ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ


AΘΗΝΑ 6-11-2007.
Διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων. Συγκρούσεις επί συγκρούσεων, σε πολιτικό τουλάχιστον επίπεδο. Αντιπαραθέσεις επί αντιπαραθέσεων για τη γοητεία της εξουσίας. Οι διαγκωνισμοί παραμένουν στην ημερήσια διάταξη της καθημερινότητας ως λογική έκφραση της ανθρώπινης επιθυμίας για υπεροχή και επικράτηση. Οι ευχές, πραγματικές ή εικονικές, για την εμπέδωση πνεύματος ειρήνης, ηρεμίας και ευημερίας αποδεικνύονται κενά γράμματα και λόγοι ανεκπλήρωτοι. Όχι απαραίτητα σκοπίμως. Αλλά γιατί οι προκρινόμενες διαδικασίες είναι εκείνες που θα εξελίξουν τα ιστορικά γεγονότα δυναμικά και θα αποδώσουν τα σκήπτρα του νικητή σ’ εκείνον ή την ομάδα κοινών συμφερόντων που θα ξεχωρίσει μπροστά απ’ όλους. Το βάθρο του πρώτου είναι ο τόπος που βιώνεις την πιο γλυκιά μοναξιά. Μια μοναξιά που την επιδιώκεις και δεν τη μοιράζεσαι με κανέναν. Μέχρι εδώ όλα φαίνονται φυσικά και λογικά. Αν το παιχνίδι της πρωτιάς αφορά τον μέσο πολίτη, τότε ασφαλώς η ικανότητα και η ευφυΐα θα αναδείξουν τον νικητή. Αν όμως οι αντίπαλες παρατάξεις είναι κόμματα ή κράτη, τότε οι κανόνες διαφοροποιούνται και η κρισιμότητα της αναμέτρησης μεγιστοποιείται.

Αν η πάλη εξελίσσεται εντός των τειχών του Κράτους και της κομματικής γεωγραφίας, τότε υπερισχύει το συμφέρον της Πατρίδος. Αυτό σημαίνει ότι η παράταξη που προκρίνει τον Πατριωτισμό οφείλει να επιλύσει τις διαφορές της και να ποδηγετήσει νικηφόρα το Έθνος. Αν η παράταξη κινείται μικροκομματικά και δουλικά, τότε πρέπει παντοιοτρόπως να εκλείψει. Αν πάλι η διαμάχη αφορά κρατικές οντότητες, τότε ο συναισθηματισμός, όπως σε κάθε πολιτική κατάσταση και σοβαρή απόφαση, πρέπει να θεωρηθεί απαγορευτικός και ο ηγήτορας της Πατρίδος οφείλει να συγκεντρώνει στο πρόσωπό του Εθνική Προσήλωση, νοοτροπία νικητή και επάρκεια δεξιοτήτων. Είναι προφανές λοιπόν ότι τα κριτήρια μιας πολιτικής ή διακρατικής διαπάλης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα αν όντως επιδιώκεται η αίσια πορεία της Πολιτείας. Σε αντίθετη περίπτωση η πολιτική επάρκεια δίδεται χαριστικά και αναξιοκρατικά στον εκλεκτό του Εβραιοσιωνιστή Εντολοδότη ενάντια και σε βάρος του «κυρίαρχου» λαού και των συμφερόντων του.

Στο Σκοπιανό οι διαβουλεύσεις εντείνονται και πολλαπλασιάζονται κάτω από τις πιέσεις που ασκεί ο Νεοταξικός Παράγοντας προκειμένου τα επιθυμητά πιόνια του να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ και τους λοιπούς Διεθνείς Οργανισμούς. Οι Σκοπιανοί εμφανίζονται αδιάλλακτοι στο θέμα της ονομασίας τους σε διεθνές επίπεδο, ενώ αναφέρονται σε διμερές ζήτημα μεταξύ των ιδίων και της Ελλάδος. Μας «παραχωρούν» μάλιστα το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε κι εμείς το όνομα Μακεδονία! Επιπλέον Σκοπιανός πολιτικός υποστήριξε ότι πίσω από την αντίδραση της Ελλάδος στο θέμα του ονόματος κρύβονται εσωτερικές πολιτικές σκοπιμότητες. Εμείς πάντως συμφωνούμε ότι η Αρχαία Μακεδονία βρίσκεται στην Ελλάδα και η Νέα Μακεδονία χρειάζεται επαναπατρισμό. Τα Σκόπια, η Βόρειος Μακεδονία Μας πρέπει να επιστρέψει στην Ελληνική Αγκάλη. Οι Σλαβόφωνοι και οι Ελληνόφωνοι Ομογενείς μας αναμένουν την Ελλάδα του Πατριωτισμού κι όχι του νεοταξικού πολιτικαντισμού.

Οι συγκρούσεις στα τουρκοιρακινά σύνορα μαίνονται κυρίως στο πολιτικό επίπεδο και σποραδικά στο πολεμικό. Το ΡΚΚ και οι αναμενόμενες κουρδικές αξιώσεις για τη δημιουργία κράτους έχουν θορυβήσει το τουρκικό πολυμόρφωμα. Ο Αμερικανοσιωνιστικός Παράγοντας προσπαθεί να συγκρατήσει τον «πελάτη» του και «επιστάτη» των Βαλκανίων. Όμως η Τουρκία, το πολυεθνικό τέρας των Ελληνικών, Αρμενικών και Κουρδικών εδαφών, είτε το θέλει είτε όχι, θα διασπαστεί και τα εδάφη της θα επαναπατριστούν. Η Εθνική και Κοινωνική Παράταξη πρέπει να είναι έτοιμη προκειμένου να καθυποτάξει τις νεοταξικές θεραπαινίδες και να οδηγήσει την Μεγάλη Πατρίδα Μας Ελλάδα σε νικηφόρες ατραπούς.

Οι μικροκομματικές αντιπαραθέσεις σε ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ δεν αφορούν τον Ελληνισμό. Οι Αστικές Δυνάμεις της Νεοταξικής Πλουτοκρατίας και οι Αριστερές Βαλβίδες Ασφαλείας συνιστούν περιττό βάρος για τον Ελληνικό λαό. Οι διαγραφές προσώπων και αντιλήψεων είναι επιβεβλημένες και αφορούν σύσσωμη την σάπια και ενδοτική Καθεστηκυία Τάξη. Μια Νέα, Εθνική και Κοινωνική Πολιτεία πρέπει να ανεγερθεί για τη δημιουργία μιας Νέας και Μεγάλης Ελλάδος που θα στεγάζει όλους τους Έλληνες, ελεύθερους και αλύτρωτους, προασπίζοντας τα δικαιώματα της Ελληνικότητας και της Λαϊκής Κυριαρχίας. Τότε η Ελλάς νομοτελειακά θα κερδίσει την πρωτιά στο παιχνίδι υπεροχής των λαών και των εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ Δ/ΣΕΙΣ: http://polapopsis.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: