ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 13-12-2017.

Η λευτεριά των αλύτρωτων Ελλήνων ξυπνάει τις κοιμισμένες ελληνικές συνειδήσεις. Άποψη τού γράφοντος, συνεπεία τού βορειοηπειρωτικού ζητήματος.

Από τούς χρόνους τούς απόλεμους, τούς χρόνους δηλαδή που ακολούθησαν τούς έστω και μισοτελειωμένους απελευθερωτικούς αγώνες, η κοινωνία παρεδόθη στον χρηματισμό και έγινε περισσότερο χρηματοκοινωνία και πολύ λιγότερο έως σχεδόν καθόλου ελληνοσυνείδητη. Η παραγωγή υποχώρησε μπρος στις παροχές υπηρεσιών και τα δάνεια σε τρίτους.

Οι πόλεμοι δεν σταμάτησαν ολωσδιόλου. Συνεχίστηκαν σε Μικρασία, Κωνσταντινούπολη και Κύπρο, αλλά οι ρωμιοί γίνηκαν ψωμοζήτες, πουλώντας και ξεπουλώντας ψυχές και εδάφη ελληνικά ως τις μέρες μας.

Μάς πήρανε είδηση και μάς μελέτησαν καλά οι σιωνιστές και οι αιρετικοί και όλοι οι βάρβαροι μαζί. Ζύγισαν την ανοχή τού Ελληνισμού μας στα τραύματα και τις πληγές τις εθνικές. Βάλανε ψευτορωμιούς επάνω από τη Φυλή μας και μπαστάρδεψαν ήθη και ψυχικές δυνάμεις.

Βάλανε φωτιές πνευματικές και δηλητήρια μέσα σε γραφές και ιστορίες, για να κάνουν τα μυαλά των Ελλήνων ξένα με τούς αγώνες των δικών τους ανθρώπων. Θέσανε τις αλύτρωτες πατρίδες μας μακριά από το δήθεν ελεύθερο κράτος και θάψανε με τόνους λήθης τούς τάφους των προγόνων μας.

Δεν είναι λοιπόν διόλου ελληνικό το κράτος τής δημοκρατίας και των μνημονίων. Δεν έχει καμία σχέση με το Ελληνικό Έθνος. Το κράτος είναι εχθρικό τού Έθνους. Το εχθρικό κράτος πρέπει να πέσει και να συντριφτεί για να σωθεί το Έθνος, αφού το Έθνος είναι ο Ζωντανός Ελληνισμός.

Έχει όμως θανάσιμες πληγές επάνω του το Έθνος. Πρέπει να πιάσει τη γη στα χέρια του με τον ιδρώτα του, προκειμένου να δώσει ψωμί στον Ελληνισμό. Και πρέπει το ψωμί να χορτάσει μα και να λευτερώσει με εισόδημα και όπλα και αίμα και στρατό τον Ελληνισμό που κινδυνεύει στις προσωρινά σκλάβες πατρίδες μας από φρέσκιες απειλές.

Είναι ευλογία που εξαντλήθηκαν οι πλαστές οι επιταγές και γίνηκαν δοτές κρίσεις οικονομικές. Είναι ανάγκη να στενέψουν τα στομάχια, μήπως και πλατύνουν τα μυαλά τα ελληνικά. Ακόμη και οι βάρβαροι που γύρισαν πίσω αντί για εισβολείς ως λαθροπρόσφυγες, αυτοί που ήταν υπήκοοι οθωμανοί και κείνοι που εδράζονταν σε χώρες ακάθαρτες που είχε κλείσει ο Μεγαλέξανδρος έξω από τον ελληνικό κόσμο, και αυτοί και οι πάτρωνές τους, σαράφηδες και σταυρωτήδες και αντίχριστοι, έπρεπε να έρθουν. Όλες οι ακρίδες ήρθαν για να ανανήψουμε εμείς οι καθάριοι Έλληνες με το βλέμμα στο Θεό και στους Αγίους και στους Ήρωες τού Ελληνισμού.

Η λευτεριά των αλύτρωτων Ελλήνων ξυπνάει τις κοιμισμένες ελληνικές συνειδήσεις. Ειδικά οι πληγές που μένουν διαρκώς και θανάσιμα ανοικτές σαλεύουν το ναρκωμένο θύμα. Υπηρέτησαν οι πολιτικοί μας Τούρκους και Σιωνιστές και πρόδωσαν τον Ελληνικό Στρατό στη Μικρασία, δίνοντας βραβεία και φιλίες από τα 1922 και έπειτα, για να στήσουνε προβοκάτσιες οι Τούρκοι στα 1955 προκειμένου να βιάσουν και να σκοτώσουν Έλληνες στην αιώνια Πρωτεύουσα τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη.

Φτάσαμε στα 1974, με τούς πολιτικούς να κάνουν τούς αντιχουντικούς τους αγώνες συνομιλώντας με τούς εχθρούς τού Γένους μας, τούς Τούρκους και τούς Αμερικανοσιωνιστές. Βάλανε βέβαια μέσα στους κόλπους τού στρατού και τής εκκλησίας προδότες γραικύλους σαν τούς πολιτικούς τούς ψευτορωμιούς τής δημοκρατίας τους. Βγάλανε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο από τη μέση για να μην γίνει αυτόφωτη και αυτενεργής η Ελλάς και θέσανε την Κύπρο μακράν από την Μάνα Ελλάδα, ενώ στη Θυγατέρα Κύπρο δώσανε ανεξαρτησία που θέλουν οι ψευτοσύμμαχοι με τη βοήθεια εσωτερικών προδοτών να την τουρκέψουν.

Πούλησαν οι γραικύλοι πολύ αίμα και πολλά στρέμματα, νομίζοντας πως ξεμπέρδεψαν από τού θανάτου την αγκάλη. Γίνηκαν οι νεώτεροι Έλληνες παχύδερμα, απόχτησαν πολλές θηλιές και υποθήκες στην καμπούρα τους. Απόχτησαν δημοκρατικό χαράτσι που το ονόμασαν οι πολιτικοί φόρο κατοικίας. Χαράτσι οι Τούρκοι, φόρο κατοικίας οι πολιτικοί. Γίνηκαν αυτοκτονίες Ελλήνων. Δολοφονίες και εγκληματικότητα και λαθροενσωματώσεις. Κιναιδογάμοι, ηλεκτρονικές συναλλαγές, σλαβικές μακεδονοποιήσεις, τουρκοποιήσεις Ελλήνων μουσουλμάνων τής Θράκης μας.

Όμως τα αναίσθητα νεοελληνικά βόδια μετράνε μειώσεις αποδοχών και συντάξεων και εισπράξεις οφειλόμενων από ένα κράτος με ημερομηνία λήξεως. Ακούνε για ξένους ανθρωπισμούς και αισχρές ψευτοελληνικότητες σε λιποτάκτες ξένων χωρών και ακούν με απάθεια τα κλάματα και τούς θρήνους των Ελλήνων που πεινούν και των Ελλήνων που χάνουν σπίτια και διώκονται και δολοφονούνται στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Βλέπετε, είναι έγκλημα για έναν Έλληνα που έχει μείνει εκτός συνόρων να θέλει να μπει η γη του εντός των ελληνικών συνόρων.

Έλα όμως που μπήκαν υπήκοοι χωρών πλαστών που βαστούν ελληνικά χώματα μέσα στην έως σήμερα λεύτερη Ελλάδα, ζητώντας να πάρουν οι ίδιοι και τα αφεντικά τους τα νεοταξικά κι άλλα εδάφη. Εδάφη από αυτά τα δήθεν λεύτερα. Αυτό που συνέβη και με τούς αλβανούς που έχουν χώσει μέσα στο ψευτορωμέϊκο λαθρομετανάστες, παράνομους και δήθεν νόμιμους, ενώ στην ηρωική Χιμάρα τού Σπυρομήλιου και τού Αριστοτέλη Γκούμα επιτίθενται στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό με την «οικιστική ανάπλαση» που γκρεμίζει σπίτια και περιουσίες ελληνικές. Και τούτο συνέβη, όταν το ξεφτιλισμένο ψευτορωμέϊκο αρνείται να εφαρμόσει το πάντα ενεργό Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που δίνει στην Βόρειο Ήπειρο την Αυτονομία!

Όμως για εμάς τούς γνήσιους και αληθινούς Έλληνες, για εμάς που έχουμε πίστη, αίμα και συνείδηση ολότελα ελληνικά, για εμάς που είμαστε Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Εθνικιστές, πάσα ελληνική ψυχή είναι μια Ελλάδα και πάσα ελληνική κοινότητα πρέπει να τελεί υπό την εγγύηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η σωτηρία τής Χιμάρας και ολάκερης τής Βορείου Ηπείρου μας, η σωτηρία τού Μοναστηρίου και ολάκερης τής Βορείου Μακεδονίας μας, η σωτηρία τής λεύτερης και τής σκλαβωμένης Θράκης μας, η σωτηρία Ίμβρου, Τενέδου, Ιωνίας και Πόντου μας, θα διασφαλίσουν την ακεραιότητα τής Πατρίδος μας.

Η αδούλωτη Ελληνοσύνη λαμβάνει και δίδει πνοή σε ολάκερο τον ζωντανό Ελληνισμό. Διότι το ανυπόταχτο και μαχόμενο Ελληνικό Έθνος των προσωρινά σκλαβωμένων μα σύντομα λεύτερων πατρίδων μας, αφυπνίζει τα αντανακλαστικά και την κοιμισμένη εθνική συνείδηση των φιλήσυχων και «ανθρωπιστών», των απόλεμων και άταφων νεκρών στην συνείδηση.

Καλώ τον Ελληνικό Στρατό, τον Στρατό των απογόνων τής Εθνικής Εταιρίας τού Παύλου Μελά να εργαστούμε από κοινού και να πάρουμε την Ιερή Ελλάδα στα χέρια μας. Να φερθούμε ως απόγονοι των Δραγούμη και Μελά. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι οι μόνοι συνεργάτες μου και οφείλουμε να κάνουμε κάθε αλύτρωτη ελληνική κοινότητα Μεγάλη Ελλάδα, συντρίβοντας πολιτικά και στρατιωτικά νεοταξίτες και βαρβάρους.  Να κάψουμε ανθελληνικά χαρτιά και συμφωνίες, αποδιώκοντας αντίχριστους και εισβολείς. Να γεμίσουμε με τον Χριστό τις ψυχές μας και να σηκώσουμε Ελληνικές Σημαίες σε ολάκερη τη γεωπολιτική μας αυλή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: