ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΘΗΝΑ, Τρίτη 18-9-2007

Το πέρας των βουλευτικών εκλογών σηματοδοτεί την απαρχή της συγγραφής ενός νέου βιβλίου στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος. Στις 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γραφή του προλόγου σ’ αυτό το βιβλίο, επιτρέποντας στο λαό μας να γίνει ορατή μια πρώτη χαραμάδα ελπίδας και αισιοδοξίας. Για πρώτη φορά τα τελευταία τριάντα τουλάχιστον χρόνια καταγράφηκε με τρόπο πρόδηλο ότι το νοσηρό πολιτικό σύστημα που καταδυναστεύει τις ζωές μας και μειώνει την Πατρίδα μας δεν είναι ούτε ανίκητο ούτε φυσικά άτρωτο.

Οι Έλληνες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι τα ζωτικά ζητήματα της χώρας δεν αντιμετωπίζονται με την εναλλαγή στερεότυπων αλλά και τόσο πανομοιότυπων μεταξύ τους μορφών διακυβέρνησης. Μορφές διακυβέρνησης που κουβαλούν σωρεία από ελαττώματα, δουλείες και εξαρτήσεις. Ανικανότητα, ατολμία, κεφαλαιοκρατική ομηρία, νεοταξική υποδούλωση, κοινωνική αναλγησία και έλλειμμα πατριωτικών αντανακλαστικών συμπυκνώνουν τα στίγματα που φέρουν μαζί τους και χρεώνουν τον τόπο τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως. Τώρα πλέον ο Ελληνικός λαός, υπό το βάρος ασύμμετρων πολιτικών πράξεων και καθημαγμένων κοινωνικών δομών, διαπιστώνει ότι το τέλμα στο οποίο οδηγείται μπορεί να αποφευχθεί μόνον με ριζοσπαστικές τομές και ουσιαστικές ενέργειες. Ενέργειες που κατατείνουν στην κατ’ αρχή προσβολή της αλαζονικής αυτοπεποίθησης των δοτών ηγεσιών και την αμφισβήτηση της κυριαρχίας τους και κατόπιν στην ανατροπή της δεσποτείας τους.

Είναι δυστυχώς ίδιον του λαού μας να εγειρόμαστε όταν το κακό φουντώνει και πλησιάζει την αυλή μας. Ζήσαμε διαδοχικά πλήγματα στην Ορθοδοξία, την στρατιωτική μας δομή, την οικογενειακή οικονομία, την παιδεία, την αξιοκρατία και την αξιοπρέπεια, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανθρώπινη υπόσταση, τον εθνολογικό ιστό της Πατρίδας μας. Τα δυσάρεστα αυτά περιστατικά που προηγουμένως αντιπαρήλθε ο λαός μας μεμονωμένα, αθροίζοντας τα και κάνοντας ταμείο αποφάνηκε πως δεν του πρέπουν και δεν του αναλογούν. Πως αυτή η χώρα και ο υπερήφανος λαός της προορίζονται να ζήσουν, να αναπτυχθούν και να απλωθούν και όχι να μαραζώσουν, να περιοριστούν και να εκλείψουν. Και βέβαια πως αυτό το χώμα και οι άνθρωποι που το πατούν δεν αποτιμώνται με το χρήμα, αφειδώς ή ελεγχόμενα, αλλά με την Ελληνικότητα και τις αρετές που απορρέουν απ’ αυτήν.

Έστω και την ακραία και ύστατη αυτή στιγμή οι Έλληνες αποφάσισαν να θέσουν μια πρώτη και ουσιαστική αρνησικυρία στους θλιβερούς ταγούς που μας έχουν ζώσει και καμώνονται τους δυνατούς και μεγάλους όντες αληθινά αδύναμοι και μικροί. Όταν αυτοί οι διορισμένοι τρανοί δεν τολμούν να σηκώσουν ανάστημα στους χθεσινούς επαίτες και τους αγνώμονες ευεργετηθέντες, στους σημερινούς κεφαλαιοκράτες και τους νεοταξικούς άρπαγες, ο λαός μας λέει το πρώτο βροντερό όχι στους λαθροθήρες και κληρονομικούς «άρχοντες» που απομυζούν ό,τι ομορφότερο γεννήθηκε σ’ αυτή την ευλογημένη γωνιά του πλανήτη. Και από χώρα του φωτός, του πολιτισμού και της υπεροχής, από χώρα των Ελλήνων έχουν βαλθεί να μας μετατρέψουν σε χώρα του βαθέως σκότους, της αμορφωσιάς και της μιζέριας, σε πολυπολιτισμικό χωνευτήρι. Ακόμα και η ανθρώπινη ζωή έχει ευτελιστεί σε απίστευτο βαθμό.

Η είσοδος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με την αύξηση των εκλογικών ποσοστών του σ’ όλη την επικράτεια παρουσιάζεται ως το λογικό επιστέγασμα αφενός μεν της λαϊκής δυσφορίας αφετέρου δε της βαθειάς προσηλώσεως στα πεπρωμένα και την πραγματική αποστολή του Ελληνισμού. Καταδεικνύει την μέχρι χθες βαθειά κρυμμένη προσήλωση στην αέναη ζωοφόρο Ελληνικότητά μας. Ότι δεν γεννηθήκαμε για να μας καθοδηγούν σαν πρόβατα επί σφαγή αλλά για να πορευόμαστε αυτόφωτα και να φωτοδοτούμε στο πέρασμά μας.

Να ορίζουμε τις εαυτούς μας, τα υπάρχοντά μας και την Πατρίδα μας είναι ό,τι Ελληνικότερο οφείλουμε να πράξουμε. Να απλώσουμε τον Ελληνισμό μας στην πιο καθάρια μορφή του με περισσότερη ορμή είναι ο προορισμός του ΛΑ.Ο.Σ και του Αρχηγού μας Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: