ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-7-2007

Διάλυση του Κράτους και Συνωμοσία της Σιωπής. Αυτές οι δύο έννοιες αποδίδουν με δραματική ευστοχία τη σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας. Όποιος αντιλέγει ή αρνείται τη διαπίστωση της εφιαλτικής πραγματικότητας δεν μπορεί παρά να είναι είτε πνευματικά τυφλός είτε εθνικά αναίσθητος. Ενίοτε και συμβιβασμένος με τη μετριότητα ή στη χειρότερη περίπτωση προσκυνημένος και ενδοτικός. Όποιον χαρακτηρισμό κι αν επιλέξει και όποιο άθλιο μετερίζι κι αν υπηρετεί, παραμένει το ίδιο βλαπτικός για τα συμφέροντα της πατρίδος και του λαού. Η διακυβέρνηση της χώρας έχει ανατεθεί στον αυτόματο πιλότο, σε μια πορεία χωρίς χάρτη και πυξίδα.

Η πολυδιαφημισμένη Επανίδρυση του Κράτους, που φαντάζει αναμφίβολα αναγκαία, κατάντησε το πιο σύντομο ανέκδοτο. Η σήψη και η διαφθορά εξοβέλισαν κάθε έννοια Δικαιοσύνης, Νομικής και Κοινωνικής. Το νεόκοπο Κεφάλαιο και η δοτή Παραεξουσία αποτελούν σταθερά τους προωθητές της Νεοταξικής Καθεστηκυίας Τάξεως, παραγκωνίζοντας τους φορείς που έχουν πηγή αναφοράς την αξιοκρατία και την Πατριωτική Συνειδητότητα. Οι πλατιές λαϊκές μάζες, οι ακούραστοι Εργάτες του Έθνους και του καθημερινού μόχθου, παρακολουθούν αποσβολωμένοι το προϊόν των αλλεπαλλήλων παραπλανήσεών τους. Η καλή προαίρεση του λαού μας και η ευπιστία του μετατρέπονται σε στυγνούς βατήρες εκμετάλλευσης και σφιχτοδεμένη θηλιά από τις δοτές ηγεσίες του τόπου. Ηγεσίες που είναι βαλτές για του Εθνικού Ολέθρου τα έργα και την εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας. Οι δημοκόποι και οι καλαμαράδες του παλιού καιρού είναι και πάλι εδώ. Δημοκόποι πολιτικοί, γητευτές του αισχίστου είδους, που άρχουν για να πληγώνουν τους Έλληνες και να κονταίνουν την Ελλάδα. Και καλαμαράδες δημοσιογράφοι απιστούν έναντι του λειτουργήματός τους, κάποιων άξιων συναδέλφων τους και κυρίως του Ελληνικού λαού, συσκοτίζοντας τον αντί να τον ενημερώνουν, αβαντάροντας το πολιτικό σύστημα των δημοκόπων. Η σαθρότητα και η ανικανότητα είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές επιζούν και διοικούν τις λαϊκές μάζες που επιμένουν ηλίθια και μαζοχιστικά να στηρίζουν αγγελικά οράματα σε χέρια διαβόλων. Η φυσική κατωτερότητα όμως και η αλαζονεία των ντόπιων πραιτόρων του Νεοταξισμού διευκολύνουν το ξεμπρόστιασμα της λαϊκής εξαπάτησης.

Τώρα επί της «μεταρρυθμιστικής» Ν.Δ διαπιστώνουμε τη διάλυση και κατάρρευση της Κρατικής Μηχανής. Ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας, πλήρως εγκαταλειμμένος και ουσιαστικά αφύλακτος, παρεδόθη στη μανία της φωτιάς και αφανίστηκε σε μέγιστο βαθμό. Η φυσική άμυνα και το οξυγόνο δροσιάς της Αττικής αποτελεί παρελθόν και αφήνει έκθετο το λεκανοπέδιο. Η πύρινη λαίλαπα στο Ρέθυμνο οδηγεί στο θάνατο τρεις ηρωικούς δασοπυροσβέστες που εστάλησαν ως πρόβατα επί σφαγή με ανεπαρκή υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Υλικοτεχνική υποδομή που διαπιστώθηκε ότι τελεί μονίμως εν ανεπαρκεία. Παρατυπίες και αλλοιώσεις στην βαθμολόγηση γραπτών των Πανελλαδικών εξετάσεων που διαπιστώθηκαν τυχαία δημιουργούν αβεβαιότητες για την ισότιμη συμμετοχή των υποψηφίων. Μετωπική σύγκρουση συρμού του προαστιακού σιδηροδρόμου με εμπορική αμαξοστοιχία αφήνει πίσω της ευτυχώς μόνο 53 τραυματίες συνανθρώπους μας. Σε μια εποχή που τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας αφθονούν κάποιοι έχουν δραπετεύσει από τη χώρα της λογικής.

Ουδείς όμως πληροφορήθηκε και ουδένας πολιτικός ή δημοσιογραφικός παράγοντας ενημέρωσε τον λαό για την ταπεινωτική ήττα της Ελλάδος στο Σκοπιανό Ζήτημα. Το Κρατίδιο των Σκοπίων ουσιαστικά αναγνωρίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Μακεδονία, αφού στα Σκοπιανά διαβατήρια θα αναγράφεται ο όρος Μακεδονική Ιθαγένεια, το δε όνομα του γειτονικού κρατιδίου δεν θα αποτελεί εμπόδιο για την είσοδό του στους διάφορους διεθνείς οργανισμούς. Ούτε οι αλυτρωτικές του βλέψεις σε βάρος της Ελλάδος. Η Ευρωπαϊκή Ομάδα των Πρασίνων μάλιστα έκανε λόγο για ύπαρξη «Μακεδονικής» μειονότητας στη χώρα μας! Και οι ενδοτικοί ηγέτες «μας» δεν δίνουν την δέουσα απάντηση: ότι στα Σκοπιανά εδάφη εδράζεται η αλύτρωτη Β.Μακεδονία Μας( Μοναστήρι, Αχρίδα κ.λ.π) και κατοικούν πολυάριθμοι Ελληνικοί πληθυσμοί που χρήζουν προστασίας.

Η εδαφική μας κυριαρχία, τα λαϊκά δικαιώματα, η ασφάλεια και η νοημοσύνη των Ελλήνων βάλλονται και προσβάλλονται. Η Εθνικοκοινωνική Παράταξη και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός οφείλουμε να κινητοποιηθούμε άμεσα για την ανατροπή της ανίκανης και επικίνδυνης Καθεστηκυίας Τάξης που εναλλακτικά μας μειώνει. Η άνοδος της Ελλάδος ας αρχίσει από την πτώση των ηττημένων στις επερχόμενες εκλογές. Ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Γ.Καρατζαφέρης είναι εδώ.

Σπυρίδων Καραχάλιος
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: http://karachalios-spiros.blogspot.com/
Ηλεκτρ/κό Ταχυδρομείο:karachalios.spiros@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: