ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΡΘΟΤΟΜΩΝΤΑΣ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ



ΑΘΗΝΑ 31-12-2012.

Ζούμε σε ένα κράτος εχθρικό στο οποίο θεωρείται ουσιαστικά απαγορευμένος ο ελληνικός λόγος. Ακόμη και η ελεύθερη σκέψη έχει γίνει αντικείμενο πολιτικού ελέγχου. Λόγος και σκέψη εθνική θεωρούνται ανορθόδοξες πρακτικές που πρέπει να παταχθούν προκειμένου να συληθεί το άβατο του Ελληνισμού μας. Κάθε βήμα της κατοχικής πολιτείας είναι και ένα βαρύ ίχνος της προδοσίας, μια αισχρή συναλλαγή που σκορπάει πίσω της μια καινούργια και οδυνηρή απώλεια.

Οι μεγαλύτερες απώλειες που επιφέρει η πολιτική τάξη των δωσίλογων αφορούν την ηθική και την πίστη του λαού μας. Το υλικό σκέλος όπως και να εξελιχθεί η υπόθεση της οικονομικής μας αιχμαλωσίας θα το γιατρέψουμε. Θα χρειαστεί το δίχως άλλο να γίνει ορεινό χειρουργείο. Να ακρωτηριαστούν τα ξένα και άρρωστα μέλη του εθνικού μας σώματος. Όμως το σημαντικότερο κομμάτι της ανανήψεως από την εντατική που μας έχουν εισάγει είναι ο γνήσια ορθοτομημένος ελληνικός λόγος και η εφαρμογή των αξιών της φυλής μας στην πράξη.

Πρέπει να κάμουμε το λαό μας να σηκώσει το κεφάλι και να σκεφτεί τις ζωτικές του προτεραιότητες. Να μείνουμε άνθρωποι και Έλληνες με πίστη Θεού. Να ορθώσουμε το ανάστημα μπροστά στις επάλξεις του Ελληνισμού και να πετάξουμε από τις ζωές μας άπιστους, ανήθικους και μισέλληνες πλην εφήμερους ισχυρούς. Διότι και ο πλέον δυνατός κατά την νέα αντίχριστη και ανθελληνική τάξη πραγμάτων είναι το απόλυτο μηδέν μπροστά στους νόμους του Θεού και του δικού του δημιουργήματος, της Φυλής μας. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τη φύση μας αν δεν το επιτρέψουμε εμείς οι ίδιοι.

Μύστες της Πίστη μας και Πολεμιστές του λαού μας ταγμένοι από ψηλά είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που ακολουθούμε βαριά χνάρια σπουδαίων ανδρών και γυναικών που έχουν προηγηθεί ημών άνευ των οποίων δεν θα βρισκόμασταν εδώ μήτε για να εργαζόμαστε μήτε για να μιλούμε μήτε καν για να ζούμε. Έλληνες και Ελληνίδες που φροντίσανε να κρατήσουνε τις εκκλησιές ανοικτές με το καντήλι του Γένους αναμμένο, τα ελληνικά γράμματα να μας πυρώνουνε την καρδιά με το παράδειγμα των αγίων και των ηρώων, τα στρατόπεδα να γίνονται ζυμωτήρια λυτρώσεως και εθνικής υπερηφάνειας.

Έχει συμβεί να φυλακιστούν από οσφυοκάμπτες ορθοί στο ανάστημα Έλληνες. Είδαμε να βάζουν στη φυλακή τον Κολοκοτρώνη επειδή πολέμησε για την ελευθερία της πατρίδος και του Χριστού την πίστη την αγία. Είδαμε τον Ντερτιλή να φυλακίζεται για τις ιδέες του και το αίμα που έχυσε στις εσχατιές της πατρίδος, «λεύτερης» και σκλαβωμένης. Μόνη «αποφυλάκιση» για τα ελεύθερα πνεύματα και τους αγωνιστές της ζωής είναι ο πόνος που εισπράττουν όπως ο χαμός των γεννημάτων τους. Τα ανταλλάγματα που θέτει ο σιωνιστικός δάκτυλος προκειμένου να κυβερνήσει τους ραγιάδες δεν επιδέχονται θείου λόγου ελληνικού αλλά αιματηρών αντίδωρων μιας ζωής χαμένης.

Ακούγεται λοιπόν πολύ έντονα πως ανάμεσα στα ανταλλάγματα της έντοκης υποδούλωσης περιλαμβάνεται η εισαγωγή στην λεγόμενη αχρήματη κοινωνία, η κατάργηση δηλαδή του ρευστού χρήματος από τις γνωστές μας ηλεκτρονικές κάρτες που θα γίνουν μόνιμη παρέα μας παντού. Πιστωτικές και χρεωστικές μαζί, δηλωτικές της πιστότητας ενός εκάστου εξ ημών. Θα αποτελέσουν ένα μόνιμο και διαρκές αρχείο του καθενός δίχως το οποίο δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις και να εισπράξουμε τα δικαιώματά μας. Δεν θα μπορούμε να τραφούμε, δεν θα μπορούμε να βαστήξουμε τα σπίτια που αναστηθήκαμε.

Αλλά αν σκύψουμε τον αυχένα δεν θα μπορούμε να είμαστε Έλληνες. Τα παιδιά μας θα μείνουν ορφανά από συνείδηση. Η πατρίδα μας θα παγιωθεί ως ένας πολυπολιτισμικός σκουπιδοτενεκές. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα ρυθμίζει τις αποφάσεις και τις ανάσες μας τις οποίες θα παρακολουθούν και θα ανακόπτουν σε ένα δευτερόλεπτο όταν πάψει ο ραγιάς να προσκυνά. Και θρησκεία μας θα γίνει η παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή να είναι όλοι σίγουροι πως ο νεοταξικός εχθρός μας δεν θα κοιτάξει τι Θεό πιστεύει ο καθείς μας. Αρκεί πως είμαστε πιστοί Έλληνες και επομένως ανυπάκουοι στους δεσμώτες μας. Αυτό για όσους τυχόν πιστέψουν πως θα τη γλιτώσει κανείς.

Κανείς Έλληνας δεν μπορεί να αδιαφορήσει για τον Γολγοθά του εθνοφυλετικού αδερφού του. Κανείς δεν επιτρέπεται να ξεφτιλίσει τη φάρα μας προσκυνώντας. Κανείς δεν πρέπει να βρεθεί απέναντι στον αδερφό του όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κράτος και παρακράτος κάνουν τα πάντα, το μεν πρώτο για να αποδεχτούμε τη λαιμαριά υπό καθεστώς αφωνίας, το δε δεύτερο για να προβούμε σε έναν ακόμη εμφύλιο πόλεμο βγαλμένο από τα παλιά. Κανείς Έλλην δεν δικαιούται να αδιαφορήσει όταν χάνονται ψυχές και ξεπουλιέται η Πατρίδα με άμεσο τον κίνδυνο του εδαφικού ακρωτηριασμού με τις γειτονικές λόγχες.

Αυτός ο Έλληνας είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Αυτός ο Έλληνας αγωνίζεται για την επικράτηση του Λαϊκού Εθνικισμού ορθοτομώντας θείο λόγο ελληνικό. Πιστεύει στο αληθινό νόημα της θυσίας και του αίματος που είναι η διατήρηση της ελευθερίας του νου και του σώματος. Πιστεύει με πάθος στην εθνική καθαρότητα και την ανόθευτη Πίστη των Πατέρων μας. Δεν συμβιβάζεται με την ύπαρξη των αλύτρωτων πατρίδων και αποδέχεται μονάχα τη Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 




Δεν υπάρχουν σχόλια: