ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ



ΑΘΗΝΑ 18-7-2016.

Η Ελλάς είναι υποχρεωμένη εκ τής γεωγραφικής της θέσεως να μάχεται διαρκώς για την διασφάλιση τού αγαθού τής ελευθερίας. Εκ τού γεωφυσικού οικοπέδου που καταλαμβάνει, οφείλει να συνδέσει την αυτάρκεια αγαθών με την απολύτως αυτεξούσια πολιτική διοίκηση. Και εκ τής κεντρικής της θέσεως ως πέρασμα αποφασιστικής γεωπολιτικής σημασίας, επιβάλλεται να μετουσιώσει την κυριαρχία της σε εθνική υπεροχή.

Η εθνική ζωή και η διεθνής θέση τής Πατρίδος μας είναι ένα άθροισμα διεργασιών που σχετίζονται μεταξύ τους και αλληλεπιδρούν. Ο διατροφικός και ο ενεργειακός τομέας αντικατοπτρίζουν την δυνατότητα τής αυτοδιαχείρισης στα πολιτειακά μας πράγματα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα επάρκεια αγαθών και καλή λειτουργία των υποδομών. Η δε εθνική άμυνα περνάει τόσο από την αυτάρκεια σε εξοπλισμούς όσο και από τον απόλυτο έλεγχο τής εθνικής επικράτειας και την δυνατότητα δράσης για την προστασία ελληνικών πληθυσμών.

Ουδείς λαός μπορεί να προκόψει στηριζόμενος μονάχα στα ειρηνικά έργα. Και φυσικά ουδείς λαός μπορεί να ζήσει υποθηκεύοντας τον πλούτο του. Η εργασία και ο πολιτισμός για να αποδώσουν χρειάζονται την ασπίδα για την ασφάλεια και το δόρυ για να διαλύσει τον εισβολέα. Ο δε πλούτος τού Έθνους είναι ο κινητήριος μοχλός που αναδεικνύει τον ικανό στρατηγό στην σύναψη συμμαχιών κι όχι τον υποτακτικό τού εκάστοτε ισχυρού. Η Ελλάς είναι καμωμένη ώστε να σχηματίζει στρατηγικές συμμαχίες με γνώμονα το εθνικό της συμφέρον.

Για να εφαρμόσεις εθνική και κοινωνική πολιτική πρέπει να κάνεις δύο κύρια πράγματα. Το πρώτο, να στηριχθείς στο Αίμα τής Φυλής σου. Και το δεύτερο, να μετατρέψεις τον γεωφυσικό παράγοντα σε ορμητήριο ισχυρής και κατακτητικής προσωπικότητας. Να γίνεις συνεπώς το αφεντικό τής ύπαρξής σου και να αντικρίζεις στους δικούς σου ανθρώπους τον εργάτη, τον πολεμιστή και τον σύμμαχο. Να χτίζεις διαρκώς τον κόσμο σου και να τον διευρύνεις.

Η αστική δημοκρατία που μάς φόρεσαν για κοσμοπολίτικη εξουσία, ίδια με εκείνη των παλιών κοτζαμπάσηδων, είναι ένα σύνολο από προδότες, δειλούς και ψυχοπαθείς πολιτικάντηδες. Δεν σκέπτονται και δεν ενεργούν για το καλό τού Έλληνα, αλλά για τον προσωπικό τους πλουτισμό επάνω στην εκχώρηση των ελληνικών εξουσιών στους σιωνιστές νεοταξίτες και τούς τοκογλύφους τους. Δεν θωρακίζουν τα εξωτερικά μας σύνορα, αλλά τα ανοίγουν στις ορέξεις των γειτονικών μορφωμάτων. Δεν ανυψώνουν το ηθικό και δεν τονίζουν τα προτερήματα τής Ελληνικής Φυλής, αλλά καταρρακώνουν το ηθικό των Ελλήνων και καλλιεργούν τα ελαττώματα, έμφυτα ή φυτευτά.

Το ψευτορωμέϊκο είναι ένα προτεκτοράτο που μετατρέπει τα εγγενή πλεονεκτήματα σε μειονεκτήματα. Αντί να αξιοποιήσει τις δεξιότητες τού λαού, φροντίζει να τον εξανδραποδίσει και να τον αντικαταστήσει με αλλογενείς και αλλοδόξους. Αντί να αξιοποιήσει τα φυσικά μας εφόδια προκειμένου να εξαλειφθεί ο λόγος ύπαρξης τού όποιου οικονομικού χρέους, κλειδώνει αυτά τα εφόδια στο θησαυροφυλάκιο τού διεθνή χρηματοκλέφτη. Και αντί να δημιουργήσει ελληνοκεντρικές συμμαχίες με γνώμονα την μεγιστοποίηση τής γεωπολιτικής αυλής μας, επιδιώκει να συνομιλήσει με ετερόκλητα συμφέροντα προκειμένου να κρυφτεί στην σκιά των Σταυρωτήδων που γυρεύουν την διάλυση τού Έθνους μας.

Η επίσκεψη τού Ρώσου προέδρου Πούτιν αποτέλεσε τον τροχιοδείκτη τής δυνατότητας καταστροφής ακόμη και τής πλέον θετικής συγκυρίας. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες σπεύσανε κρυφτούν στην κυριολεξία πίσω από το δάκτυλό τους, μη δυνάμενοι να πράξουν οτιδήποτε άλλο.

Ο αρχηγός τού δεξιού μαντριού έτρεξε να βρει καταφύγιο στον οικουμενιστή Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι, προφανώς για να προετοιμάσουν το ταυτόχρονο άνοιγμα των συνόρων Ελλάδος και Ορθοδοξίας στην Αντίχριστη Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Η ψευτορωμιά και αριστερή Πολιτεία έστειλε ως υποδοχέα στο αεροδρόμιο τον δεξιό εταίρο της επί τής αμύνης. Ο αμερικανοκομμουνιστής πρωθυπουργός και ο πρόεδρος τής δημοκρατίας κοιτούσανε στο υπερπέραν και εκφράζανε ευχολόγια. Και όταν ο φιλελεύθερος τσοπάνης είδε τον Πούτιν, σταύρωνε τα χέρια του αμήχανα και … πεφωτισμένα.

Ποιος θα πάρει τα λιμάνια, τούς σιδηροδρόμους και τα αεροδρόμια τής χώρας μας. Ιδού το χρυσόμαλλο δέρας τού καιρού μας. Μονάχα που η νέα Κολχίδα δεν έχει ως θηρευτή της έναν Έλληνα Ιάσονα. Το κυνήγι ανάμεσα στην Θράκη, την Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και την Μεσόγειο γίνεται από εχθρούς και φίλους, πλην όμως με την απουσία τής φιλτάτης Πατρίδος μας, τής Ιερής Ελλάδος. Στους δε τοίχους τής εθνικά και πολιτικά αιχμάλωτης Ελλάδος κυριαρχούν μαρξιστογενείς προπαγάνδες που αναφέρονται στην αποδοχή των τουρκικών αξιώσεων στα χωρικά ύδατα, στον εναέριο χώρο και τα υπό ακρωτηριασμό εδαφικά μας όρια.

Ο Ελληνισμός τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος δεν ψάχνει για αφεντικό. Επιλέγει τον ισότιμο εταίρο και συστρατιώτη. Ο δικός μας αυτοφυής Ελληνισμός δεν αποδέχεται την νομή τής φύσης που τον περιβάλλει, αλλά εργάζεται με γνώμονα την εξίσωση τής εθνικής κυριαρχίας με την πρόοδο και την δικαιοσύνη. Πρόοδος σημαίνει περισσότερα ελληνικά έργα, περισσότερες ελληνικές ψυχές, όλες οι αποφάσεις τής Φυλής στα ελληνικά χέρια. Η εθνική κυριαρχία συνίσταται στο άβατο τής Ορθοδοξίας και τής Ελλάδος που διασφαλίζουν οι Πιστοί και ο Στρατός μας. Και η Δικαιοσύνη τού Έθνους συνίσταται στον σχεδιασμό για την απελευθέρωση όλων των αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων.

Να συναντήσει λοιπόν η σωστή ιστορία το εθνικό μας συμφέρον. Να ταυτιστεί το εθνικό μας συμφέρον με τα ελληνικά δίκαια. Η εθνική μας κυριαρχία να εκφραστεί με την εδαφική μας ακεραιότητα και πληρότητα. Όχι απλώς δεν παραχωρούμε τίποτα, αλλά ανακτούμε απαιτητικά όλα όσα μάς ανήκουν. Κι αν χρειαστεί να πάρουμε ακόμη περισσότερα για λόγους ασφάλειας και υπεροχής, να φτιάξουμε το κλίμα ώστε να συνθλιφτεί ο εχθρός, παίρνοντας εμείς την θέση του στην κορυφή τού κόσμου. Εν τέλει, να περάσουμε από την γεωφυσική επάρκεια στην απόλυτη γεωπολιτική υπεροχή τού Ορθόδοξου και Εθνικοκοινωνικού Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Διαβασα με προσοχη το αρθρο σας αγαπητε κ.Καραχαλιο.Δεν βρηκα η μαλλον διαβασα κατι που να λειτουργει εξω αποτα πλαισια ενος πραγματικου Ελληνος που αγαπα και ενδιαφερεται με οτι αυτο συνεπαγεται για το καλο του τοπου και της Πατριδος στην αγκαλια της οποιας ζει και δραστηροποιειται και θυσιαζεται γιαυτην.Μακαρι ολοι εμεις που θελουμε να ακουμε στο ονομα ΕΛΛΗΝΑΣ να πιστευαμε σαυτα που αναφερεσαι τα οποια αντιπροσωπευουν αυτα με τα οποια πρεπει να εμφορειται ο καθε Ελληνας.Αυτη ομως την κατασταση που ολοι μας βιωνουμε σημερα με την σημερινη και χθεσινη μας πολιτικη (δεν αξιζει τον κοπο να την πουμε ηγεσια) δεν ειναι δυνατον να φθασουμε σαυτα που δικαιως και σωστα επισημαινεις στο αρθρο σου.Η λεγομενη μεταπολιτευτικη γεννια του λεγομενου Πολυτεχνειου που ζητουσε Ελευθερια,ψωμι παιδεια κλπ,ηταν αυτη η γεννια που οδηγησε την χωραν στο τελμα με τις σημερινης ισως και αυριανες συνεπειες της.Και υπευθυνος δεν αλλος εκτος απο τον Ελληνικο Λαο οποιος καιτοι γνωριζει πολυ καλα που τον οδηγουν εξακολουθει να δινει ακομη ποσοστα προτιμησεις στους καταστροφεις του.Ετσι δεν διορθωνεται η κατασταση αλλαχειρωτερευει.Σημερα παρακολουθησα στην Βουλη την ομιλια του Βουλευτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ,Ηλια ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.Ητο πραγματικα τοσο αποκαλυπτικη που αντιπροσωπευε το οποιο δραμα των Ελληνων πολιτων,απο την φτωχευση,τις αυτοκτονιες,την Κοινωνικη και Εθνικη ταπεινωση,το ξεπουλημα της Ελλαδος κλπ. ποσοι ομως καιτοι γνωριζουν οτι ολα αυτα ειναι αληθειες στηριξαν την αληθεια;Απλως το συστημα βρηκε τον τροπο η θα βρει τον τροπο να την απαξιωσει.Ετσι λοιπον το βαρος ενημερωσης των Ελληνων το τι γινεται και που μας οδηγουν εχει πεσει μονο στις Πλατες του μονου Εθνικου και πατριωτικου κομματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιαυτο και δεχεται διωξεις και αποκλεοσμους απο το συστημα,διοτι το συστημα το ενδιαφερει ολα οσα γινονται σε βαρος του Λαου να παραμενου εκει που θελει αυτο.Αλλωστε αν καποιος γυρο του δει ποιοι μας διοικουσαν πριν και ποιοι σημερα δεν θα βρει διαφορα.Προεδρος Δημοκρατιας προερχομενος απο την ΝΔ προταθεις και ψηφισθεις απο τους Αριστερους και το κομματου,συγκυβερνηση πρωην στελεχος ΝΔ,οπως εγινε με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και κατα συνεπεια η πολιτικη ειναι μια με ολους αυτους ενω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που αποκαλυπτει αυτον τον εμπαιγμο την διωκουν με αποκλεισμους,πινικες διωξεις,συκωφαντιες κλπ.διοτι τους χαλαει την σουπα αναιβαζοντας τα ποσοστα της.Ετσι λοιπον αν θελουμε να μπουμε στον δρομο σαυτα που αναφερεσαι τα αποια κρινω αναγκαια πρεπει ολοι μαζι να αγωνιστουμε για το κομμα αυτο που εχει στην ψυχη του την Ελλαδα και τους Ελληνες.Διαφορετικα θα συρνομαστε σαν κουταβια πισω απο τους εσωτερικους και εξωτερικους απατεωνες και τοκογλυφους μεχρι που γινει ολοκληρωτικος εμβολιασμος της Ελληνικης φυλης με τους μεταναστας(οπως ελεγε και καποιος προτοκλασατος Υπουργος της ΝΔ) και τοτε πλεον δεν θα υπαρχει αντιστσσει και ολα θα οδηγηθουν εκει που η ΝΤΠ επιθυμει.

polapopsis είπε...

Αγαπητέ μου φίλε, οι ευθύνες του λαού είναι σαφέστατες και η οδός ανατάξεως της φιλτάτης μας Πατρίδος μονάχα ένας. Αυτός της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Συμφωνούμε λοιπόν απόλυτα. Ως εκ τούτου, καλό μας αγώνα και καλή μας νίκη. Φτάνει αυτός ο εθνικιστικός αγών μας να γίνει λιγότερο ελιτίστικος και περισσότερο μαζικός. Και θα γίνει. Να είσαι καλά.
Σπυρίδων Καραχάλιος