ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

ΑΘΗΝΑ 22-9-2018.

Μην αναπαύετε τον λογισμό σας στα πολλά διαβάσματα. Να στραφείτε στην εφαρμογή.
Άγιος Παίσιος Αγιορείτης

Ήρθαν δεινά πολλά και συσσωρευμένα στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα. Χόρεψε επάνω από τα άγια χώματά μας για λίγο ο διάβολος με το μολυσμένο ασκέρι του. Το επέτρεψε ο καλός μας Πατέρας Θεός για να βγάλουμε από τούς οφθαλμούς και από την ψυχή μας το σκοτάδι ψεύτικων αναγκών και τούς άπιστους τυράννους από το κράτος μας. Διότι χρειάζονται σωστές πράξεις πλέον, ώστε να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι.

Τόσα χρόνια ελεύθερου κράτους που μάς μάθανε τάχα μου πως έχουμε, λευτεριά δεν σε αντίκρισα μήτε στα βιβλία των περασμένων χρόνων μήτε στους χρόνους των συγκαιρινών μου Ελλήνων. Από τον ανίερο εγκλεισμό τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη στο Παλαμήδι, μονάχα τα ονόματα των τυράννων έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα. Ξένες κατοχές με τις λόγχες. Ξένες κατοχές με οικονομικά μέσα και ανηθικότητα. Ξένες κατοχές και με πολεμικά και με ειρηνικά μέσα. Βολέματα των ανίκανων και των άπιστων και των ψευτορωμιών. Γκρίνια και αντίσταση ουσιαστική καμία.

Ο σύγχρονος Άγιος τής νεότερης Ελλάδος και προορατικός τής ερχομένης Μεγάλης Ελλάδος Παίσιος ο Αγιορείτης επιθυμούσε διακαώς την αφύπνιση τού εργώδους Ελληνισμού. Μην αναπαύετε τον λογισμό σας στα πολλά διαβάσματα, μάς είπε ο Άγιος Παίσιος. Να στραφείτε στην εφαρμογή, μάς πρότεινε. Αδράνησε ωστόσο ο κατά τ’ άλλα πιστός και φιλότιμος λαός μας. Πίστεψε το ψευτορωμέϊκο, παρέδωσε τα ιερά και τα πάτρια εις χείρας ιερόσυλων υποτακτικών τού νεοταξισμού και άφησε τούς παλιούς εχθρούς του να φέρουν άοπλη κατοχή.

Ντροπή για τούτο το Μεγάλο Έθνος να κρατούν τα ηνία τής εξουσίας του αυτοί που σταυρώσανε τον Χριστό μας και θέλουν να κάνουνε τη γη μας άδειο κουφάρι. Μα και το Έθνος μας ακόμη επιδιώκουνε να το αφανίσουν. Να κάνουνε το δήθεν ελληνικό κράτος άδειο πουκάμισο δίχως σάρκα, δίχως Έλληνες. Αλλά η ντροπή αυτή πρέπει να ξεπλυθεί με τρόπο αποφασιστικό, με νέμεση, αφού, το δίχως άλλο, καμία τυραννία δεν πέφτει από μόνη της ή από συστολή.

Το λεγόμενο οικονομικό χρέος δεν είναι τίποτα άλλο, παρά τα τριάκοντα αργύρια τής προδοσίας των ελληνόφωνων πολιτικών τής κομματοκρατίας. Μια απαγωγή και μια παράνομη δίκη τής Ελλάδος από τούς σταυρωτήδες και τούς ιούδες τους. Η δε Τουρκία είναι απλώς το μαντρόσκυλο τής υπόθεσης, ο μπράβος τής παγκόσμιας συμμορίας που τοποθετήθηκε, πριν την φάνε, για να μοιραστούνε πιο εύκολα και πιο φοβικά τα ιμάτια τού Ελληνισμού σε γη και σε πλούτο. Το ίδιο ακριβώς ρόλο διαδραματίζουν και οι λαθρομετανάστες που φέρανε για να αντικαταστήσουνε εμάς τούς Έλληνες.

Τον πιο βρώμικο ρόλο ανάμεσα στους εχθρούς τής Φυλής μας ωστόσο τον διαδραμάτισαν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί που ανοίξανε την νέα κερκόπορτα τού Ελληνισμού. Την πρώτη φορά που άνοιξε η Κερκόπορτα, ήταν όταν η νομή τής εξουσίας, ο διάλογος με τούς αιρετικούς και οι αργυραμοιβοί σιωνιστές θέλησαν να ρίξουν την Αυτοκρατορία τής Αγίας Ρωμανίας μας. Τότε παλέψαμε με τον βασιλιά μας Κωνσταντίνο Παλαιολόγο πριν πέσουμε. Τώρα πρέπει να εκθρονίσουμε από την ζωή μας τούς βέβηλους και τούς δωσίλογους, ώστε να κάνουμε εκ νέου την Ελλάδα ελληνική και μεγάλη.

Φωτιά και τσεκούρι στους κλέφτες και τούς οκνούς και τούς αντίχριστους. Ιερό προσκύνημα τού Θεού και εργαστήρι πολιτισμού και το ανίκητο κάστρο τής οικουμένης είναι η Ελλάδα μας. Να τη βάλει στο νου τούτη την αλήθεια κάθε ένας εξ ημών αδέρφια και να δώσουμε τη μεγάλη μάχη απέναντι στο κτήνος το σκοτεινό που επεδράμει για μια ακόμη φορά, προκειμένου να ανέβει στο θρόνο τού κόσμου στην θέση τής Αλήθειας. Αλλά ο Βασιλιάς Χριστός όρισε να νικήσει η Αληθινή Ελλάς με την σπάθα την τρομερή.

Τελειώσανε τα λόγια τα κούφια. Διότι αυτά μήτε αξία έχουν μήτε γεννάνε αποτελέσματα. Τα λόγια τής ελληνοσύνης και τής παλικαροσύνης τα σφραγίζουν μονάχα οι δίκαιες και τολμηρές πράξεις, οι πράξεις των πιστών και των ηρώων. Κουβέντες δεν κάνουμε μήτε με τούς υποκριτές μήτε με τούς εισβολείς. Ξεχορτάριασμα τής γης κάνουμε από τα βρωμερά ζιζάνια, τη δε γη μας ορμητήριο για να πάρουμε τα κλειδιά τού κράτους στα χέρια μας, μαζί με τον λαό μας ενωμένο. Και αλίμονο σε κείνους που θα αντισταθούν στις δυνάμεις τής λευτεριάς, ότι χώμα να σταθούνε δεν υπάρχει για τούς αχαμνούς. Μόνον εκμηδένιση.

Στο όνομα τού Χριστού μας, για την Πατρίδα μας και για τα παιδιά μας, σάς καλώ αδέρφια μου να κάνουμε την μεγάλη αποστολή μας που είναι το μόνο αληθινό χρέος μας. Να πάρουμε πίσω ό,τι μάς κλέψανε από τον καιρό τής αλώσεως τής Πόλης έως σήμερα. Ίδιος είναι πάντα ο εχθρός και φόβος στην καρδιά μας δεν υπάρχει. Αυτός που μάς κάνει τον δυνατό, θα χαμηλώσει μπροστά στην δύναμη τής πίστης και τού πατριωτισμού μας. Είναι τόσο πολύ αλαζόνας ο Σκοτεινός Διάβολος, που νομίζει ότι με πολέμους και με την κλοπή θεοβάδιστων χωμάτων από τον Αντίχριστο, θα νικήσει. Γελιέται.

Εδώ λοιπόν, στην ομορφότερη γωνιά τού κόσμου, στο κέντρο τής Οικουμένης θα γίνει η μεγάλη κρίση. Στην Γη τού Φωτός, με τον Πολέμαρχο τού Θεού Ελληνισμό να σηκώνεται και πάλι στα πόδια του. Με όρθιο το ανάστημα, με τον Χριστό Βασιλιά και Αρχηγό μας, με την Παναγιά μας πάντα Υπέρμαχο Στρατηγό. Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η μια και μόνη οδός, καταστατικός μας χάρτης. Παράταξη μία και ενιαία η Ελλάς. Ο Στρατός μας είναι το ξίφος μας. Ο πιστός ελληνικός λαός αποφασίζει και εμείς εφαρμόζουμε άμεσα τις διεκδικήσεις. Μεγάλη και Κυρίαρχη Ελλάς σε βάση εθνική, γεωπολιτική και διεθνή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: