ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 18-9-2018.

Η Ελλάς διάγει τον βίο της στον εσχατολογικό καιρό τής παγκοσμιοποίησης κάτω από την αισχρή τυραννία τής συμπεφωνημένης παραδόσεως τής χώρας εκ των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας στο νεοταξικό κτήνος, με τις πλήρεις εξουσίες στα χέρια του. Μπροστά στον κίνδυνο τής αλλοιώσεως τού εθνολογικού μας ιστού και τού εδαφικού μας ακρωτηριασμού, το Εθνικιστικό μας Κίνημα φέρει την ευθύνη και την αποστολή τής απελευθερώσεως τού Ελληνικού Έθνους, συσπειρώνοντας κάτω από τα λάβαρα Χριστού και Ελλάδος άπαντες τούς Πιστούς Έλληνες αδιακρίτως και σε μια ενιαία παράταξη.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια σημαντική κινητικότητα με σκοπό, όπως λέγεται, την συσπείρωση όλων των πατριωτικών οργανώσεων και κινημάτων. Έτσι λέγεται, διότι πρέπει να επισημάνω με συναίσθηση ευθύνης ότι μια αληθής συσπείρωση πρέπει να περιλαμβάνει πάσα φωνή με σαφή πατριωτική και εθνικιστική αναφορά πολιτικού λόγου, ενιαία και αδιαίρετα. Δεν υπάρχει Πατριώτης που δεν είναι Εθνικιστής. Και δεν υπάρχει Εθνικιστής που δεν είναι Πατριώτης. Διότι η αγάπη προς την Γη των Πατέρων είναι αλληλένδετη με την αγάπη προς την όμαιμη φυλετική κοινότητα. Επομένως, ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός είναι αλληλένδετοι συνοδοιπόροι και ενιαία φωνή τού Ελληνισμού.

Στη συγκεκριμένη φιλολογία που έχει ανοιχτεί από συγκεκριμένους κύκλους, οι διακινητές της ξεχνούν σκόπιμα και για τούς δικούς τους προσωπικούς λόγους την βασική πηγή αναφοράς και το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα τού Ελληνικού Εθνικισμού ταυτόχρονα, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Τούτη την επιλεκτική εξαίρεση τής Χρυσής Αυγής από το εγχείρημα τής ενότητας Ελλήνων και Εθνικισμού την απορρίπτω κατηγορηματικά, διότι αφενός μεν είναι διχαστική ενέργεια που μειώνει την συνολική δύναμη τής Παρατάξεως των Ελλήνων και αφετέρου δίδει επιχειρήματα και προβάδισμα εισχωρήσεως εντός τού χειμαζόμενου λαού στις κατοχικές πολιτικές δυνάμεις τής αστικής δημοκρατίας.

Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και να οδηγούν τα βήματά μας στο σωστό δρόμο τής αληθινής μας αποστολής. Η Χρυσή Αυγή είναι ο κατεξοχήν πολιτικός φορέας που εκφράζει τον πρωτογενή και αρχέγονο εθνικιστικό λόγο των Ελλήνων στην αυθεντική του μορφή και δίχως την παραμικρή απόκλιση και την παραμικρή έκπτωση στο διάβα τού ιστορικού χρόνου. Ο Λαϊκός Εθνικισμός όπως και ο Εθνικοκοινωνισμός που συχνάκις αναφέρω είναι η πάγια ιδεολογία που συνιστά παράλληλα την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τής Παρατάξεως. Πίστη, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Εθνική Ισχύς. Πίστη στο Θεό και την Ελλάδα. Ανάπτυξη διά ισότιμων ελληνικών χεριών. Ασφαλής και Εθνικά Ολοκληρωμένη Ελλάς.

Η θέση μου είναι ρητή και κατηγορηματική. Οι Πιστοί σε Χριστό και Ελλάδα πρέπει να λάβουμε ενωμένοι στα χέρια μας την Ιερή Ελλάδα μας. Οι κοινές και αδιαίρετες θέσεις που εμφορούν και την Χρυσή Αυγή και εμένα προσωπικά, μάς φέρανε στον ίδιο δρόμο. Ο Εθνικισμός είναι υπόθεση τής καρδιάς και τού αίματος. Όσοι Πιστοί λοιπόν, πορευόμαστε τον κοινό δρόμο. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Λαϊκός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός!!! Για την ανατολή μιας ολόχρυσης αυγής τού Ελληνισμού!!! Για την Πιστή, Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα μας!!!   

Ο Έλλην Εθνικιστής είναι άνθρωπος των σταθερών θέσεων και των σταθερών πράξεων ως φυσική και πάγια ακολουθία τού προγραμματισμού και τού βίου του. Εθνικιστής δεν είναι αυτός που φλυαρεί ασυστόλως χωρίς να πράττει το παραμικρό έργο. Εθνικιστής δεν είναι καν αυτός που στέκεται κάτω από το στέγαστρο τού νεοταξισμού των ψευτορωμιών, καθήμενος επί στείρων και συμπεφωνημένων εκλογικών ποσοστών, αποδεχόμενος το ανθελληνικό σύστημα και την εξουσία των ανθελλήνων.

Εθνικιστής είναι αυτός που εγείρει δημιουργικά το εθνικό συλλογικό φρόνημα των Ελλήνων. Εθνικιστής είναι αυτός που δίδει σάρκα και οστά στις ιδέες του με την διαρκή παρουσία του στην ελληνική κοινωνία. Εθνικιστής είναι αυτός που θέλει να εκφράσει ολάκερο τον ελληνικό λαό, ενώνοντας αυτόν και λαμβάνοντας στα χέρια του πλήρως και ασυνθηκολόγητα την εξουσία, δίχως ούτε έναν νεοταξικό εταίρο, για την απόλυτη εφαρμογή τού πολιτικού του προγράμματος που είναι και πρόγραμμα τού Ελληνικού Έθνους.

Ένας Θεός, Ένα Έθνος, Ένας Λαός, Μια Φυλή. Κάθε λαός οφείλει να διατηρήσει αλώβητη την Θεία Νομοτέλεια. Το παράδειγμα τούτο οφείλει να δώσει σε όλους τούς λαούς πρώτος από όλους ο Αποστολικός και Εκπολιτιστής Ελληνισμός. Η Θεοσέβεια, ο Πολιτισμός και το Ελληνικό Αίμα είναι οι Πυλώνες τού Ανίκητου Ελληνισμού μας.

Είναι η σταθερή Πίστη στον Πατέρα Θεό που μάς παρέδωσε τούς κανόνες τής αρετής και τής οικογενειακής συγκρότησης για να θωρακίσουμε και να εξελίξουμε την Φυλή μας. Είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός που περιλαμβάνει την παιδεία και τη δημιουργικότητα, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ζωή τού Έθνους. Είναι το Αίμα τής Ελληνικής Φυλής που εξασφαλίζει τη διαιώνιση τού Ελληνισμού και τη μεγαλοσύνη τής Πατρίδος με την λευτεριά όλων των Ελληνικών Πατρίδων και ψυχών.

Ποιος μπορεί να λογίζεται ως Έλλην, απεμπολώντας τις ρίζες και τα Ιδανικά τής Φυλής μας; Ασφαλώς ουδείς! Η σχέση μου με την Χρυσή Αυγή είναι σχέση κοινού βηματισμού στα Ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής. Πεποίθησή μου είναι ότι ο ελληνικός λαός στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία του θέλει την ενότητα κάτω από τα λάβαρα τής Ιερής Ελλάδος μας. Αυτήν την ενότητα οντολογικά και θεμελιακά δύναται να εκφράσει μονάχα το Εθνικιστικό Κίνημα. Ιδού η οδός που μπορούμε να βαδίσουμε όλοι ανεξαιρέτως οι Αληθινοί Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: