ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ;

ΑΘΗΝΑ 14-1-2008.

Είναι να απορεί κανείς ποιος Έλληνας παρακολουθεί τις τελευταίες κυρίως ημέρες τα ειδησεογραφικά δελτία δίχως να έχει σκεφθεί για ποιον λόγο υπάρχει τέτοια μονοθεματική πληρότητα λεπτομερειών, την ίδια στιγμή που σοβαρότερα θέματα «πνίγονται» ανάμεσα στα απορρίμματα της Αστικής Δημοκρατίας. Γιατί είναι βέβαιο ότι αυτή η εμμονή έχει αποπροσανατολίσει τον μέσο ακροατή που αισθάνεται ότι τον εμπαίζουν, με αποτέλεσμα να αντιδρά αρνητικά χρησιμοποιώντας το λαϊκό ένστικτο.

Η υποδοχή που επιφυλάσσεται στο άκουσμα καθετί καινούργιου, ειδικά αν αυτό έχει δυσάρεστη χροιά, δεν αποτελεί προνόμιο του λαού μας. Ούτε βέβαια το περιώνυμο λαϊκό ένστικτο διεκδικεί το αλάθητο και αποτελεί το θέσφατο που θα δώσει λύσεις στα πάντα. Ο πολίτης πολλές φορές γίνεται έρμαιο στις διατεταγμένες διαθέσεις ή τις ελλειμματικές ικανότητες της πολιτικής ηγεσίας. Η θεωρία της αγελαίας μάζας σ' αυτές τις περιπτώσεις δυστυχώς δικαιώνεται πανηγυρικά. Αρκεί έστω και μια χαρισματική προσωπικότητα με ρητορική δεινότητα και περίσσιο λαϊκισμό, βασισμένη στη βαθιά γνώση του κοινωνικού χαρακτήρα που απευθύνεται, για να αιχμαλωτίσει τη διψασμένη να λυτρωθεί λαϊκή ψυχή.

Τόσο καιρό όλη η Ελλάδα κυνηγά ένα μόνο δέντρο και κοντεύει να χάσει ολόκληρο το δάσος. Διότι η ψυχή ενός Έθνους είναι οι πολίτες που δίνουν το προϊόν της δράσης τους, ο δε κινητήριος μοχλός που εξασφαλίζει την μέλλουσα εξέλιξη της Εθνικής Κοινότητας και τη στερεή βιωσιμότητά της είναι η Νεολαία. Οι νεαροί βλαστοί που ανανεώνουν τον Εθνολογικό ιστό της χώρας και πραγματώνουν τις φυσικές της άμυνες. H δε πνευματική υγεία των νέων ανθρώπων, η σωματική τους αρτιότητα και η ακηδεμόνευτη βούλησή τους παρέχουν ασφαλείς εγγυήσεις για την απρόσκοπτη πορεία του λαού.

Χρειαζόμαστε πραγματικά μια άλλη, τελείως διαφορετική ποιότητα Ελλήνων που να διαθέτει έντονη μα και αυτόφωτη προσωπικότητα. Μακριά από αλλότριους συμβιβασμούς και επηρεασμούς. Να βάζει στόχους και να μάχεται για να τους υλοποιήσει χωρίς μεμψιμοιρίες και φοβικά σύνδρομα. Τα έργα αυτής της Νέας Γενιάς Ελλήνων να αποβούν λαμπρότερα και η Πατρίδα που θα κληροδοτήσουν στα δικά τους γεννήματα να είναι Μεγαλύτερη και Ισχυρότερη. Να δομήσουν μια Πολιτεία που θα βασίζεται στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Αξιοκρατία. Στην Κοινωνική Αλληλεγγύη και στην Αριστοκρατία του ήθους και της ικανότητος.

Το έργο της όμως για ευνόητους λόγους υπονομεύεται και η πορεία της ναρκοθετείται από τα σκιάχτρα του Νεοταξισμού και τους στρεβλούς παραδείσους που εκτρέπουν υπάρξεις και όνειρα.

Το αποτρόπαιο φαινόμενο των ναρκωτικών ασφαλώς δεν είναι ούτε καινούριο ούτε αναιτιολόγητο. Απλά τα τελευταία χρόνια χτυπά ολοένα και νεαρότερες ηλικίες και ακόμα περισσότερα σπίτια. Κάποτε λέγαμε στις γειτονιές ότι το τάδε πρόσωπο έχει περίεργες συμπεριφορές και εικάζαμε ότι παίρνει κάτι που κάνει ζημιά στον οργανισμό του. Υποθέταμε και φυλαγόμαστε. Ακούγαμε για ναρκωτικά αλλά δεν τα βλέπαμε. Τώρα και τα ακούμε και τα βλέπουμε και μπορεί άθελά μας να πέσουμε πάνω σε καμιά συναλλαγή. Το δε φονικό εμπόριο έχει φτάσει έξω από τα δημοτικά σχολεία, ενώ κάποιοι βαλτοί για του ολέθρου τα έργα επιμένουν να προβαίνουν σε διάκριση μαλακών και σκληρών ναρκωτικών. Και τολμούν αυτοί οι ανθρώπινοι βάλτοι να κάνουν λόγο για ελευθερία στη χρήση κάποιων «ανώδυνων» ουσιών! Άγνοια των αμπελοφιλοσοφούντων ή κάτι άλλο; Ανοησία ή δόλος;

Όποιος θέλει ειλικρινά να απαντήσει στο ερώτημα αυτό πρέπει να συνεκτιμήσει κάποιες καταγραμμένες πραγματικότητες και να θέσει στον ευατό του τα συνακόλουθα ερωτήματα. Στην ιστορία της ανθρωπότητας έχουν προκληθεί διαπραγματευτικές διαδικασίες και πολεμικές συγκρούσεις με φόντο τις παραγωγικές ζώνες και τον έλεγχο της αγοράς ναρκωτικών ουσιών. Να θυμίσουμε την περίπτωση του Αφγανιστάν με την παραγωγή σημαντικών ποσοτήτων οπίου. Πριν την πτώση των Ταλιμπάν το όπιο υπήρχε σε σημαντικές ποσότητες, μετά τους Ταλιμπάν οι ποσότητες υπερακοντίστηκαν. Να θυμίσουμε επίσης ότι σε χώρες που ισχύει η ποινή του θανάτου για τους εμπόρους των ναρκωτικών τα κρούσματα σχεδόν εκλείπουν σε αντίθεση με άλλα φιλελεύθερα και ελευθεριάζοντα καθεστώτα. Είναι σαφές λοιπόν ότι τα ναρκωτικά ακολουθούν συγκεκριμένα και γνωστά δρομολόγια, ενώ παράλληλα διαμορφώνουν νεοταξικές ισορροπίες.

Στηρίζουν κρατικές οικονομίες, αγοράζουν όπλα, στήνουν αντάρτικα, παραλύουν πνευματικά αντανακλαστικά, καταλύουν σωματική αρτιότητα. Ρυθμίζουν υπόγειες συναλλαγές και ξεθεμελιώνουν κοινωνίες. Διαμορφώνουν ανάρμοστες κοινωνικές συμπεριφορές και κλείνουν σπίτια. Και όταν ο ναρκωτικός οδοστρωτήρας συμπαρασύρει κάποια αθώα θύματα, τότε βρίσκονται κάποιοι συνάνθρωποί μας να κλάψουν γοερά πάνω από τα ανθρώπινα συντρίμμια. Όταν όμως είναι για κάποιους πολύ αργά.

Κλάψτε αν αυτό σας παρηγορεί. Κλάψτε αν αυτό σας ενισχύει και σας διδάσκει. Αλλά σταματήστε να δίνετε χώρο στην κοινωνία μας σε ανθρώπινα απορρίμματα. Στείλτε τους εκεί που ανήκουν. Στην κόλαση που ετοιμάζουν για αθώες ψυχές. Αναρωτηθείτε επιτέλους αν όλα αυτά είναι τυχαία και αν οι έμποροι του λευκού θανάτου, ευυπόληπτα κατά τ’ άλλα στελέχη του Διεθνούς Σιωνιστικού Νεοταξισμού, δικαιολογείται να μένουν ασύλληπτοι. Η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη επιτάσσει σαφώς την επιβολή της θανατικής ποινής για κάθε εγκληματία που στρέφεται κατά της σωματικής και ψυχικής υγείας των νέων, είτε διά των ναρκωτικών είτε διά των βιασμών. Η Ελληνική Νεολαία είναι αυτή η ίδια η Ελλάς.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: