ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Tρίτη 11-9-2007

Ο δρόμος προς τις βουλευτικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου εγγίζει προς τον τερματισμό του. Οι διαβόητες έρευνες της κοινής γνώμης, τα γνωστά και ως γκάλοπ, έχουν παύσει εκ του νόμου να δημοσιοποιούνται. Και τούτο τάχα μου για να μην επηρεάζουν προς κάποια μονομερή κατεύθυνση τη λαϊκή άποψη. Λες και δε γνωρίζουμε τον τρόπο διενέργειας των δημοσκοπήσεων. Δημοσκοπήσεις που δεν προσθέτουν ειδικό βάρος στη λαϊκή φωνή αλλά ασκούν περισσότερο ψυχοτρόπα επιρροή κατά τις επιθυμίες της νοσηρής παρούσης πολιτικής διοικήσεως και υπέρ αυτής.

Ωστόσο οι εκλογές επελαύνουν έναντι ενός ιδιαιτέρως καταπονημένου λαού που αναρωτιέται τι μπορεί να προσδοκά απ’ αυτές. Τι καλύτερο ή μάλλον τι χειρότερο μπορεί να επιφέρουν στον τόπο; Η ψήφος θα αλλάξει τα πολιτικά πράγματα; Ακόμη περισσότερο η περιώνυμος λαϊκή ετυμηγορία θα καταγραφεί αδιαβλήτως και θα αποτιμηθεί στην πραγματική της διάσταση; Θα σταλούν οι πλέον άξιοι λαϊκοί εκπρόσωποι στο Κοινοβούλιο για την ευόδωση των δικαίων πόθων ή θα συσταθεί ένα καινούργιο Κυνοβούλιο των προικοδοτημένων, κληρονομικώ δικαίω, γιων, ανιψιών και εγγονών; Προς δόξα και ανακύκλωση των ντόπιων πολιτικών τζακιών και επιβητόρων. Το χρήμα και τα γυαλιστερά εκλογικά χαρτάκια θα μαγέψουν εκ νέου τις εκστασιασμένες λαϊκές μάζες; Και τέλος, οι εκλογές θα αποδώσουν σταθερή κυβέρνηση ή ένα μόρφωμα βραχύβιο;

Τα ερωτήματα αυτά είναι βέβαιο ότι απασχολούν μεγάλο τμήμα των Ελλήνων πολιτών. Γιατί είναι πραγματικά και ουσιώδη, ενώ παράλληλα οι απαντήσεις αφορούν το μέλλον όλων μας, είτε ως μονάδες χωριστές είτε ως Εθνική Οντότητα. Γιατί το Έθνος των Ελλήνων ζει καθημερινά μέσα μας και υπάρχει όσο υπάρχουμε εμείς. Ο Ελληνισμός στηρίζεται στα παιδιά του και θρέφεται απ’ αυτά για χάρη τους.

Ας σταθούμε λοιπόν με περίσκεψη και σοβαρότητα μπροστά στη συνείδησή μας. Η οικονομική δύναμη και το κληρονομικό «χάρισμα» θα βρεθούν και πάλι εμπρός μας. Το έργο το έχουμε ξαναδεί και τα θύματα παραμένουν πάντα τα ίδια. Ο λαός, αέναα απατημένος, ας εγερθεί κι ας αφήσει πίσω του τους νεοταξικούς εκλεκτούς και τους νεοσσούς νεοσωτήρες της Καθεστηκυίας Τάξεως. Οι Έλληνες δικαιούνται και κυρίως υποχρεούνται να διοικηθούν και να πορευθούν Ελληνοπρεπώς και αναπτυξιακά σε μια Κοινωνία Δικαιοσύνης και Αλληλεγγύης. Δεν χρειαζόμαστε ούτε ραγιάδες ούτε εφιάλτες. Χρειαζόμαστε ηγέτες που να εμπνέουν ηρωισμό, λεβεντιά και καθαρή Ελληνική καρδιά. Ηγέτες που θα πλατύνουν το Έθνος μας και θα ανταμείβουν επάξια το θαυμάσιο λαό μας κι όχι εκείνους που ετοιμάζονται να ηττηθούν στα Εθνικά Ζητήματα και να δυναμιτίσουν το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.

Γι’ αυτό το λόγο οι επερχόμενες εκλογές θα αποδώσουν βραχύβια κυβερνητική κατάσταση. Και ως γνήσιοι Έλληνες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε στην Πατρίδα μας Εθνικό και Κοινωνικό Πολιτικό Σχήμα μακριά από τα ψευτοδιλήμματα περί ακυβερνησίας. Ο εχθρός, ο ταραξίας και ο ανίκανος βρίσκονται εντός των τειχών της Ελλάδος. Και είναι εξίσου επικίνδυνοι. Ας τους αποβάλλουμε από τις ζωές μας. Για να ζήσουμε ως Ελεύθεροι Έλληνες σε μια Ενιαία, Μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα.
Σπυρίδων Καραχάλιος
Συντονιστής Εκλογικού Αγώνα Β Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ
Ηλ/κες Δνσεις: http:// karachalios-spiros.blogspot.com
http:// polapopsis.blogspot.com
Hλ/κό ταχ/μείο:karachalios.spiros@gmail.com
polapopsis@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: