρίς Θεού, Αγίων και Ηρώων που σήμερα εγείρεται και εγείρει για την απόκρουση τής παγκόσμιας νεοταξικής σκλαβιάς για μία ακόμη φορά τις ελεύθερες συνειδήσεις και τον Πιστό Ελληνισμό.

 

Ο Πιστός Ελληνισμός μας αγαπάει την Θεία και Εθνική Νομοτέλεια, αγαπάει το Αίμα που τον γέννησε, τήν αγέρωχη Ελληνική Φυλή και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Ο Έλλην εργάζεται, αγωνίζεται, μάχεται και θυσιάζεται όποτε οι συνθήκες το καλούν για την πίστη, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ισχύ τής Ελλάδος με γνώμονα την Ενότητα και ιερό σκοπό την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής ως μέγιστο κληροδότημα των παιδιών μας.

 

Στις μέρες μας λοιπόν και μετά από μακραίωνη σκλαβιά από βαρβάρους εντολοδότες μα πρώτιστα ελληνόφωνους πολιτικούς εντολοδόχους των προαιώνιων εχθρών Θεού και Ανθρώπου, καλούμαστε να προβούμε στην διαπίστωση και κυρίως στην απόφαση να αποτινάξουμε τον απάνθρωπο ζυγό τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Κι αν ακόμη κάποια έθνη από δειλία και εθελοδουλία θελήσουν να υποκύψουν στον νεοταξίτη δυνάστη και την υποχρεωτικότητα τής πολιτικής τυραννίας τής παγκοσμιοποίησης, η Ιερή Ελλάς μας τιμάει τούς Τρανούς Προγόνους της με την αυταπάρνηση, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών να σηκώσουμε το Εθνικό Φρόνημα τού Ελληνισμού μας.

 

Ο Έλλην Εθνικιστής διακρίνεται από τήν αποφασιστικότητα και την ανυπότακτη θέληση του να κάνει τις ιδέες του οπωσδήποτε πράξεις. Ότι η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά μονάχα στα παιδιά της και ότι η βαρβαρότητα τού νεοταξικού σκότους και η προδοσία θα συντριφτούν από τον νέο πολιτισμό που γεννάει στις ψυχές και τις πράξεις μας η Γη τού Φωτός. Οι εχθροί μας, εντός και εκτός των τειχών δεσμοφύλακες ζωής και αξιοπρέπειας, σφίγγουν ολοένα και πιο σφιχτά τα αόρατα κελιά τής βιολογικής φυλακής μας. Θέλουν οπωσδήποτε να μας καταστήσουν εθελόδουλους ραγιάδες υπό διαρκή παρακολούθηση και απόλυτη εκχώρηση των ελευθεριών μας.

 

Κι έτσι λοιπόν ακούμε ότι ο έως σήμερα προαιρετικός Προσωπικός Αριθμός τού Πολίτη έρχεται τον Δεκέμβριο. Είναι ο μοναδικός κωδικός αριθμός που θα συνοδεύει την ηλεκτρονική ταυτότητα τού Πολίτη, την γνωστή ταυτότητα με το τσιπάκι και τον πλήρη ηλεκτρονικό φάκελο των δεδομένων και των συναλλαγών του. Θέλουν οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες με το αντίχριστο σφράγισμα να αποτυπώσουν σε μία κάρτα την ταυτότητα, το βιβλιάριο υγείας, το οικονομικό μας πορτοφόλι και κάθε ίχνος μας.

 

Όλα τούτα οι ψευτορωμιοί και τα αφεντικά τους μάς λένε ότι γίνονται για την ασφάλεια μας και την αμεσότητα λύσεων τάχα. Την ίδια όμως στιγμή όποιος δεν δεχτεί το προσκύνημα των εχθρών Θεού και Ανθρώπου, δεν θα έχει πρόσβαση στις συναλλαγές. Κατά τα άλλα οι αλαζόνες τής νεοταξικής εξουσίας έρχονται και καταργούν οριστικά τα ήδη ελάχιστα και αλλοτριωμένα προσωπικά μας δεδομένα. Την ίδια στιγμή οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι προχωρούν όπως μαθαίνουμε στην Νέα Υόρκη στην άσκηση προσομοίωσης για την δήθεν αντιμετώπιση τής γρίπης των πτηνών, προσαρμόζοντας προφανέστατα στον βιολογικό τους πόλεμο την επόμενη πανδημία.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα ο υπουργός εξωτερικών επαναλαμβάνει την σκόπιμη ουτοπία τής μη παραιτήσεως τής Ελλάδος από το διεθνές δίκαιο όταν το ψευτορωμέικο έχει συρρικνώσει προδοτικά τα χωρικά ύδατα τής πολιτικά και δημοκρατικά υπόδουλης Πατρίδος μας στα έξι μίλια. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής λαθρομετανάστευσης, τής εκχωρήσεως εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και τής αναγνωρίσεως τεχνητών μειονοτήτων, στο ζήτημα τής Κύπρου μας μιλάνε για την σύμπραξη με τον ΟΗΕ στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

 

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι προσωρινά μεγάλες δυνάμεις τής σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης φέρνουν στις αυλές των δήθεν ελεύθερων εθνών τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης είναι ο εντολοδότης και οι πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας είναι οι στρατιώτες του. Ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η πολιτική φωνή τού Ελληνισμού που ορθώνει τα τείχη Πίστεως, Πατρίδος και Οικογένειας Ελληνικής. Ήρθε η ώρα να αποτινάξουμε τον αντίχριστο και μισελληνικό νεοταξικό ζυγό. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε μέσα από το σκοτάδι της υποτέλειας τον ανέσπερο ήλιο τής Ελλάδος που θέλει, απαιτεί, νικά και αναγεννιέται ως ζωντανή και ισχυρή Ελληνική Φυλή.

 

Δεν παραδίδουμε Γη και Ύδωρ Ελληνικής Πατρίδος, Ψυχής και Αξιοπρέπειας. Είναι Εντολή Τού Πατρός Θεού μας και των Τρανών Προγόνων μας και Ιερός Πόθος ημών και των παιδιών μας. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές σημάνουμε εθνικό συναγερμό επαγρύπνησης, εθνικής αντεπίθεσης και Νίκης. Το Έθνος μας είναι ο μόνος νόμιμος ιδιοκτήτης και φρουρός τής Ελλάδος μας. Η Λαϊκή Ελευθερία και η Εθνική Κυριαρχία των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Έλλην πιστεύει οπωσδήποτε στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο Έλλην λευτερώνει Γη Ελληνική μηδέποτε παραχωρώντας ούτε έναν ελληνικό λίθο.

 

Οι αποφάσεις και οι πράξεις τού Ελληνισμού μας υπαγορεύονται από την ελεύθερη ελληνική ψυχή και την ατόφια πίστη μας στον Θεό και την Ιερή Ελλάδα μας μηδέποτε αποδεχόμενοι ανήθικους περιορισμούς και παρακολουθήσεις. Ο πηγαίος και αδάμαστος Εθνικισμός μας θέλει μια αληθινά Ελληνική Πολιτεία Λαϊκής Εθνοκρατίας με το Κράτος να υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος. Ο Έλλην Εθνικοκοινωνισμός μας θέλει τήν Ελλάδα μας Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος με τις δικές της δυνάμεις, μακριά από προδότες και βαρβάρους.

 

Θέλουμε μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Όχι στην υποδούλωση και τον αφανισμό. Έλληνες, τώρα πλέον σπάμε τα δεσμά μας. Ο Ανίκητος και Ενωμένος Ελληνισμός μας με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας εκφράζουμε απόλυτα την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας με απροσπέλαστο φρουρό στις εξωτερικές προκλήσεις τον Εθνικό Στρατό μας. Εμπρός λοιπόν, η Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας είναι η αποστολή μας και η Νίκη βέβαιη.

 



 





































Δεν υπάρχουν σχόλια: