ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Νεοταξικό χρήμα και εκλογές ενάντια στα εθνικά ζητήματα.

ΑΘΗΝΑ 22-12-2018.

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Ο πολιτικός είναι υπάλληλος τού διεθνούς νεοταξισμού και τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, οδηγούμενος διά των εντολέων του στην καλλιέργεια βολικής και σκυφτής πολιτείας. Ο Εθνικιστής είναι εθνικός αγωνιστής και μαχητής τού Ελληνισμού που οδηγείται στον σχηματισμό ισχυρού κράτους με την προγονική εντολή και την σφριγηλή καρδιά του υπέρ τής Φυλής.

Ο πολιτικός παίρνει βρώμικο χρήμα και κάνει κομματικούς «γάμους». Ξεπουλάει αίμα ηρώων και θυσιάζει ελληνικές ζωές. Δίνει την μαρτύρων και ηρώων γη τής Μακεδονίας μας στα νεοταξικά σκυλιά και τούς κομιτατζήδες, υποκρινόμενος τον ρόλο τού ειρηνοποιού. Πράττει αυτήν την ύβρη για να πάρει τα αργύρια τής προδοσίας, προκειμένου να διατηρήσει ήρεμο και ιδανικό αυτόχειρα τον Έλληνα, θεωρώντας τον εκ πεποιθήσεως ραγιά.

Είναι τούτο αλήθεια; Ο ελληνικός λαός πρέπει να απαντήσει και το Εθνικιστικό μας Κίνημα θα κάμει το ιερό του χρέος, δίδοντας την ορθή φωνή και την πρέπουσα θέση στον Ελληνισμό μας. Δεν έχουμε καμία ανάγκη και καμία επιθυμία χρήματος παράνομου και ξένου. Θέλουμε πίσω την Πατρίδα μας, εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά αποκατεστημένη. Δεν αναγνωρίζουμε καμία «Μακεδονία τής δημοκρατίας» που έχει δοθεί διαιρεμένη στους προσωρινούς μας γείτονες. Ξέρουμε και θέλουμε μία και μόνη ελληνική Μακεδονία που λαμβάνει στην αγκαλιά της κάθε προσωρινά αιχμάλωτο παιδί της, λούζοντας το με το ελληνικό φως και την ελληνική σημαία.

Δεν γνωρίζουμε και δεν αναγνωρίζουμε κανένα ψευτομακεδονικό κράτος και καμία ψευτομακεδονική εθνότητα που ονοματοδοτείται με κάποια σύνθετη ή ολόκληρη ονομασία με το γράμμα και το πνεύμα τής Μακεδονίας μας. Είμαστε υπέρμαχοι τής βαθειάς, απόλυτης, ιστορικά και φυλετικά τεκμηριωμένης ελληνικότητας σε όλες τις εκφάνσεις τού βίου μας. Είμαστε ποτισμένοι έως το μεδούλι με την Πίστη στο Έθνος και τη Φυλή μας, με την εξακολούθηση τής Παραδόσεως μέσα από τα δίκαια που μάς οδηγούν σε μια Μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα. Διότι ο Εθνικισμός δεν είναι μίσος έναντι ουδενός. Είναι η αγάπη και η προσήλωση στην διασφάλιση τής ζωής τού Ελληνισμού μας.

Τα κομματικά παιχνίδια αφήνουν παγερά αδιάφορο το Λαϊκό και Εθνικιστικό μας Κίνημα. Η ενεργοποίηση όμως αυτών τούτων των παιχνιδιών είναι επιπλέον και κύρια επικίνδυνη διαδικασία που καθιστά τούς αντιπάλους μας εχθρούς τού Ελληνισμού μας και επομένως και εχθρούς τού Εθνικισμού μας. Οι κόντρες των «μακεδονιστών» αριστερών με τούς «συνθετομακεδονιστές» σοσιαλφιλελεύθερους δεν μπορούν μήτε να μάς αποθαρρύνουν μήτε να μάς γοητεύσουν μήτε να μάς βρουν αδρανείς. Η βρώμικη συμφωνία των Πρεσπών που θα ψηφίσουν οι νεοταξίτες πολιτικοί δεν κουβεντιάζεται. Ξηλώνεται επί τόπου από μια ενωτική λαϊκή και εθνικιστική κυβέρνηση, με έναν συμπαγή λαό και έναν ισχυρό στρατό στο πλευρό της. Και φυσικά άνευ εκλογικών προθεσμιών…

Έχουμε απέναντί μας συγκεκριμένες πραγματικότητες και δεδομένα. Η ειρήνη δεν πρόκειται να έρθει με ενδοτισμούς, αλλά με την επιβολή τού Ελληνικού Δικαίου. Έχουμε τούς Αλβανούς που κατ’ εντολή τού σιωνισμού και εφαρμογή τού βαρβαρισμού τού ψευδοκράτους τους, είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν με νόμο αναγκαστικές απαλλοτριώσεις ελληνικών περιουσιών, για να διώξουν από την Απώτατη Ήπειρο Ιλλυρία μας τούς γηγενείς Έλληνες.

Έχουμε την επιχείρηση εδαφικού ακρωτηριασμού τής Ελλάδος στον Βορρά, από την Ήπειρο έως την Μακεδονία, τη Θράκη και κατόπιν ανατολικά στα Νησιά μας. Και την ίδια στιγμή, τα κόμματα των ελληνόφωνων πολιτικών αλλάζουν θέσεις στις πολιτικές τους μαριονέτες, προσποιούνται ότι ερίζουν και προσπαθούν να απονευρώσουν τον Εθνικισμό μας ακόμη και με «εθνικών αποκλίσεων» επιλογές στις εκλογικές διαδικασίες.

Κανείς δεν μπορεί να πλευροκοπήσει την ναυαρχίδα τού Ελληνισμού μήτε με απαξίες περί ακροτήτων μήτε με παράλληλες τάχα λύσεις. Ο Εθνικισμός μας έχει φωνή, έχει εθνική στρατηγική, έχει εθνικό προγραμματικό σκοπό. Ο Εθνικισμός μας έχει αποφασίσει να εφαρμόσει το δικό του πρόγραμμα. Ο Εθνικισμός μας έχει αποφασίσει να κυβερνήσει την Ιερή μας Πατρίδα ελληνικά, πατριωτικά και με δεδομένο στόχο να φτιάξει Ελλάδα Ορθόδοξη και Εθνικιστική, Μεγάλη και Ισχυρή, δίχως αναχώματα και ετερόκλητες συμμαχίες. Ο Έλλην Εθνικιστής διοικεί το κράτος εθνικιστικά, χωρίς όρους και αστερίσκους. Διότι σύμμαχός μας είναι μονάχα ο ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν ζητήματα που θα αναδείξουμε περισσότερο και ζητήματα που θα εγκαταλείψουμε. Μάς ενδιαφέρουν ομοίως και με προοπτικές απαιτήσεων όλα τα ζητήματα τής Ελλάδος μας στον ίδιο βαθμό. Εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά. Γη, οικονομία, γεωπολιτική, ανάπτυξη και εθνική αποκατάσταση, είναι υποθέσεις μας που θα ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα με λύσεις απόλυτες και ελληνικές.

Πλουτοπαραγωγικούς πόρους έχουμε και θα τούς αναπτύξουμε υπέρ τού λαού μας. Πηγές ενέργειας διαθέτουμε και εθνική οικονομία θα φτιάξουμε με την εργασία μας επάνω στην καλλιέργεια τής γης μας. Η ελληνική κοινωνία ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες και πλαισιώνεται αποκλειστικά και μόνον από τούς Έλληνες. Ο δε Στρατός μας είναι εταίρος και λευτερωτής Ελληνισμού, διότι οι σκλάβες πατρίδες μας θα γίνουν πάλι και δια παντός ελληνικές, χωρίς την παραμικρή απώλεια.

Σκοπός μας ιερός είναι η ένωση ΟΛΩΝ των Ελλήνων κάτω από τα ορθόδοξα, εθνικά και εθνικιστικά λάβαρα. Εμάς τούς Έλληνες που πιστεύουμε στα όσια και τα ιερά τής Φυλής μας, δεν μάς χωρίζει τίποτα. Όσοι Πιστοί, ενώνονται εγκαρδίως και μονομιάς. Όσοι δεν θέλουν, αποβάλλονται και απέρχονται. Θέλουμε να εργαστούμε και να δώσουμε τη μάχη μας για να εξοπλίσουμε πλήρως την Πατρίδα και την κοινωνία μας σε αγαθά, σε πολιτισμό, σε εθνική κυριαρχία. Δεν μισούμε κανέναν, όπως κάνουν οι εχθροί μας. Αγαπάμε τον Θεό, αγαπάμε τα παιδιά μας και την Εθνική μας Κληρονομιά, την Ελλάδα μας, σε υπερθετικό και μέγιστο βαθμό.

Οδεύοντας προς την μέγιστη εορτή τής Χριστιανοσύνης, τα Χριστούγεννα, τη Γέννηση τού Θεανθρώπου Χριστού μας που ο Πατέρας Θεός μας θέλησε για τη σωτηρία των ανθρώπων και την επικράτηση τής Αγάπης στις καρδιές μας, εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα αδέρφια μας χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα. Το Φως τού Νιογέννητου σε λίγα εικοσιτετράωρα Χριστού μας να πλημμυρίσει τις καρδιές των παιδιών μας και πάντων ημών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: