ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ

ΑΘΗΝΑ 28-1-2018.

Σήμερα 28 Ιανουαρίου 2018 συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την εκδημία τού Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάντων των Ελλήνων Χριστόδουλου, όπως λέγω απολύτως ενσυνειδήτως. Ο επίσημος λόγος τής κοιμήσεως τού δικού μας Χριστόδουλου όπως έλεγε και ο ίδιος, τού Χριστόδουλου των Ελλήνων, ήταν κατά τις ιατρικές γνωματεύσεις η επάρατος νόσος τού καρκίνου που τον βασάνισε έντονα και πολύμηνα. Όμως η πραγματική αλήθεια είναι ότι ο Χριστόδουλος δολοφονήθηκε ύπουλα και άνανδρα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος διαγνώστηκε από τούς ιατρούς του με δύο διαφορετικούς καρκίνους σε δύο μέρη τού σώματος ταυτόχρονα. Επιστημονικώς η συγκεκριμένη περίπτωση στερείται τη δυνατότητα ύπαρξης και ερμηνείας. Με δύο λόγια, η ύπαρξη δύο καρκίνων την ίδια στιγμή θεωρείται ιατρικώς αδύνατη. Ο λόγος όμως τής δολοφονίας τού Χριστόδουλου υπήρξε η ανάδειξη τού εκλιπόντος ως Εθνάρχη Ιεράρχη και αληθώς Έλληνα Ανδρός και Ηγέτη που έδωσε νέα πνοή στα ζώπυρα, όπως έλεγε, τής Ελληνικής Φυλής.

Ο Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος καταγόταν από την προσωρινά σκλαβωμένη Ανατολική Θράκη Μας. Ήταν θερμός υποστηρικτής τής Μεγάλης Ιδέας, τής εδαφικής αποκαταστάσεως και τής εθνικής ολοκληρώσεως τού Ελληνισμού. Μίλησε καθαρά και απόλυτα για τις αλησμόνητες πατρίδες που δεν είναι σε καμία περίπτωση χαμένες, αφού ό,τι γράφει μέσα της η καρδιά, αυτό γυρνάει πίσω ατόφιο στο Σώμα τής Φυλής μας. Μεγάλη Ιδέα, Εθνική Δικαιοσύνη, Αγία Ρωμανία.

Ο Χριστόδουλος μίλησε ξεκάθαρα και για το ζήτημα τής Μακεδονίας Μας. Μάς είπε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία μας, η Μακεδονία θα μάς σώσει. Διότι όπως μάς είπε χαρακτηριστικά, γνωρίζοντας τα πάντα για το εθνικό μας ζήτημα, υπάρχει δυστυχώς μια Ελλάδα που θέλει να αυτοκτονήσει. Ήθελε ο Εθνάρχης μας να μάς πει πως πρέπει να απεμπλακούμε από το ψευτορωμέϊκο και να αγωνιστούμε για τη λευτεριά και τις Παραδόσεις και την Πίστη τού Ελληνισμού. Και μάς είπε πως πρέπει να πολλαπλασιαστούν οι Έλληνες που αγωνίζονται για να κρατήσουν τα ζώπυρα τής Φυλής.

Επί των ημερών τής αρχιεπισκοπίας Χριστόδουλου ενέσκηψε επίσης η επίμονη και εκβιαστική επιθυμία τού εβραιοσιωνισμού να επιβάλλει στην πατρίδα μας την αποβολή τής ορθοδοξίας κατ’ αρχήν από τις αστυνομικές ταυτότητες των Ελλήνων. Οι ίδιοι δούλοι τού σατανά και εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης τού αντίχριστου που θέσανε δια των πολιτικών τους τις ψευτομειονότητες για τον εδαφικό ακρωτηριασμό τής Ελλάδος, αυτοί τούτοι απαίτησαν την απάλειψη τής ομολογίας τής εν Χριστώ πίστης μας στα δημόσια έγγραφα. Ο Χριστόδουλος αρνήθηκε, έμεινε απροσκύνητος και στοχοποιήθηκε. Ακολούθησε η αλληλουχία των εκκλησιαστικών σκανδάλων με προσωποποιημένο στόχο τον Αρχιεπίσκοπο και κατόπιν η ασθένειά του.

Ο Μακαριστός Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος σήκωσε το βάρος τής πλήρους αποκαταστάσεως τής εθνικής φυσιογνωμίας και ταυτότητος τού Ελληνισμού. Προσδιόρισε ξανά την Φυλή μας ως αποστολική και εκπολιτιστική δύναμη ταυτόχρονα. Ανέδειξε την διττή προσωπικότητα τού Έλληνα ως Πιστού στο Θεό και το Έθνος μέσα στην ίδια φύση. Ομίλησε για την Αγάπη στον Ιησού Χριστό και στο Ελληνικό Έθνος ως την αδιαμφισβήτητη ταυτότητα τής Ελληνικής Φυλής για την οποία ομίλησε θερμά, συντρίβοντας την προπαγάνδα των οικουμενιστών ψευτορθόδοξων.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος λοιπόν έφερε την απόλυτη ισορροπία και την συνοδοιπορία Ελληνοορθοδοξίας και Ελληνικού Εθνικισμού. Ταύτισε την Αλήθεια με τα Δίκαια τού Ελληνισμού. Ανέδειξε τα κοινά σημεία τού λαού μας. Επιχείρησε να εκβάλλει τις πλαστογραφίες σταυρωτήδων και πολιτικών από τις Θείες Γραφές και την Ελληνική Ιστορία. Θα ανεδείκνυε την ελληνικότητα τής Παναγιάς μας και τού Χριστού μας. Έφερε πίσω στις εκκλησιές την ελληνική νεότητα, λέγοντας της να έρθει όπως επιθυμεί, με σκουλαρίκι ή χωρίς, αφού η καρδιά η καθαρή είναι η μόνη πυξίδα.

Είναι σίγουρο πως αν δεν δολοφονείτο ο δικός μας Χριστόδουλος, δεν θα είχε χώρο δράσεως η επιχείρηση διωγμού τής Πίστης και συρρίκνωσης τού Ελληνισμού. Ανοσιουργήματα που δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως όταν γύρεψα να τον δω προκειμένου να λάβω ευλογία, τότε ως πρόεδρος τής νεολαίας τού ΛΑ.Ο.Σ, βρήκα ανοικτή πόρτα και πατρικό λόγο, μα και ξεκάθαρες απαντήσεις στο τι αντιμετωπίζουμε και τι πρέπει να κάνουμε.

Έγιναν πάρα πολλά. Βάσταξα τον λόγο τού Πατέρα Χριστόδουλου για πάντα στην καρδιά μου. Είπα πως μόνον τα ζώπυρα τού Γένους και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μου φτάνουν και περισσεύουν. Χριστός και Ελλάδα χωρίς ίχνος φόβου. Ο Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος υπήρξε και για μένα πολύ μεγάλος φάρος. Την δε εκδημία του την έζησα ως τον θάνατο ενός οικείου μου προσώπου. Πατέρα Χριστόδουλε, η Αγία Ρωμανία μας, η Αυτοκρατορική Ελλάδα μας θα αναστηθεί. Εθνάρχης Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, Αθάνατος!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: