ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 13-8-2014.

Πολλά τα δεινά, μεγάλα σαν βουνά τα βάσανα τής Ελληνικής Φυλής. Από τον καιρό τής Αλώσεως τής Πόλεως των Κωνσταντίνων, συνέχεια βαδίζουμε με δεσμά σκλαβιάς σε ξένη δούλεψη. Και από το φακιόλιο το τουρκικό στο σκουφάκι το ψευτοπεριούσιο. Με ταγούς που δεν λειτουργούν με συνείδηση, αίμα και ιδανικά, αλλά με ατιμία, χρήμα και ηδονή για ψεύτικους παραδείσους. Για το σκλαβωτήριο τής Παγκοσμιοποίησης.

Χάσαμε το βηματισμό μας μέσα σε ψεύτικες υποσχέσεις, ατέρμονες πλαστογραφήσεις τής ιστορίας και τής καθημερινότητας, στημένα ανδρείκελα και στημένες συμμαχίες. Ποτέ δεν κάναμε την στοιχειώδη αυτοκριτική τού Έθνους μας. Δεν θέσαμε στρατηγική και προτεραιότητες. Ακυβέρνητο καράβι σε καιρούς ταραγμένους με ξένους κυβερνήτες και λαθρεπιβάτες στα αμπάρια που ξάφρισαν την προίκα τής Φυλής και στήσανε τούς πρώτους τού Ελληνισμού μας στον τοίχο.

Δείξαμε μεγάλη ανοχή και λανθασμένο ανθρωπισμό σε σάρακες και επαγγελματίες τής πολιτικής που έπρεπε ήδη να τούς έχουμε στείλει στον Καιάδα ανεπιστρεπτί. Κάναμε τούς σκοπούς και τις στρατηγικές των βαρβάρων και των σιωνιστών ναρκοθετημένη περπατησιά, δική μας τάχα υπόθεση για λίγα ψίχουλα από τα μαγαρισμένα νεοταξικά σκυλιά. Αρνηθήκαμε έτσι τούς δικούς μας σκοπούς και ανοίξαμε το δρόμο άθελά μας στη δημιουργία τού ψευτορωμέϊκου.

Πομφόλυγες για μια δημοκρατία που είναι για τούς λίγους και τούς προδότες. Εξουσία στημένη από κάλπες μιλημένες και δικαίωμα λόγου μονάχα σε κείνους που εργάζονται για μια μικρή Ελλάδα με τούς Έλληνες υπαλλήλους των δήθεν διασωστών από τα στημένα χρέη. Ρεμούλες, διαφθορά, χρηματισμοί και επιδοτήσεις αμαρτωλές ανάμεσα στον νεοταξίτη μαστροπό και τις ελληνόφωνες πολιτικές παλλακίδες που τις χρηματοδοτεί για να περνούν τις εντολές του με νόμους ανήθικους στο ρωμαίικο πόπολο.

Αυτά τα κερατιάτικα έρχονται και εισπράττουν τώρα από τούς γδαρμένους και κερατωμένους Έλληνες. Τούς πληρώνουμε για να μάς παραδώσουν στην ανεργία και στον θάνατο. Τούς πληρώνουμε για να χτίσουν τα ισλαμικά τεμένη που θα γίνουν οι σφηκοφωλιές των λαθραίων εποικιστών που μάς αποστέλλονται εξ ανατολών.

Τούς πληρώνουμε για να γράψουν από την αρχή την ιστορία μας που δεν θα είναι πια ελληνική. Είναι μια ψεύτρα ιστορία που διακωμωδεί Ορθοδοξία και Έλληνες Ήρωες, καταργεί τις εθνικές μας επετείους, κατηγορεί τούς Αγωνιστές τού Γένους για δήθεν εγκλήματα και λοιδορεί τα ελληνικά ολοκαυτώματα, ανακαλύπτοντας και υμνολογώντας έτερα ολοκαυτώματα.

Πληρώνουμε τις προδοσίες που κάμανε για να τις φορτώσουνε στις πλάτες των στρατιωτικών, των εθνικιστών και τής ελληνικής κοινωνίας. Στήσανε τα πολυτεχνεία με τούς δήθεν νεκρούς μέσα στον χώρο τής μάθησης, για να δώσουν την Κύπρο οι ψευτοεθνάρχες και οι δήθεν αντιαμερικανοί των πολιτικών τζακιών στους απόβλητους τής στέπας τουρκομογγόλους και στους αμερικανοσιωνιστές πατρόνες τους. Για να αναγνωρίσουνε στις μέρες μας τουρκική κοινότητα και κατοχή και Αττίλα στην Κύπρο, τουρκισμό στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Ποια λοιπόν είναι η χούντα που φταίει; Μα φυσικά η σοσιαλφιλελεύθερη και μαρξιστική χούντα τού μνημονίου!

Φορτώσανε στους Έλληνες Εθνικιστές έναν φόνο ενός Έλληνα πολίτη αριστερού φρονήματος από έναν Έλληνα πολίτη επίσης αριστερού φρονήματος. Ψάχνουν οι προστάτες τάχα τής νομιμότητας τούς υπαιτίους μιας φκιασιδωμένης ρατσιστικής βίας και εγκληματικότητας, όταν οι υφιστάμενοι την βία και την ανασφάλεια στην πραγματικότητα είναι οι Έλληνες από λαθρεποίκους και μνημονιοφόρους.

Αυτοί είναι οι ρατσιστές, αυτοί που μάς κλέβουν το αίμα τής ψυχής μας, κόβοντας το δέντρο τής λευτεριάς. Για να πουν και από πάνω οι νεοκοτζαμπάσηδες πως για τούς κεφαλικούς φόρους φταίμε εμείς, ο αληθινός στο αίμα και την ψυχή ελληνικός λαός.

Και οι θρησκευτικές κεφαλές παράλληλα ανέχονται πανθρησκεία και αναφορές από διεθνή σιωνιστικά συνέδρια, ότι για τον δήθεν αντισημιτισμό, έτσι λένε τον επιβαλλόμενο αντισιωνισμό ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, φταίει η Ορθοδοξία μας! Ότι για το δήθεν κυνήγι στους «κατατρεγμένους» εμποράκους των εθνών και σταυρωτήδες φταίει η «θρησκευτική μισαλλοδοξία» ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για την σταύρωση του Χριστού μας. Η Αλήθεια λοιπόν κατονομάζεται «θρησκευτική μισαλλοδοξία», όταν ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία διώκονται σε όλον τον πλανήτη και στην δήθεν ελεύθερη Ελλάδα. Και μείς παραμένουμε στο άρμα τής Εσπερίας που μάς στέλνει στο χαμό.

Πρώτοι εμείς λοιπόν θα αφαιρέσουμε τα δολερά σκήπτρα από τα χέρια των ντόπιων τυράννων. Πρώτοι εμείς θα απορρίψουμε τις ολιγωρίες και θα αποδιώξουμε τον μισελληνισμό από την κοινωνία, από την πολιτεία, από τούς θεσμούς, από τα ιστορικά μας εδάφη, δήθεν λεύτερα και προσωρινά σκλαβωμένα. Πρώτοι εμείς θα πάψουμε να μιμούμαστε την παλιανθρωπιά, την ανηθικότητα και την ανωμαλία που έχουν εισβάλλει.

Πρώτοι εμείς θα κάνουμε ελληνικό και ηθικό τον τρόπο σκέψης και ενέργειας. Να προστατέψουμε την ελληνική οικογένεια. Να κάνουμε την Πατρίδα αποκλειστικά και μόνον Οίκο των Ελλήνων και να δημιουργήσουμε πολυπληθείς ελληνικές οικογένειες.

Να πάρουμε την παραγωγή στα χέρια μας και να κάνουμε το χώμα που πατούμε να ανθοφορήσει. Να τσακίσουμε τούς επίορκους και τούς βέβηλους που πάτησαν τα Ιερά μας Προσκυνήματα. Να χαράξουμε και να ακολουθήσουμε κατά δικό μας σκοπό, τον Στρατηγικό Σκοπό τού Ελληνικού Έθνους.

Να γίνουμε αυτεξούσιοι, δυνατοί και καθοδηγητές των ελληνικών και των διεθνών πραγμάτων. Μεγάλο Έθνος σε έκταση με την επαναφορά των Ελλήνων της γεωπολιτικής αυλής μας κάτω από Ελληνική Σημαία. Ισχυρό στην Οικονομία και τον Πολιτισμό. Κράτος με Κοινωνική Δικαιοσύνη. Επικεφαλής στην πυραμίδα των εθνών. Παιδιά τού Θεού και Γη των Ηρώων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: