ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 17-1-2018.

Μακεδονία ξακουστή τού Αλέξανδρου η χώρα, που έδιωξες τούς βάρβαρους και ελεύθερη είσαι τώρα. Έγινες λεύτερη εν όπλοις, αλλά εν μέρει ω λατρεμένη γενέτειρα τού Μεγίστου των Ελλήνων. Διότι, δυστυχία σου μεγάλη και διαχρονική, όσα κέρδισες στα όπλα με τα χέρια και την πύρινη καρδιά Ελλήνων Πατριωτών, έρχονται και τα σκορπούν στον εχθρό ψευτορωμιοί πολιτικοί εν καιρώ ειρήνης.

Από τον καιρό τού Παύλου Μελά και τού Ίωνα Δραγούμη, οι ελληνικές λόγχες και τα μάτια τού Έθνους υψώνανε το ηθικό των βασανισμένων Ελλήνων τής Μακεδονίας μας. Το ψοφοδεές κράτος των Αθηνών όμως, φουσκωμένο με εντολές και χρήμα σταυρωτήδων ψευτοσυμμάχων, δεν έδιδε άδεια επίσημη στον ελληνικό στρατό. Πρόδιδε, κουβέντιαζε, νομοθετούσε βολή των ψυχικά νεκρών. Το έκαμε όταν πήγαινε με πρωτοβουλία τής Εθνικής Εταιρίας ο Μελάς στην Μακεδονία. Το έκαμε όταν Τούρκοι και Βούλγαροι Κομιτατζήδες δολοφονούσαν λαό, δασκάλους, κλήρο και τον ίδιο τον Εθνομάρτυρα στην Μαρτύρων και Ηρώων γη τής Μακεδονίας μας.

Το ψευτορωμέϊκο κορδωνόταν μόνον όταν η λευτεριά στεφάνωνε τα παλικάρια τής αδούλωτης ελληνοσύνης και τής ελληνικής ψυχής. Πρόσκαιρα όμως δυστυχώς. Διότι η πολιτεία των πολιτικάντηδων, οι κρατικιστές που σκόρπιζαν στους ανέμους το Έθνος, την πλέρια υπόσταση τής Ελληνικής Φυλής και αληθινή της δύναμη, δεν άκουσαν τον Παύλο Μελά. Δεν άκουσαν το Παλικάρι τής Μακεδονίας που πριν ξεψυχήσει είπε στους συναγωνιστές του: Βούλγαρος στην Μακεδονία να μην μείνει.

Όχι, το κράτος των Αθηνών και των ξενοκίνητων κομμάτων τής φραγκεμένης δημοκρατίας δεν ήταν ποτέ ελληνικό και δεν έγινε ποτέ ίσαμε σήμερα που γράφω τούτες τις αράδες. Από τον καιρό ακόμη τού δεύτερου δικαίως λεγομένου Εικοσιένα, από τον καιρό των Βαλκανικών Πολέμων, όταν ο «εθνάρχης» Ελευθέριος Βενιζέλος υποχρέωνε τον τότε διάδοχο βασιλιά Κωνσταντίνο να αφήσει το Μοναστήρι και να σπεύσει στη Θεσσαλονίκη πριν μπουν, ως έλεγε, πρώτοι οι Βούλγαροι, τούς οποίους ωστόσο ο «εθνάρχης» είχε αποδεχθεί ως δήθεν συμμάχους έναντι των Τούρκων. Αλλά οι δήθεν σύμμαχοι και φίλοι των πολιτικών Βούλγαροι σφάζανε στην Μακεδονία μας αμάχους και γυναικόπαιδα αδέρφια μας από κοινού μαζί με τούς μετέπειτα φίλους και πάλι των πολιτικών Τούρκους…

Τίποτα λοιπόν δεν άλλαξε μέχρι σήμερα. Μήτε η Επανάσταση τού Εικοσιένα μήτε οι Βαλκανικοί Πόλεμοι τελεσφόρησαν. Μείνανε μισοτελειωμένοι και μάλιστα ακολουθήθηκαν από διαδοχικές τραγωδίες που μείωσαν κι άλλο τα εθνικά μας σύνορα. Στα σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη που μάς περιβάλλουν, οι σύμμαχοι τής Εσπερίας αναγνώρισαν κρατική υπόσταση και εθνικότητες ψεύτικες στους τουρκαλβανούς και στους σλαβοκομιτατζήδες και στους φυγάδες βουλγαρίζοντες κομμουνιστοσυμμορίτες των ψευτοεμφυλίων και στους τουρκόψυχους. Για να φτάσουμε στις μέρες των μνημονίων να μάς ζητούν μισέλληνες και να ψηφίζουν πολιτικάντηδες ψευτορωμιοί τις ανύπαρκτες εθνικότητες και τούς βαρβάρους εισβολείς που έστειλαν μές τούς αιώνες έως τις μέρες μας οι εβραιοσιωνιστές τής παγκοσμιοποίησης ως αφεντικά τής Πορφυρογέννητης Ελληνοσύνης.  

Κάθε φορά που το Ελληνικό Έθνος μάχεται για να αποτινάξει έναν ζυγό, οι μαχητές του φυλακίζονται και οι φραγκοσκουδαγμένοι πολιτικοί του κλείνουν αιματηρά δανεικά συμβόλαια. Στις υποθήκες για την αποπληρωμή αυτών των συμβολαίων περιλαμβάνονται η φτωχοποίηση των Ελλήνων, το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πόρων τής τάχα λεύτερης γης μας και η απόσχιση εθνικών εδαφών στους απογόνους των κατακτητών. Αυτό ακριβώς έγινε στην δική μας εποχή των μνημονίων. Κλείσιμο παραγωγικών μηχανισμών, ανεργία, πείνα, αυτοκτονίες. Και στην σκιά όλων τούτων, πτώση θαλασσίων συνόρων, τουρκοποίηση ελληνικών μουσουλμανικών πληθυσμών, μακεδονοποίηση των Σκοπίων, όρθωση αλβανικών και τουρκικών διεκδικήσεων.

Κανείς πλέον δεν δικαιούται να πει πως δεν ξέρει τι έρχεται σε βάρος τού Ελληνισμού μας και ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός μας. Είναι ο ίδιος που είχαμε απέναντί μας σε Θερμοπύλες, σε Κωνσταντινούπολη, στους Βάλτους τής Μακεδονίας μας, στην Κύπρο, στο Αιγαίο μας. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά. Η μεγαλύτερη απειλή είναι στην μέσα πλευρά των έως σήμερα ελληνικών συνόρων. Είναι οι βαλτοί δήθεν εκπρόσωποι τού λαού και τα ξένα σώματα που έχουν βαλθεί ως αγκάθια στο Σώμα τής Ελλάδος. Τα στρατόπεδα λοιπόν και οι επιλογές είναι μονάχα δύο. Ή με τον Χριστό και το Ελληνικό Έθνος ή με τον σατανά τής παγκοσμιοποίησης και τον διεθνισμό.

Η Μακεδονία μάς καλεί να σηκώσουμε το ανάστημα και να ενώσουμε τούς Μαχητές τού Ελληνικού Έθνους. Το προσκλητήριο τού Εθνικισμού καλεί τούς Έλληνες Πατριώτες να ενωθούν κάτω από τα λάβαρα τού Έθνους. Ο Ελληνισμός δεν εγκλωβίζεται μέσα σε κόμματα ξένα και διχαστικά. Η Ελλάς είναι Ιδέα και Παράταξη Ενιαία. Η Ελλάς είναι δύναμη αποστολική και οικουμενική. Αξιοποιεί η ίδια τούς ευλογημένους πόρους της. Θωρακίζει και θωρακίζεται με ομοψυχία και πολεμική αρετή, σπάζοντας δεσμά και λευτερώνοντας ματωμένα εδάφη και ψυχές.

Σκοπός ιερός λοιπόν είναι η ένωση όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στις Παραδόσεις, στην Αξιοσύνη, στον Πατριωτισμό και στον Εθνικισμό της Φυλής μας. Πρέπει άμεσα να ορισθεί ένα σαφές προσκλητήριο προς κάθε φορέα, προς κάθε πρόσωπο που βάζει πάνω από ιδιοτέλειες τα ελληνόπουλα και το αίμα των προγόνων μας. Να κάτσουμε όλοι σ’ ένα τραπέζι και να πούμε από κοινού το νέο Όχι στους επίβουλους τής Πατρίδος μας. Ο γράφων είμαι ένας και εκπροσωπώ τον εαυτό μου. Μα σαν δω να παίρνει κίνηση το προσκλητήρι, ξέρω καλά ότι δεν θα είμαι μόνος.

Θα προσέλθουν όλοι στο προσκλητήρι των καιρών; Δεν με μέλλει. Δεν πρέπει κανέναν από εμάς τούς αληθινούς Έλληνες να μάς μέλλει. Όποιος έρθει στο μετερίζι, καλός και ευλογημένος. Όποιος δεν έρθει, άρει από πάνω του ελληνικότητα που δεν τού ταιριάζει. Κι αν πάλι δεν γίνει τίποτα απολύτως, ο εθνικισμός και ο πατριωτισμός θα έχουν θανάσιμα λαβωθεί. Και μαζί ολάκερη η Ελλάς που ή θα γίνει Αγία Ρωμανία, ρωμαλέα και μεγάλη, ή θα μαραζώσει για πάντα. Κύριος οίδε. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: