ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ


ΑΘΗΝΑ 20-8-2017.

Ω Ελλάς ηρωοτόκος χώρα, πόση υπερηφάνεια γεννά το παρελθόν σου και σε τι αχρείων χέρια έπεσες στους μοντέρνους καιρούς τής σήψης! Να νικάς με τα όπλα και να ηττάσαι με τα χρεόγραφα. Να ποτίζουν με το αίμα τους λαμπροί πρόγονοι το χώμα σου για τής λευτεριάς και τής μεγαλοσύνης το έπαθλο το ανεκτίμητο. Και να αφήνουν απόγονοι αχαμνοί τούς ανήθικους και τούς βαρβάρους να κλέβουν την ματωμένη γη και να σκοτώνουν το Ελληνικό Έθνος.

Ήταν Αύγουστος, όταν μια πολυεθνική αυτοκρατορία, όμοια σαν την τωρινή την νεοταξική, η περσική, επέδραμε στην Ιερή Αρχαία Ελλάδα, Μητέρα όλων των χωρών, ζητώντας γη και ύδωρ. Ταξίδεψαν βαθιά, μες την ενδοχώρα, νικώντας και νομίζοντας πως θα κάμουν την Φυλή μας να προσκυνήσει, να σκύψει το πρόσωπο στο χώμα. Όμως βρέθηκε ένας λιονταρόψυχος Βασιλέας, ο Λεωνίδας τής Σπάρτης, καμωμένος από ατόφιας ελληνοσύνης το ατσάλι, για να δώσει την πρέπουσα απάντηση στον βάρβαρο Ασιάτη και τον βασιλίσκο του τον Ξέρξη.

Η περσική αυτοκρατορία είχε υποτάξει ξένες χώρες και είχε στρατό μαζί με το δικό της και ένα πελώριο κύμα από σκλάβους πολεμιστές. Ήθελαν οι Πέρσες να κατακτήσουν, όπως σήμερα οι νεοταξίτες, την παγκόσμια διακυβέρνηση για λογαριασμό τυράννου ίδιου με τον σημερινό. Ποιος είναι άραγε αυτός; Βασίλισσα πρώτη μέσα στον γυναικωνίτη τού περσικού θρόνου, με κυριαρχία απόλυτη, ήταν η Εσθήρ. Και αρχιστράτηγος τού Ξέρξη ήταν ο Μαρδόνιος – Μαρδοχαίος. Πρόγονοι και οι δύο των Σταυρωτήδων τού Ιησού Χριστού και Θεού μας.

Ο εβραιοσιωνισμός λοιπόν ερχόταν για μια φορά ακόμη ενάντια στον ελληνισμό, καλυπτόμενος ως δειλός σκώληκας πίσω από τον δυνατό τού καιρού εκείνου. Με την διαφορά βέβαια ότι ο ισχυρός, η μεγάλη δύναμη κάθε εποχής, όπως κι αν την λένε, δεν είναι αυτοφυής, δεν είναι καν ουσιαστικά μεγάλη, αλλά γυάλινη ψευτοδύναμη που χρησιμεύει και παραμένει στα πράματα όσο ανοίγει τον δρόμο στον Σταυρωτή Θεού και Ανθρώπου.

Έτσι ακριβώς συνέβη και στον καιρό τού Τρανού Βασιλέα τής Σπάρτης Λεωνίδα. Όμως ο Σπαρτιάτης Βασιλέας είχε ανέλθει στον θρόνο έχοντας ασκηθεί να υπερνικά τις αντιξοότητες των αντιπάλων και των πλέον δύστροπων καιρικών συνθηκών. Είχε δώσει με το αίμα τής καρδιάς και τού σώματος τις εξετάσεις στην Σπαρτιατική Αγωγή και τον Ταΰγετο από μικρό παιδί. Ο Λεωνίδας ανδρώθηκε να υπερασπίζεται με σθένος Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια, πιστός στο δόγμα Ή Ταν ή επί Τας, ή νικητής με την ασπίδα τού θριάμβου ανά χείρας ή νεκρός αλλά ένδοξος επάνω στην ίδια ασπίδα.

Έστειλε λοιπόν ο Ξέρξης, ξιπασμένος από τις πολλές του νίκες, βασιλική αντιπροσωπεία στην Σπάρτη για να συναντήσει τον Βασιλιά Λεωνίδα. Και πήγαν στην Σπάρτη οι βάρβαροι ασιάτες, βαστώντας στα χέρια τους για εκφοβισμό τα κεφάλια των ηττημένων βασιλέων από χώρες που είχαν υποτάξει. Ύβρις μέγιστη τούτη η αχρεία πράξη προς το βασίλειο τής Σπάρτης και τον περήφανο λαό της. Και ζήτησαν οι αχρείοι να δοθεί γη και ύδωρ στον τάχα μου βασιλέα των βασιλέων και θεό Ξέρξη. Δεύτερη στη σειρά γενομένη ύβρις δηλαδή.

Να υποταχθεί δηλαδή η Σπάρτη, να ανοίξει τον δρόμο στην σκλαβιά τη δική της και την κυριαρχία των Περσών, ώστε να μείνει ο Λεωνίδας στον σπαρτιατικό θρόνο ως υποτελής και για λογαριασμό τού Ξέρξη. Αυτό τού ζήτησε ο μοχθηρός βάρβαρος τής Ασίας. Και όταν η Γοργώ, η τολμηρή βασίλισσα έδωσε αποστομωτική απάντηση στον εκπρόσωπο τού Ξέρξη και εκείνος αποθρασυνόμενος την πρόσβαλε, έλαβε την τιμωρία που άξιζε και εκείνος και οι ακόλουθοί του ως ιερόσυλοι εισβολείς, καταλήγοντας στο απύθμενο βάραθρο τού Καιάδα.

Την εποχή εκείνη υπήρχε μεταξύ των Δωριέων μια εορτή, τα Κάρνεια, στην διάρκεια τής οποίας απαγορεύονταν οι εχθροπραξίες. Πήγε λοιπόν ο Λεωνίδας στους ιερείς για να λάβει χρησμό για τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν και για να τούς εξηγήσει το σχέδιο που είχε εκπονήσει για να αποκρούσει τον εχθρό. Για να πάρει απάντηση απίστευτη μπροστά στον μέγα κίνδυνο. Να σεβαστεί την εορτή και να μην πολεμήσει! Για να απαντήσει με θάρρος και πίστη στην Πατρίδα, πως η λευτεριά και η ζωή των παιδιών τής Σπάρτης είναι εκείνη που προηγείται.

Κατόπιν τής επισκέψεως του στους ιερείς, ο Λεωνίδας, προκειμένου να δείξει τον σεβασμό που τού ζητούσαν οι πρεσβύτεροι, επέλεξε τριακόσιους επίλεκτους πολεμιστές, ώστε να θυσιαστεί εν γνώσει του στα Στενά των Θερμοπυλών. Επέλεξε τούς μαχητές ως προσωπική του φρουρά από οικογένειες που είχαν απογόνους για να διαιωνιστούν. Βάδισε ενάντια σε εκατοντάδες χιλιάδες βαρβάρους, σε μια στενή λωρίδα γης, ώστε να εξασφαλίσει τις καλύτερες προϋποθέσεις μάχης και να δώσει το μήνυμα στους Έλληνες ότι ο εχθρός δεν είναι ανίκητος. Και ακόμη ότι ο Έλλην πρέπει να νικήσει τις σατανικές ορδές.

Σπεύσανε λοιπόν ο Λεωνίδας και οι 300 Πολεμιστές του στις Θερμοπύλες, και μαζί τους οι 700 Θεσπιείς τού Δημόφιλου που παρέμειναν έως το τέλος, τοις προγόνοις ρήμασι πειθόμενοι. Και μαζί τους πήγαν οι Αρκάδες και ορισμένοι ακόμη Έλληνες, τούς οποίους ο Λεωνίδας έστειλε πίσω στις πατρίδες τους, όταν η τιτάνια μάχη έγερνε στο τέλος της.

Μυριάδες μυριάδων οι εχθροί, όμως ο Λεωνίδας με τη σιδηρόφρακτη φρουρά του και το έξυπνο στρατήγημά του θα ισοπέδωνε το στρατό τού Ξέρξη, στον οποίο είχε προξενήσει μεγάλες απώλειες. Μέχρις ότου βρέθηκε ο Γεφυραίος και ουχί Έλλην Εφιάλτης που έκαμε το όνομά του διαχρονικά συνώνυμο τής προδοσίας. Προσπάθησε ο άθλιος προδότης να μπει στο στράτευμα τού Λεωνίδα. Για να εισχωρήσει εν τέλει στις γραμμές τού Ξέρξη και να οδηγήσει τη στρατιά τού βαρβάρου πίσω από τούς πολεμιστές τού Λεωνίδα, μέσα από κρυφό μονοπάτι.

Ο σατανάς τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης πέτυχε μια προσωρινή νίκη. Αυτός ήταν ο εχθρός που ώθησε τον αλαζόνα Ξέρξη ενάντια στην Αποστολική Ελλάδα. Αυτός έστρεψε τούς κερασφόρους τής Ανατολής και τα απόβλητα αυτής έθνη κατά τής Ιερής Ελλάδος, όπως φαίνεται και από τις εωσφορικές τελετές τής περσικής θρησκείας και από τούς καθοδηγητές τής περσικής εκστρατείας.

Έπεσε ο Λεωνίδας μαζί με τούς 300 Σπαρτιάτες του και ο Δημόφιλος με τούς 700 Θεσπιείς του στις Θερμοπύλες. Εξοντώθηκαν από τούς δειλούς εισβολείς εκ τού μακρόθεν, από τούς τοξοβόλους τού Ξέρξη. Ακόμα και έτσι, ακόμα και ύπουλα, ακόμα και δια τής προδοσίας, ο εχθρός δεν τόλμησε να αναμετρηθεί με τον Αθάνατο Έλληνα από κοντά. Όσες φορές πιο πριν την αισχρότητα τού δόλιου Εφιάλτη το επιχείρησαν, είχαν σπάσει τα μούτρα τους.

Τώρα λοιπόν, τι θα κάνουμε ορέ Έλληνες; Θα αφήσουμε την προδοσία των μνημονιακών να αλώσει το Έθνος μας και πάλι και έως εξοντώσεως τής Φυλής μας; Θα αφήσουμε τις εωσφορικές δυνάμεις να συντρίψουν το Γένος Θεού, Αγίων και Ηρώων;

Όχι, θα αποβάλλουμε τούς ψευτορωμιούς. Θα λάβουμε την Ιερή Ελλάδα στα χέρια μας. Θα γίνουμε εκ νέου Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα. Θα κάμουμε την Πίστη και τον Πολιτισμό, τον Ελληνισμό μας κραταιό με το δίκαιο και το ατσάλι. Θα λευτερωθούμε, θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε. Θα ολοκληρώσουμε την Νίκη τού Λεωνίδα και των Μαχητών του, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι. Ζήτω η Αιώνια Ελλάς και ο Εθνικισμός μας! Αθάνατοι οι Γενναίοι των Θερμοπυλών! 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 
                                                                                                                                    


Δεν υπάρχουν σχόλια: