ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 3-6-2015.

Το μέλλον τής Εθνικής μας Κοινότητας, η διασφάλιση τής βιωσιμότητας τής Ελληνικής Φυλής και η διατήρηση τής εθνικής μας ασφάλειας είναι η ιερότερη και σπουδαιότερη αποστολή που οφείλουμε να επιτελέσουμε. Η διατήρηση τού σφρίγους, η νιότη τού Ελληνισμού με τη νέα γέννα, η ορμή τής δημιουργικότητας, η ατσάλινη διάχυση τής δυναμικότητος και τής κυριαρχίας στα εδάφη μας και τη φύση που μάς περιβάλλει. Αυτός είναι ο σκοπός μας, να διαιωνίσουμε τον Ελληνισμό μας και να απλώσουμε την ισχύ του.

Έχουν πέσει πάνω μας όλα τα θεριά τής παγκοσμιοποίησης μαζί με τα βάρβαρα όρνεα για να σφίξουν γύρω από τον λαιμό μας την οικονομική και γεωπολιτική θηλιά. Μα μεγαλύτερα θεριά είναι οι εξωμότες που καμώνονται πως διαπραγματεύονται την λευτεριά μας, ταυτίζοντας τον δικό τους ολοκληρωτισμό με τον Λαϊκό Εθνικισμό μας. Μηχανισμοί κρατικοί και παρακρατικοί που στρέφουν απειλές ζωής με τραμπούκους ενάντια στους Εθνικιστές και φιρμάνια που βλέπουν απειλές πολιτικές ενάντια στην «δημοκρατία» τους.

Η φωνή τού ελληνικού λαού και η εκλογική επιλογή του στο όνομα τής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος διά τής Χρυσής Αυγής αποτελεί προφανώς μεγαλύτερο κίνδυνο για τα νεοταξικά φερέφωνα τής αστικής δημοκρατίας από τούς τοκογλύφους και τούς διεκδικητές ελληνικής γης. Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων αφήνει αδιάφορους τούς πολιτικούς μας δεσμοφύλακες που μοιράζουν αφειδώς σε «ευπαθείς» και λαθρομετανάστες τα επιδόματα που στερούν από ελληνικές ψυχές, ψυχές που τις οδηγούν σε ανέχεια και βιολογικό αφανισμό. Το δε σημαδεμένο οικονομικό χρέος πολιτικάντηδων και σιωνιστών μεταφράζεται στο σακάτεμα τής παραγωγής, στην αρπαγή τού ιδρώτα και τού αίματος των Ελλήνων και στην υποταγή τής Ορθοδοξίας μας από Ισλάμ και Αντίχριστες Κάρτες τού Πολίτη.  

Ακόμη και οι διεκδικήσεις των προσωρινών μας γειτόνων που έχουν επιστρατευτεί για να φέρουν την νέα παγκόσμια πολεμική σύρραξη έχουν βρει προκάλυμμα μέσα από την μεθοδευμένη άνωθεν αφασία τής ελληνικής κοινωνίας. Οι Αλβανοί υπάλληλοι τού Αμερικανοσιωνισμού μάς είπαν τις προάλλες πως δεν μπορούμε να αντλήσουμε τον γεωφυσικό μας πλούτο στο Ιόνιο και πως τα νησιά μας δεν έχουν κυριαρχική οικονομική ζώνη. Τακτική καθαρά προσαρμοσμένη στην όμοια στρατηγική τής Τουρκίας που τούς καθοδηγεί. Κι όλα αυτά όταν οι Αλβανοί προχωρούν σε χτυπήματα στα Σκόπια για την Μεγάλη Αλβανία στην οποία έχουν προσμετρήσει την ελεύθερη Ήπειρό Μας, ενώ οι Τούρκοι βλέπουν τουρκισμό στην Θράκη και μάς εποικίζουν με λαθρομεμέτηδες.

Αχαμνοί ταγοί και «σύμμαχοι» έχουν φέρει την απελπισία στον Ελληνισμό προκειμένου να μάς ψαλιδίσουν τις διεξόδους και το όραμα αναπτύξεως τής Φυλής μας. Διότι η ανάπτυξη τής Φυλής μας δεν βρίσκεται στην εφήμερη και δανεική ύλη, αλλά στην αναζωογόνηση τής φάρας μας μέσα από την κατάκτηση νέων πεδίων πολιτισμικής έκφρασης. Το ζητούμενο δεν είναι μήτε η στασιμότητα στο παρελθόν μήτε η παραχώρηση ζωτικού χώρου σε αλλογενείς και προδότες. Το μέγα ζητούμενο, ο διακαής πόθος τού Ελληνισμού και η απαράγραπτη απόφαση τού Εθνικοκοινωνισμού μας είναι το ανθοβόλημα των ελληνοπαίδων, η πνευματική ανωτερότητα δοσμένη σαν σκυτάλη και το άπλωμα τής γεωφυσικής μας παρουσίας που από την ενδοχώρα απλώνεται στις γεωπολιτικές μας ζώνες, αγκαλιάζοντας τις αλύτρωτες πατρίδες μας.

Περισσότερους Έλληνες με υψηλό Εθνικό Φρόνημα και ακλόνητη Ορθή Πίστη θέλουμε. Στερεή απόφαση να διαφυλάξουμε τις επάλξεις και να κρατήσουμε σφιχτά στα χέρια μας το λιθάρι που μάς περιβάλλει και το χώμα που μάς θρέφει. Έναν νεαρό και απαιτητικό Ελληνισμό που σχηματίζει με τις πράξεις του το προβάδισμα μες την οικουμένη και τειχίζει με την ατσάλινη θωριά την επέκταση και την διεισδυτικότητά του στο υδάτινο πλεονέκτημα. Τα δε ελληνόπουλα να μην είναι εγκλωβισμένα σε ξένες συνήθειες και αστικούς μικρόκοσμους, αλλά να έχουν επαφή με το φυσικό περιβάλλον τής Πατρίδος τους, με τις ασχολίες τής γης, με την ζώσα ιστορία τής Φυλής μας.

Να ποιος είναι ο πάντα Δυνατός και Νέος Ελληνισμός τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Εργατικός, Κατακτητικός, Νικητής. Φιλόπονος και Πολεμικός. Περιπετειώδης που ψάχνει να ανακαλύψει νέους πόρους και χώρους δράσεως, ακόμη κι όταν οι καιροί είναι δύσκολοι. Αμείλικτος και καταδικαστικός απέναντι σε όσους απειλούν Θρησκεία, Πατρίδα και Οικογένεια. Δέκα φορές σκληρός για τούς εχθρούς και διπλάσια σκληρότερος για τούς προδότες. Θυσιαστικός για τα παιδιά του με το αίμα τής καρδιάς του και πολλαπλασιαστικός τής φάρας του. Υπόδειγμα ηρωικού τρόπου ζωής και φρέσκος μέσα από την πνοή που δίδει το σχέδιο για Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή.

Η αιμάτινη σκυτάλη τής Ελληνικής Φυλής είναι ένας αστείρευτος χείμαρρος που ταυτίζεται με τον βιολογικό κύκλο τής ανθρωπότητος. Η διαιώνιση ή η οπισθοχώρηση τής ιστορίας εξαρτάται από κείνον που την γράφει.

Καιρός λοιπόν να δράξουμε στα χέρια μας τα κλειδιά τής ζωής μας. Να ανταριάσουμε και να τραντάξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα τής μίζερης ανίας μας, τής ηλίθιας προσμονής έτερων δυνάμεων. Να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η δύναμη γνώσης για τα παιδιά μας, πυρός για την ασφάλειά μας, οδοστρωτήρας εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας. Πρότυπο ζωής για τούς νέους. Όρθιος και Ανίκητος Έλλην. Σπορέας μιας καθαρής και ισχυρής Ελληνοσύνης. Ο δικός μας Ελληνισμός, ο Εθνικοκοινωνικός Ελληνισμός μας.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: