ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ



ΑΘΗΝΑ 9-11-2016.

Η Εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ είναι μια σημαντική παράμετρος στην διεθνή γεωπολιτική και τον σχηματισμό πολιτικών συμμαχιών. Φαίνεται πως η αμερικανική πολιτική διοίκηση αποκτά ένα πρόσημο χριστιανικό και από αυτήν την άποψη είναι ενδιαφέρον να δούμε  ποια στάση θα τηρήσει ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας, του Ισλαμικού Κράτους, της Λαθρομετανάστευσης και φυσικά απέναντι σε Ρωσία και Σιωνισμό. Οι πρώτες θέσεις του Τραμπ είναι καθαρά αρνητικές απέναντι στην λαθρομετανάστευση και τον ισλαμισμό, τα οποία ωστόσο είναι εργαλεία στα χέρια του Σιωνισμού που ελέγχει ολόκληρο το έως σήμερα ισχύον αντίχριστο σύστημα της παγκοσμιοποίησης. Αλλά και η Ρωσία με την οποία η Ελλάς συνδέεται μέσω της Ορθοδοξίας δεν δυσκολεύεται διόλου να ενεργεί στρατιωτικά προγράμματα με την Τουρκία που ζητάει ολάκερη την Ελλάδα στην κατοχή της. Θετική θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε η εκλογή Τραμπ, αλλά όλως άχρηστη για την Ελλάδα αν δεν σχηματίσουμε ελληνική ηγεσία, ενότητα των εθνικών δυνάμεων και ελληνικό γεωπολιτικό σχεδιασμό. Να πάρουμε την Πατρίδα μας στα χέρια μας, να απαλλαγούμε από τους εσωτερικούς εχθρούς και όργανα των νεοταξιτών, να φτιάξουμε έναν δίαυλο με τον απανταχού Ελληνισμό. Τότε μπορούμε να κατευθύνουμε τις διεθνείς και συμμαχικές μας σχέσεις στην οδό της απαιτήσεως και της κραταίωσης και όχι σ’ αυτήν της επαιτείας και της διάλυσης που μας οδηγούν οι εχθροί Ορθοδοξίας, Ελλάδος και Ελληνικού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

grey είπε...

ετσι πρεπει να κανουμε επιτελους ασ μας μουνε Εθνικηστες , δεν ζητουμε τα ιδια πραγματα ολοι ,λνα αποτιμξθει το χρεος που μας φορτψσαν να δουμε αν ειναι αληθινο και να ανατρεψουμε και ποινικη διωξη σε οσους μας οδηγησαν σε αυτην την κατασταση , να παρουμε την ελλαδα στα χερια μας , εγω προτεινω αντι κομματων δοιηκηση μεσω καλλικτρατικων δημων με δημαρχους που προτεινουν οι πολιτες οχι τα κομματα , και απο το δημοτικο συμβουλιο να πηγαινουν 2 σε βουλη 90 δημοι χ 2 = 180 τι τους θελουμε τους 300?

polapopsis είπε...

Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας πει Εθνικιστές. Είμαστε Εθνικιστές! Νοιαζόμαστε για την Φυλή μας, νοιαζόμαστε για το Έθνος μας, είμαστε το Ελληνικό Έθνος. Κοινωνία δίκαιη, Έθνος ισχυρό. Αυτοί είμαστε. Επιπλέον εκφράζω το πολίτευμα της Εθνικής Αριστοκρατίας που δεν στηρίζεται διόλου στα κόμματα παρά μονάχα στην λαϊκή βούληση. Στις τοπικές εκλογές εκτός των τοπικών αρχόντων να εκλέγονται τα τοπικά κυβερνητικά συμβούλια που θα εκπροσωπούνται στο Ύπατο Συμβούλιο των Αρίστων όπως αντιστοίχως το Στράτευμα, η Εκκλησία, η Ακαδημία, οι Παραγωγικές Τάξεις. Τούτος εστί ο διοικητικός μηχανισμός του Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού που πρεσβεύω. Χαίρε Kitty Grey!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ