ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 19-1-2015.

Όταν ένας καλά οργανωμένος στρατός υπόκειται σε κυκλωτική κίνηση από τον εχθρό του, βαδίζει σε πολεμική κίνηση, σπάει τον κλοιό και νικάει τον θρασύ βάρβαρο. Όταν ο ίδιος στρατός πάει σε πόλεμο λυτρώσεως, τιμής και εθνικής υπεροχής, φροντίζει πιο πριν να έχει καλό στρατηγείο και καθαρά μετόπισθεν. Όταν αυτό το Ιερό Στράτευμα είναι η Ελλάς, τότε εξασφαλίζει πάση δυνάμει Εθνική Ηγεσία και Ελληνικό Στρατηγικό Σχέδιο. Κι αφού υπάρχουν επίορκοι στο κράτος και βάρβαροι στην γεωπολιτική αυλή μας, τότε η συντριβή με πάθος, δίχως έλεος, ψευτορωμιών και βαρβάρων, είναι νομοτέλεια και διαταγή τού Ελληνικού Έθνους.

Δεν υπάρχει κανένα πολίτευμα πάνω από την Φυλή μας. Υπέρτατο και Άριστο Πολίτευμα είναι η Ελληνική Φυλή. Δεν υπάρχει πολιτικός διάλογος με τούς δεσμώτες και τα πιόνια τους, όπου κι αν βρίσκονται αυτά, σε κράτος και κοινωνία. Υπάρχει Νέμεση, Τιμωρία Ολοκληρωτική των προδοτών και εγκατάσταση των Ελλήνων στην Εξουσία της Πατρίδος τους. Δεν υπάρχει εξαρτημένη Ελλάς, αλλά ένας ψευτορωμέϊκος εσμός που σβήνει οριστικά. Δεν υπάρχει η δήθεν μικρή και έντιμη Ελλάς που δεν διεκδικεί τίποτα, αλλά η Αληθινή Ελλάς, η Μεγάλη και Πολεμίστρια Ελλάς που βαδίζει μπροστά για να λευτερώσει Έλληνες και να ανακτήσει τον Αυτοκρατορικό Ελληνισμό της.

Αυτός και μόνον είναι ο δικός μου Ελληνισμός. Ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός μου. Εκείνος ο Εκπολιτιστής, ο Δικαιοκριτής, ο Αριστοκρατικός, ο Ανίκητος Ελληνισμός. Ο Έλλην χτίζει τον κόσμο του αντάμα με τον εθνοφυλετικό αδερφό του. Εργάζεται και παράγει το εθνικό προϊόν με την όμαιμη λαϊκή κοινότητα. Μετατρέπει το προϊόν της εργασίας του σε εισόδημα που φτιάχνει κοινωνικές υποδομές, πολιτισμό και ισχυρό στρατιωτικό μηχανισμό.

Η εισβολή των σιωνιστών με τούς ληστρικούς τόκους και την κατάληψη θέσεων ελληνικής εξουσίας δεν είναι μήτε ελληνική μήτε ανδρεία συμπεριφορά. Είναι συμπεριφορά ενός αισχρού και δειλού ξενηλάτη. Οι απειλές ότι θα πεινάσουμε και θα κινδυνέψουμε έξω από την Ευρώπη είναι ένα μιαρός ψυχολογικός τραμπουκισμός. Διότι η Ευρώπη είναι αυτή που πρέπει να γυρίσει στους λαούς της και φυσικά στις ρίζες της, πράγμα που μπορεί να γίνει μονάχα με την ανόρθωση και την Ηγεμονία της Ελλάδος, η δε «προστασία» της έως σήμερα είναι μονάχα ανοχή σε πάσα μισελληνική εισβολή. Τα κεκτημένα που πρέπει να τηρήσουμε είναι η Ορθοδοξία, ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Εθνική μας Ολοκλήρωση, με την απελευθέρωση πάσης ελληνικής γης προσωρινά αλύτρωτης, από δυσμάς έως τον Πόντο.

Η αποστολή τού Ελληνισμού είναι η διάδοση της Αλήθειας Θεού και Ελλάδος. Η Παράδοση είναι η αφετηρία μας και ο αληθινός δρόμος μας είναι η αυτεξούσια ύπαρξη που θωρακίζει την Φυλή μας, δυναμώνει την Πατρίδα, συνέχει με πνεύμα δικαίου την ελληνική κοινωνία και δίδει τα σκήπτρα της οικουμένης στον Αυτοκρατορικό Ελληνισμό. Σκοπός μας είναι δηλαδή είναι να γίνουμε κύριοι της υπάρξεώς μας, εξουσιαστές και στρατιώτες ταυτόχρονα της Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος. Λαμπαδηφόροι και Κήρυκες της Ορθοδόξου Πίστεως σε όλα τα ελεύθερα έθνη όπως μας έχρισε ο ίδιος ο Χριστός μας. Εκφραστές της Ελληνικής Ιστορίας στο Στρατιωτικό Πεδίο της Τιμής.

Από τις Ακτές της Αδριατικής έως την Βόρειο Ήπειρο, από την Βόρειο Μακεδονία έως την Ανατολική Ρωμυλία και από την Κύπρο έως τον Πόντο, υπάρχουν πληθυσμοί, ζωτικά συμφέροντα και επομένως εδάφη ελληνικά. Ουδέποτε είδαμε κατάματα αυτήν την αλήθεια. Φτάσαμε όμως έως τον κίνδυνο διάλυσης της έως σήμερα ελεύθερης Ελλάδος με την ανοχή των ανθελλήνων ψευτοδημοκρατών και των βαστάζων τους. Κι όποιος μας πει πως ονειρευόμαστε ή είμαστε επικίνδυνοι, τότε εμείς απαντούμε πως δεν είμαστε ελεύθεροι, αφού και σε κηδεμονία είμαστε και εθνική κυριαρχία δεν έχουμε. Κι ακόμη απαντούμε πως επικίνδυνοι είναι αυτοί που πουλάνε γη αντί χρέους και εκείνοι που δίνουν σχολειά και ελληνικά ιστορικά δικαιώματα, άρα ελληνικά εδάφη στους γειτονικούς υπαλλήλους του νεοταξισμού.

Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την δέσμευση ελληνικού κυριαρχικού χώρου από τη Ρόδο και το Καστελόριζο έως ανατολικά της Κρήτης και δυτικά της Κύπρου από τους Τούρκους για στρατιωτικές ασκήσεις και έρευνες υδρογονανθράκων, συνέχεια της εισβολής στην Κύπρο; Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το προεκλογικό άνοιγμα του στρατοπέδου Αμυγδαλέζας και την απελευθέρωση των λαθρομεταναστών, όταν σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές οδεύουν στην τήρηση της υπόσχεσης μιας «αντιρατσιστικής Ελλάδος», δηλαδή μιας Ελλάδος πολυφυλετικής και πολυθρησκευτικής, μη Ορθόδοξης και μη Ελληνικής; Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την εμμονή τής υποταγής στους ψευτοσυμμάχους τής Εσπερίας αντί τής συνάψεως ελληνικών συμφερόντων συμμαχιών;

Η αλήθεια είναι πως η Ελλάς δεν έχει απολύτως τίποτα να πάθει εάν στραφεί στις δικές της δυνάμεις, τούς δικούς της πλέριους πόρους και φυσικά εφόσον κινηθεί με Πίστη στα Πεπρωμένα της. Απέναντι στο Πεδίο της Οικονομικής και Γεωπολιτικής Σύγκρουσης, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει διαλέξει την Ελλάδα που αποτελεί τον Ηγέτη τού Άξονα Ελευθέρων και Ορθοδόξων Εθνών κι όχι το ψευτορωμέϊκο της νεοταξικής τυραννίας.

Οι δικοί μας σύμμαχοι είναι εκείνοι που μοιράζονται την Ορθή Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα που εκφράζει ελέω Θεού ο Ανίκητος Ελληνισμός μας. Η δική μας Μεγάλη και Φυσική Ελλάς έχει πρωτεύουσα την Αγία Κωνσταντινούπολη. Οι δικές μας ζώνες θαλάσσιας κυριαρχίας κηρύσσονται άμεσα και χαράσσουν νέα ελληνική κυριαρχία. Η δική μας Ελλάς βλέπει στα μάτια τον εχθρό για να φέρει με τις ιερές λόγχες τον δικέφαλο αετό και την γαλανόλευκη πάνω από τα ερείπια των πρώην δυνατών στην Αγία Ρωμανία Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: