ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΊΜΙΑ 2008. ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ.

ΙΜΙΑ. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ.

AΘΗΝΑ 27-1-2008.

Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από τη νύχτα της μεγάλης προδοσίας των Ιμίων και τίποτα δεν μπορεί να διαγράψει τις μνήμες τής μεγάλης ντροπής. Μια ντροπή για την οποία την αποκλειστική ευθύνη φέρει η τότε πολιτική ηγεσία της Πατρίδος μας, η οποία υπακούοντας στη δειλή λογική του ριψάσπιδος επιχείρησε να μετατοπίσει τις δικές της ευθύνες. Και πραγματικά, ως εύκαιρο θύμα και αποδιοπομπαίος τράγος αναζητήθηκε και καταδείχτηκε ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός. Ο μόνος άξιος εκ των θεσμικών αρχών τού καιρού εκείνου να φέρει τον τίτλο του Γνησίου Έλληνος Προμάχου.

Στα Ίμια πριν δώδεκα χρόνια συντελέστηκε διπλή προσβολή κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων. Η πρώτη προσβολή αφορά την παραβίαση Εθνικού Εδάφους και η δεύτερη την υποτίμηση της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού. Είναι το χρονικό εκείνο σημείο που ενσωματώθηκε στην πολιτική ορολογία της ημέτερης πολιτικάντικης σκηνής ο όρος «γκρίζες ζώνες» προκειμένου να λάβουν νομικό έρεισμα και διεθνή περιεχόμενο οι παράνομες και παράλογες τουρκικές διεκδικήσεις.

Οι διαχειριστές των πολιτικών τυχών της Πατρίδος μας οφείλουν να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί και τι ισχύει σχετικά με το καθεστώς έρευνας και διάσωσης στην Ελληνική Θάλασσα του Αιγαίου. Υπάρχει κάποια περιφερειακή ανακατανομή που αφορά συγκεκριμένες διακρατικές διεργασίες και, αν ναι, ποιες; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα αυτής της πράξεως; Γιατί δεν παρέχεται επαρκής ενημέρωση στις Στρατιωτικές Αρχές της χώρας από τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες; Για ποιο λόγο οι αθρόες και πολύχρονες τουρκικές παραβάσεις και παραβιάσεις συνεχίζονται χωρίς η Ελληνική Πολιτεία να έχει εκκινήσει τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες για την συμμόρφωση τού διεθνούς Τρομοκράτη και Γενοκτόνου λαών που λέγεται Τουρκία;

Επιπλέον και αθροιστικά προς τα ανωτέρω ερωτήματα και απορίες, τι σχέση υπάρχει μεταξύ της φαινομενικά αιφνιδιαστικής εισβολής μικρής αποβατικής δυνάμεως Τούρκων στρατιωτών και δημοσιογράφων που υπέστειλαν θρασύτατα την Ελληνική Σημαία από τα Ίμια με τις επαίσχυντες και μειοδοτικές Συμφωνίες τού Ελσίνκι και της Μαδρίτης; Γιατί οι Τουρκικές υπερπτήσεις έκτοτε αυξήθηκαν με γεωμετρική πρόοδο και αντιστοίχως εξαλείφθηκαν οι πολιτικές αντιδράσεις της χώρας μας, με μόνη τιμητική εξαίρεση τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που εξακολουθούν να πληρώνουν βαρύ φόρο αίματος πιστές στο καθήκον τους;

Όταν η επίσημη Ελλάς εγκαταλείπει Εθνικά δικαιώματα και πληθυσμούς στην τύχη τους, είναι λογικό να εξάπτει την βουλιμία των εχθρών της. Ο Ελληνισμός όμως όσες φορές πραγματοποίησε άλματα προόδου και διακρίθηκε, όσες φορές επέκτεινε τα εδάφη του, την παρουσία του και την κυριαρχία του, βασίστηκε στο Τίμιο Αίμα των Λαϊκών Αγωνιστών και Ηρώων του Ελληνικού Έθνους που αποδύθηκαν σε μια υπεράνθρωπη αναμέτρηση ενάντια σε αριθμούς και πιθανότητες. Απέδειξαν ότι ο Ακατάβλητος Υπεράνθρωπος του Νίτσε, ο έμφορτος Πατριωτικών Αρχών και Αντιλήψεων Μαχητής της Εθνικής Κοινότητος δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο παρά μονάχα Έλληνας.

Το βράδυ της μεγάλης κρίσεως στο θαλάσσιο χώρο πέριξ των Ιμίων συνέβη κάτι που δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αιφνιδιασμός. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ για τον πολύ καλά ενημερωμένο και προετοιμασμένο Ελληνικό Στρατό. Οι Τούρκοι είχαν δείξει από τα τέλη του 1995 τις προθέσεις τους για τη δημιουργία θερμού επεισοδίου. Οι κινήσεις τους ήταν ιδιαιτέρως μεθοδευμένες και έντονες, σχεδόν ακατάπαυτες. Την περίοδο εκείνη υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στην νήσο Λέσβο και συνεπώς έχω ιδία αντίληψη των επισυμβαινομένων. Τα περίπολα στις γραμμές μας είχαν συχνή και πολυπρόσωπη παρουσία. Το ίδιο πολυπρόσωπες ήταν οι φυλάξεις στις σκοπιές και τα φυλάκια.

Το μοιραίο βράδυ οι εντολές που πήραμε ήταν σαφείς: «Έχουμε πόλεμο, πάμε όλοι στις θέσεις μάχης». Το ίδιο συνέβη και με το ελικόπτερο με τους γενναίους χειριστές του, τους Καραθανάση, Βλαχάκο και Γιαλοψό. Οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές για τα Ελληνικά όπλα. Είναι σίγουρο ότι δεν επρόκειτο να χάσουμε με τίποτα. Ξαφνικά όλοι παγώνουμε με το άκουσμα της πτώσης τού ελικοπτέρου και το χαμό των τριών παλικαριών από τουρκικά πυρά. Αυτό είναι σίγουρο παρά τις λεχθείσες πολιτικάντικες ανοησίες. Παρά τις επικύψεις και τα ευχαριστώ στους Αμερικανοσιωνιστές από τους καθ’ έξη προσκυνημένους που είχαν το θράσος να ζητούν ευθύνες από τον Στρατό, την ώρα που παρακαλούσαν να ρίξει τη Σημαία μας ο αέρας! Έξι ώρες μετά τον συναγερμό γυρίσαμε στα στρατόπεδα άσφαιροι και ηττημένοι. Με τρεις ηρωικούς νεκρούς και τις πολιτικάντικες υποκλίσεις στην Υψηλή Πύλη και τον Λευκό Οίκο. Τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς, παρά μόνο τις λέξεις ΝΤΡΟΠΗ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Έτσι γεννήθηκαν οι γκρίζες ζώνες, από γκρίζους ταγούς.

Οι Έλληνες Πατριώτες δεν ξεχνάμε τους ηρωικούς νεκρούς μας, δεν ξεχνάμε τη Γη των Προγόνων μας, την Ιστορία και τα Εθνικά μας Δίκαια, το Ελληνικό Αίμα που τρέχει στις φλέβες μας. Δεν ξεχνάμε ότι η Ελληνική Πατρίδα είναι Ιερή και Καθαγιασμένη με το Αίμα των Ηρωικών Παιδιών της. Η Εθνική και Κοινωνική Παράταξη, στερεωμένη επάνω στις υγιείς βάσεις της Τιμής προς την Πατρίδα, θα τιμήσει τους ήρωες τού ενδόξου Ελληνικού Στρατού όπως τους πρέπει, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 19.00 στην Αθήνα, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, υποσχόμενη να μην αποστεί τού δικαιώματος της Εθνικής ολοκληρώσεως. Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: