ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΣΜΟΧΑΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΑ ΡΑΒΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 6-12-2017.

Μέρες κοσμοϊστορικές και δραματικές, ξεκάθαρα αποκαλυπτικές, φανερώνονται καθημερινά και με καταιγιστικό ρυθμό εμπρός μας. Δεν θα προλαβαίνουμε να σημειώνουμε τις εξελίξεις, μάς είχαν πει άγιοι γέροντες τής ελληνορθόδοξης πίστης μας. Κι έτσι συμβαίνει.

Μετά την ψήφιση τής τουρκικότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων τής Θράκης μας, έρχεται ο νεοσουλτάνος πρόεδρος τής Τουρκίας εις τας κατεχομένας Αθήνας τού τέως ελευθέρου ελληνικού κρατιδίου έως και τής εν αιχμαλωσία τελούσης ειρηνικώς και μακαρίως Θράκης μας, ως θα έλεγον οι παλαιοί. Διότι οι νέοι στείλανε στον πάτο τής θαλάσσης τη Συνθήκη τής Λοζάνης. Και μαζί της κινδυνεύουν στον ίδιο πάτο να οδηγηθούν δύο τινά ζητήματα που αυτή ρυθμίζει. Θρησκευτικότητα τής ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας και συνάμα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ο Ερντογάν λοιπόν επιχειρεί να ισορροπήσει εκ δυσμάς τις πιθανές απώλειες από ανατολάς όλως ελληνικών πλην προσωρινώς σκλαβωμένων εδαφών, συν την τριχοτόμηση πλούτου και κυριαρχίας τού Αιγαίου μας, κυρίως μεταξύ σιωνιστών και τούρκων, με τα σχεδόν μηδενικά ρέστα τού υποθηκευμένου ψευτορωμέϊκου.

Και επειδή οι παγκοσμιοποιητές θέλουν παγκόσμιο πόλεμο, είπανε να βάλουν τον Τραμπ να ονομάσει την παλαιστινιακή Ιερουσαλήμ δήθεν ισραηλινή πρωτεύουσα, βάζοντας φωτιά στους άραβες. Στα εδάφη τού Βυζαντίου μας λοιπόν όλες οι εξελίξεις. Η Ελλάς βρίσκεται ενώπιον σχεδιασμένης χρεοκοπίας και ισλαμικής λαθρολαίλαπας, σιμά με τα εθνικά μας ζητήματα που κορώνουν κι αυτά. Στο εσωτερικό οι αναρχορέμπελοι τα σπάνε. Και στη γεωπολιτική αυλή μας πολεμική φωτιά είναι έτοιμη να σηκωθεί.

Ή οδεύουμε στρατιωτικά και εθνικιστικά ή σβήνουμε. Διότι αυτά που διαταζόμαστε από τον Αιώνιο και Αληθινό Ελληνισμό μας να βαστήξουμε είναι η χριστιανική μας πίστη, η ζωή των ελληνοπαίδων και η ελληνικότητα ψυχών και εδαφών. Το σκότος των σατανάδων είναι ο εχθρός μας. Εν Χριστώ πορευόμαστε, διά σιδηράς στρατιωτικής ράβδου και με εθνικιστικό σχεδιασμό, σε μια Ελλάδα που είναι το στέμμα των εθνών. Σαφές το προσκλητήρι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: