ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΑΘΗΝΑ 27-8-2014.

Πριν ένα μήνα, στις 24 τού Ιουλίου, το ψευτορωμέϊκο γιόρτασε την αποκατάσταση τής δημοκρατίας του. Την ανατροπή δηλαδή τής Επαναστάσεως τής 21ης Απριλίου και την αντικατάστασή της από το ανθελληνικό καθεστώς τής μεταπολιτευτικής δημοκράτησης, τής μετατροπής δηλαδή τής Ελλάδος σε προτεκτοράτο τού νεοταξισμού και των Ελλήνων σε ραγδαία μειούμενους μειοψηφικούς σε αριθμό σκλάβους τής παγκοσμιοποίησης μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα.

Όποιος διαφωνεί με το ανωτέρω συμπέρασμα, τούτο σημαίνει πως αυτός είναι είτε βολεμένος είτε ηλίθιος είτε η αυτής αθλιότητα το σύστημα παρακρατικής εξουσίας. Διότι δημοκρατία κατά την απόλυτη ετυμολογία τής λέξεως είναι το πολιτικό σύστημα που η εξουσία πηγάζει και ασκείται από τον ελληνικό λαό και τον εκάστοτε γηγενή λαό εκάστου κυρίαρχου κράτους. Κυρίαρχα επιπλέον δομικά στοιχεία και μάλιστα στοιχεία που συγκατοικούν στην κοινωνία και την πολιτεία, όχι απλώς στην δημοκρατία αλλά σε κάθε πολιτικό σύστημα τού κυρίαρχου κράτους είναι το Εθνικό Φρόνημα και η Λαϊκή Κυριαρχία.

Το έχω ξαναπεί και το επικυρώνω για μια ακόμη φορά δημοσίως και ισοβίως πως δεν δηλώνω και δεν είμαι «δημοκράτης». Είμαι εκφραστής τού Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους, όπου ο λόγος παρουσίας και δράσης στην Πολιτεία ανήκει στον Πατριώτη, τον Φιλόπονο, τον Ηθικό και τον Έλληνα που διαθέτει στην προσωπικότητά του τα τρία αυτά στοιχεία. Κατά συνέπεια είμαι εκφραστής τής Εθνικιστικής Αριστοκρατίας, όπου ο λαός συμμετέχει, συναποφασίζει και συμπράττει σε όλες τις φάσεις τής ειρηνικής και πολεμικής ζωής τού τόπου με ανοικτές διαδικασίες.

Κατά συνέπεια, μέσα στα προαναφερθέντα πλαίσια τής βιοθεωρίας και κοσμοθεωρίας τού Εθνικοκοινωνισμού, είμαι τόσον εγώ όσο και όλοι οι συναγωνιστές μου απείρως περισσότερο και προνομιακά δημοκρατικοί έναντι των αντιπάλων και εχθρών μας που σφετερίζονται νόμους και δικαιώματα υπέρ τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των γυρολόγων του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο, όταν η διέλευση τής ψευτοδημοκρατίας ήρθε με το ξεπούλημα τής Κύπρου που φόρτωσαν ψευδώς στους στρατιωτικούς και κατέληξε με τα μνημόνια και την κατάργηση τής εθνικής κυριαρχίας.

Δεν είμαι δημοκράτης με την στρεβλή και πολιτικάντικη έννοια τού όρου, διότι είμαι υπέρ τής ουσίας των έργων κι όχι τής τυπικής πλην ψευδούς αναφοράς λέξεων προς ξεγέλασμα τής μάζας. Γιατί ο Αυθεντικός Έλληνας είναι σκεπτόμενος λαός κι όχι αγελαία μάζα.

Και πάμε τώρα στην απτή παράθεση κάποιων αισχρών κινήσεων τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας, τού δυτικόστροφου συστήματος τής κομματοκρατίας που ήρθε για να δώσει ψήφο στον λαό και δική της ερμηνεία στην κάλπη. Μάθαμε λοιπόν πρόσφατα ότι με μια απλούστατη και πραξικοπηματική υπουργική απόφαση επιβλήθηκε η παροχή άδειας παραμονής στην Ελλάδα σε όσους λαθρομετανάστες καταγγέλλουν ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος τους από στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας!

Η άδεια παραμονής θα εκτείνεται έως ένα έτος για καταγγέλλοντες και τούς μάρτυρες αυτών λαθρομετανάστες μέχρι την εκδίκαση τής υπόθεσης. Η υπουργική απόφαση ισχύει από την 5 Ιουνίου και από τότε και έπειτα έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των σχετικών καταγγελιών.

Η νέα μεθόδευση για την νόθευση τού εθνοφυλετικού μας ιστού είχε ξεκινήσει πρωτύτερα. Ο τότε γενικός γραμματέας τής κυβερνήσεως Μπαλτάκος είχε ζητήσει να ισχύει η απομάκρυνση τού λαθρομετανάστη αν υπήρχε ψεύδος. Και τελικά όχι απλώς πέρασε η αισχρότητα, αλλά και διώκονται ήδη πολλά στελέχη τού Λιμενικού.

Και συνεχίζουμε με την παράθεση τής υποθέσεως με το κόψιμο τού ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι μιας 56χρονης Ελληνίδας παραπληγικής στα Χανιά. Μετά από μια ώρα που τής κόψανε το ρεύμα, η άτυχη Ελληνίδα έχασε τη ζωή της, στερούμενη τής μηχανικής υποστήριξης τής υγείας της. Η ΔΕΗ εμφανίστηκε να δηλώνει την οδύνη της και την μη γνώση τού προβλήματος, σημείο που την διαψεύδει ο γιος τής θανούσης. Και το ρεύμα αποκαταστάθηκε κατόπιν εορτής, συνοδεία αστυνομικών!!!

Οι διώξεις ωστόσο κατά τής Χρυσής Αυγής μαίνονται προκειμένου να εδραιωθεί η δημοκρατία των κατοχικών αρχών, δηλαδή η παραμονή τους στις εξουσιαστικές καρέκλες. Συνεχίζεται το κυνήγι σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προκειμένου να συνεχιστεί το φαγοπότι των ψευτοδημοκρατών και ψευτορωμιών, συμψηφισμένο με το ψεύτικο χρέος, την κατάσχεση σπιτιών, εργασιών και ψυχών ελληνικών. Για να συνεχιστεί η παραχώρηση τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και τής Θράκης στους Τούρκους και των νησιών μας ομοίως και τής Ηπείρου που υποβλέπουν οι Αλβανοί που θέλουν πόδι σε ΑΟΖ και διοικητικές δομές στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο.

Δημοκρατία δίχως Εθνοκρατία ούτε υπάρχει ούτε πρέπει να υπάρξει. Το Ελληνικό Έθνος είναι υπεράνω τού πολιτεύματος. Πολίτευμα το οποίο αντιστρατεύεται την εθνοφυλετική προσωπικότητα και την κοινωνική συνοχή οφείλει να γίνει παρανάλωμα τής καθαρτήριας πυράς.

Η γη, οι πόροι, η κοινωνία, οι εστίες και οι θεσμοί τής Πατρίδος ανήκουν αποκλειστικά στα γεννήματα τού Ελληνικού Έθνους. Στην Λαϊκή και Φυλετική Κοινότητα των Ελλήνων. Δικαίωμα λόγου έχουν αποκλειστικά οι Έλληνες στο Αίμα και το Ήθος. Και ολάκερη η Ελληνική Κοινωνία ανήκει στους Πολίτες – Οπλίτες που συμμετέχουν στην προάσπιση και την επέκταση τής Ελλάδος σε παρουσία, επιρροή και επιστροφή σε όλα τα εδάφη της.

Η στέγη, η τροφή, ο οικογενειακός θεσμός, η εργασία, η διαχείριση των οικονομικών αξιών είναι υπόθεση τής Εθνικής και Λαϊκής Πολιτείας. Δίδονται για την εδραίωση τής κοινωνικής συνοχής και την προάσπιση των σκοπών τής Εθνικής Κοινότητος. Η δε Πολεμική Αρετή των Ελλήνων είναι η οδός τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος. Κόμμα υπάρχει ένα, η Ελλάς που μπορεί να μεγαλώνει και ποτέ να μικραίνει. Και Ιδεολογία μία, ο Λαϊκός Εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: