ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 3-12-2012.

Η ενδυνάμωση των εθνών και η διεκδίκηση των πρωτείων σε οικονομικό, πολιτικό, πολιτιστικό και στρατιωτικό επίπεδο είναι μια φυσιολογική ιεράρχηση σκοπών που ξεκινάει από τη θεμελίωση και την προάσπιση του εθνικού λαϊκού κράτους. Πρωταρχική ευθύνη της Πολιτείας είναι η ανάδειξη της εθνικής ταυτότητας και η καλλιέργεια της κοινωνικής συνοχής με την δόμηση αντιστοίχως εθνικού φρονήματος και κοινωνικής πρόνοιας.

Η εξασφάλιση των ίσων ευκαιριών στην εργασία και την κοινωνική προσφορά θα εξαλείψει πάσα υπόνοια διαφοροποιήσεως και εύνοιας μεταξύ των πολιτών εξασφαλίζοντας την μέγιστη πίστη του λαού στους σκοπούς του Έθνους. Οι δε σκοποί του Έθνους επιβάλλεται να ταυτιστούν με τις λαϊκές επιδιώξεις, να καταστούν δηλαδή ενσυνείδητο κτήμα του λαού. Αυτή είναι η θεμελιώδης βιοθεωρία του εθνικοκοινωνισμού που προσδιορίζεται μέσα στους κόλπους της λαϊκής φυλετικής κοινότητας με γνώμονα το Αίμα και την Αξιοκρατία, την Φυλετική Συνείδηση και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Η εκπλήρωση της ηγετικής εκπολιτιστικής αποστολής του Ελληνισμού στο στίβο της πάλης των εθνών απηχεί την απόφαση της Φυλής μας να διατηρήσει ακέραια την εθνική της αυτάρκεια, κυριαρχία και ταυτότητα. Είναι η ισχυρή θέληση των Ελλήνων να εξασφαλίσουν από κοινού το άβατο της κοινωνίας και του εθνικού μας εδάφους στα χέρια των Παραγωγικών Δυνάμεων και των Φρουρών του Έθνους. Ουσιαστική προϋπόθεση πάσης προόδου και ανάπτυξης είναι η διαχείριση των πολιτικών τυχών και η ανάθεση έργου στους θεσμούς και την εργασιακή διάρθρωση σε εκείνα τα πρόσωπα που συνδυάζουν ικανότητες, πατριωτισμό και κοινωνική αλληλεγγύη.

Στο Εθνικοκοινωνικό Σύστημα Αξιών το εισόδημα δεν αποτελεί προϊόν λαϊκής εκμετάλλευσης και μέσον προωθήσεως ταξικών συμφερόντων ή διεθνιστικών επιδιώξεων μεταξύ των συντελεστών της παραγωγικής διαδικασίας. Το εισόδημα για εμάς τους Εθνικιστές αποτελεί το προϊόν της συλλογικής εργασίας των μελών της λαϊκής φυλετικής κοινότητας, εργοδοτών και εργαζομένων, και το μέσον προωθήσεως των εθνικών συμφερόντων με την αξιοποίηση της γης και των αγαθών της αποκλειστικά από χέρια ελληνικά. Η διχόνοια και η ξένη παρέμβαση αποτελούν ομοίως ανασταλτικούς παράγοντες που αποτρέπονται. Κράτος και Λαός ταυτίζονται κάτω από την κοινή σκέπη του Έθνους.

Τα εθνικά και τα κοινωνικά ζητήματα συνδέονται μεταξύ τους και δρουν συμπληρωματικά. Η εδαφική κυριαρχία και η συγκέντρωση του απαραίτητου ζωτικού χώρου αποτελούν την απαραίτητη πορεία του Έθνους προκειμένου αυτό να συγκεντρώσει κοντά του όλους τους Έλληνες που έχουν βρεθεί σε κατάσταση αδυναμίας και επίσης εκείνους τους Έλληνες που κάκιστη συγκυρία τους έχουν κρατήσει εκτός Ελλάδος. Η Οικονομία σχετίζεται άμεσα με την Εθνική Εργατική Τάξη και το Εθνικό Φρόνημα πραγματώνεται με την Ενότητα των Ελλήνων και το πάθος για εθνική διείσδυση σε όλα τα μέτωπα.

Ο Θείος Έρωτας για την Πατρίδα σμιλεύεται με το πνεύμα, την εργασία και το όπλο δίχως διαχωρισμούς σε πατρικίους και πληβείους. Μόνος εντολέας είναι το Ελληνικό Έθνος. Συνδετικός κρίκος ακατάλυτος είναι το Ελληνικό Αίμα και κινητήριος μοχλός η Εθνική Συνείδηση πως ο Έλλην πρέπει να είναι παντού και πάντα πρώτος δίπλα στον εθνοφυλετικό του αδερφό. Ο ένας οργανισμός λειτουργεί ως προέκταση του άλλου και όλοι οι Έλληνες μαζί σαν μέλη αλληλένδετα και αλληλοεξαρτώμενα του ενιαίου οργανικού Σώματος που λέγεται Ελλάς.

Τα μέλη της Εθνικής Κοινότητας συνεργάζονται μεταξύ τους όπως τα άνω με τα κάτω άκρα και όπως το αίμα με την καρδιά και τον νου. Αν ένα μέλος του σώματος αποκοπεί από τον οργανισμό ή ατροφήσει, τότε το Σώμα θα προσβληθεί από ξένους οργανισμούς εξαρτώμενο από αυτούς και θα υπηρετήσει ξένους σκοπούς, αδυνατώντας να υπηρετήσει τους δικούς του. Θα έρθουν κάποιοι «προστάτες» και θα του γυρέψουν να αιμοδοτηθεί από μέλη, ήθη και επιδιώξεις αντίθετες και ανθελληνικές στην υπόθεση της κοινωνίας και της πατρίδος. Οι «προστάτες» επικαλούνται με θράσος την κοινή τάχα φύση των παράταιρων «συγκάτοικων», το κοινό τάχα σπίτι και την ανάγκη της καταπολέμησης των «διαχωρισμών».

Οι κήρυκες του θράσους υπηρετούν με πάθος τον διεθνή σιωνισμό από την αρχή της εμφανίσεώς τους και είναι δικά του παιδιά. Είναι ο καπιταλισμός που μεταφράζει τα πάντα σε χρήμα και αντιμετωπίζει τον λαό ως υπηρέτη της χρηματοοικονομικής ελίτ ώστε να μπορέσει να επιβιώσει. Και δίπλα του ο μαρξισμός που πρεσβεύει την πολυπολιτισμική και πολυφυλετική συνύπαρξη των λαών. Και οι δύο μισούν Θεό και Πατρίδα, και οι δύο συναντιούνται στο ολέθριο όραμα ότι τα φτηνά εργατικά χέρια δεν έχουν πατρίδα. Έχουν αφήσει στην άκρη τους παλιούς θεατρινίστικους καβγάδες τους και πολεμούν τον Εθνικοκοινωνισμό για να φτάσουν στην Παγκοσμιοποίηση.

Η διαβόητη πάλη των τάξεων μεταξύ κεφαλαίου και εργάτη είναι μια συφιλιδική απάτη που καλλιέργησε ο μαρξισμός και συντηρεί μέχρι τις μέρες μας με την σύγχρονη κομματική μορφή του προκειμένου να νοθεύσει την κοινωνική σύνθεση και την εργατική διάρθρωση. Αν εκλείψουν λαθρομετανάστες και πολυεθνικές, τότε θα ακρωτηριαστεί ο διεθνισμός και το έτερο πόδι του σιωνισμού, ο καπιταλισμός.

Το παγκόσμιο χωριό της αθεΐας και της καταναγκαστικής συνύπαρξης των λαών θα συντριφτεί. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός εργάζεται αποκλειστικά για το χτίσιμο ενός Λαϊκού, Φυλετικού και Εργατικού Κράτους. Για τη Μεγάλη Ελλάδα που χτίζουν Ελεύθεροι Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
      


Δεν υπάρχουν σχόλια: