ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 26-6-2015.

Στον καιρό των ισχνών αγελάδων και τής νεοταξικής αλαζονείας ο κάθε αναλώσιμος στρατός τού νεοταξισμού πέφτει με τα μούτρα στις εισπράξεις σε βάρος τής Ελλάδος μας. Εισπράξεις που επεκτείνονται από τα χαρτιά στα εδάφη. Έτσι συμβαίνει. Τα γερά έθνη διεκδικούν. Και τα αδύνατα παραχωρούν. Οι δυνατοί λαοί κερδίζουν. Και οι αδύναμοι λαοί χάνουν.

Τα δικαιώματα, είτε αφορούν λαούς είτε αφορούν έθνη, ακολουθούν την αξιοσύνη και την πίστη. Οι διεκδικήσεις στα εθνικά θέματα έχουν στερεό βήμα όταν ακολουθούνται από την ιστορική δικαιοσύνη. Τα δε εθνικά θέματα είναι πάντοτε συνάρτηση τής κοινωνικής συνοχής και τής οικονομικής κατάστασης. Δεν είναι ποτέ η οικονομία το πρόβλημα. Είναι όμως μαζί με την νόθευση τής κοινωνίας το όπλο προκειμένου να κοντύνει το έθνος.

Ακούσαμε τις προάλλες τούς Τούρκους να προετοιμάζουν τον άξεστο λαό τους για νέες κατακτήσεις. Ακούσαμε ξάφνου τούς Αλβανούς, με τούς Τσάμηδες στην συγκυβέρνηση, να γυρεύουν Ηπειρωτικά εδάφη. Ποιοι, οι κλέφτες και δολοφόνοι τής νυν και αεί Ελληνικής Βορείου Ηπείρου Μας.

Οι νέες κατακτήσεις όμως έχουν να κάνουν με ζωντανούς λαούς που ορίζουν τον εαυτό τους. Διότι υπάρχουν και εκείνες οι πρόσκαιρες κατακτήσεις που γίνονται από ετοιμοθάνατους λαούς με βρώμικους πολέμους για λογαριασμό τρίτων. Σαν τον κηφήνα μέσα στο μελίσσι που σαν τσιμπήσει το θύμα ψοφάει ο ίδιος.

Αυτός ακριβώς ο κηφήνας είναι η Τουρκία. Βαποράκι τού Σιωνισμού η ίδια. Βαποράκι δικό της οι λαθρομετανάστες. Και οι δύο μαζί βαποράκια των Σταυρωτήδων Χριστού και Ελλάδος. Στον ίδιο ακριβώς εσμό ανήκουν οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τής αστικής δημοκρατίας.

Η Τουρκία έχει πάρει πολύ αέρα από την προσωρινή παρακμή τής Πατρίδος μας. Αφήνει τον ρόλο τού χωροφύλακα που τής έχουν αναθέσει τα αφεντικά της και προχωράει στην ανάληψη τού ρόλου τής «αυτοκρατορικής δυνάμεως», τής «νέας οθωμανοκρατίας», ξεχνώντας ότι δίχως τον «πλανηταρχικό» Εμποράκο των εθνών δεν θα είχε έρθει ποτέ στα μέρη μας. Οι δε πολιτικάντηδες που μεθοδεύουν νέο πολυκομματικό χάρτη και νέα μνημόνια, θα πνιγούν στα απόνερα τής κοινωνικής έκρηξης.

Η οδός τής Νίκης των Ελλήνων ξεκινάει από την κάθαρση στο εσωτερικό μέτωπο, προχωράει στην αξιοποίηση τού γεωστρατηγικού βάθους και την μεγιστοποίηση τής γεωπολιτικής μας επιρροής και φτάνει στην απελευθέρωση των σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Η κρίση που μάς έχουν επιβάλλει ψευτοταγοί και ψευτοσύμμαχοι έχει διπλή ανάγνωση τόσο στο πολιτικό όσο και στο εθνικό μας ζήτημα.

Η σύγκρουση των ψευτοδημοκρατών αναμεταξύ τους και η σύγκρουση των ψευτοσυμμάχων όμοια αναμεταξύ τους, οι δήθεν καλοί ενάντια στους ομογάλακτούς τους κακούς, θα αφήσουν κενό ώστε να ανυψωθεί πάνω στις στάχτες τους η Αληθινή Ελλάδα από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τον Ελληνικό Στρατό.

Η Τουρκία έχει αφεθεί για λίγο ακόμη στη θέση της από τούς πρόσκαιρους δυνατούς τής Παγκοσμιοποίησης γιατί οι «δυνατοί» περιμένουν τον εσωτερικό χαλασμό μας με την κρίση που κατευθύνουν. Το παρακράτος τής αριστερής διακυβέρνησης έχει πει πως θα επιτεθεί στο ψευτορωμέϊκο σαν έρθει το μνημόνιο που όλοι ξέρανε πως θα έρθει.

Η Τουρκία λέει ευθαρσώς πως θεωρεί δικούς της προστατευόμενους μαζί με τούς γνωστούς τουρκόψυχους στη Θράκη Μας και τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες, όπως έβλεπε τούς τουρκόψυχους τής Κύπρου Μας. Η συνταγή τού βάζω το φιτίλι και πάω να καθαρίσω…

Είναι πασιφανές λοιπόν ότι χρειαζόμαστε στιβαρή εθνική ασφάλεια και δυνατό κράτος με ορμές για την μετατροπή τής Χερσονήσου τού Αίμου σε ελληνική επικράτεια. Χρειαζόμαστε αποτελεσματική εθνική άμυνα και αστραπιαία δύναμη ελληνικού πυρός. Η ζωή των Ελλήνων και το Εθνικό Συμφέρον βρίσκονται πάνω από πολιτεύματα και από παζάρια και από την μοιρασιά δικαιωμάτων και εδαφών.

Εκείνο λοιπόν που χρειαζόμαστε είναι να εκφραστεί η φωνή των Ελλήνων και να πραγματωθεί το αιτούμενο για την άνοδο Ελληνικής Εξουσίας. Να πάρουμε την πατρίδα μας και τα προσκυνήματα στα χέρια μας. Εκείνοι που νομίζουν πως θα μάς χαλάσουν, εκείνοι να γίνουν τα ερείπια επί των οποίων θα προελάσει η Νέα Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Ελληνοποίηση στην κοινωνία. Ελληνοποίηση στην παραγωγική διεργασία. Ελληνοποίηση στην παιδεία. Ελληνοποίηση στην πολιτική ηγεσία. Ελληνοποίηση στον χάρτη των Βαλκανίων και τής Μικρασίας.

Ελληνοποίηση των πάντων λοιπόν σε ένα κράτος που θα λειτουργήσει ως πραγματικά δυνατή προσωπικότητα όπως ταιριάζει στον ρόλο του και στην έννοια τής λέξεως και στον σκοπό τής υπάρξεως αυτού. Κράτος δεν είναι αυτοί που ασκούν δοτή εξουσία. Κράτος και Έθνος μαζί είναι οι Έλληνες που πιστεύουν στην Ορθοδοξία, στην Φυλή, στην Ελευθερία και στην Ανάπτυξη τού Ανίκητου Ελληνισμού. Αυτό το Έθνος – Κράτος παίρνει εντολή από τον Υπέρτατο Νόμο τής Φυλής και διαθέτει ακέραιο το δικαίωμα και την υποχρέωση να αποδιώξει τα ξένα σώματα από το Σώμα τής Ελλάδος.

Σήκω Έλληνα και λάβε την μόνη αληθινή, την πολεμίστρια ειρήνη. Το Εθνικό Φρόνημα δεν διώκεται, μονάχα διώκει τούς εχθρούς τού Έλληνα. Δεν το έχουν μάθει κάποιοι. Θα τούς το μάθουμε. Στην Γη τού Φωτός τις Επαναστάσεις τις κάνουν μονάχα οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή.

Και οι κηφήνες που ζώνουν τα εδάφη μας, θα νοιώσουν την ισχύ των Ελληνικών Όπλων. Οι πληθυσμοί μας που περιμένουν στα ιστορικά ελληνικά εδάφη θα δουν τα λάβαρα τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού να απλώνονται δια παντός στις κοιτίδες μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: