ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΘΥΠΑΡΞΙΑ

ΑΘΗΝΑ 9-12-2018.

Οι συγκρούσεις στο πεδίο τής γεωπολιτικής εντείνονται, με στόχο τον έλεγχο τού γεωστρατηγικού πλεονεκτήματος για την απόκτηση τής παγκόσμιας εξουσίας. Η μεθοδευμένη κρίση στα ζητήματα τής οικονομίας και τής μετακινήσεως πληθυσμών δυναμιτίζει τις εσωτερικές ισορροπίες και τις διεθνείς σχέσεις των κρατών στην Μαύρη Θάλασσα, τον Αίμο και την Α. Μεσόγειο. Και η Ελλάς βρίσκεται στο κέντρο τού κυκλώνα ενός τρίτου γενικευμένου πολέμου που θα αλλάξει τον χάρτη τής περιοχής.

Στην Μαύρη Θάλασσα οι Ουκρανοί επιτελούν έναν σταθερό ρόλο αποκλεισμού τής Ρωσίας από τον θαλάσσιο διάδρομο για την κάθοδο στην Μεσόγειο. Το ζήτημα τής Κριμαίας που αποτελεί μια ρωσική γεωγραφική περιφέρεια με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, χρησιμοποιείται με αξιώσεις επιστροφής τής περιοχής στην ουκρανική κατοχή, με τούς Ρώσους να στρέφουν τούς πυραύλους τους ενάντια στα νατοϊκά στρατεύματα που εδρεύουν στην Κριμαία. Και στα Βαλκάνια οι Αλβανοί, ομοίως νεοταξικοί δορυφόροι σαν τούς Ουκρανούς, θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο τής μεγάλης Αλβανίας σε βάρος τής Ελλάδος και τής Σερβίας.

Οι Αλβανοί επιχειρούν να συνενώσουν, όπως λέγουν ανοικτά προς πάσα κατεύθυνση, όλες τις περιοχές όπου κατοικούν αλβανικοί πληθυσμοί κάτω από το επίσημο κρατικό μόρφωμα τής Αλβανίας. Και το πράττουν αυτό, όταν οι ίδιοι κατέχουν ένα κατά φαντασία κράτος που αποτελεί στην πραγματικότητα την κατά δική μας Ιλλυρία, την Απώτατη Ήπειρό μας που είναι ολότελα ελληνική περιφέρεια από τα αρχαία χρόνια, ποτισμένη από το τίμιο αίμα των Βορειοηπειρωτών αδερφών μας έως τις μέρες μας, από την εποποιία τού αυτονομιακού αγώνα τού Μετώπου Απελευθερώσεως Βορείου Ηπείρου έως τις θυσίες των Γκούμα και Κατσίφα υπέρ τής ελληνικής γλώσσας, σημαίας και αυτοδιαθέσεως.

Οι Αλβανοί έχουν παράλληλα ανοικτή σύγκρουση και με τη Σερβία, όταν από τον καιρό τού πολέμου τής Γιουγκοσλαβίας άρπαξαν το ολότελα σερβικό Κοσσυφοπέδιο. Οι ορθόδοξοι χριστιανικοί πληθυσμοί τής Χερσονήσου τού Αίμου λοιπόν έχουμε τεθεί στο στόχαστρο τού σιωνιστικού νεοταξισμού και τού νατοϊκού στρατού του, στο στόχαστρο δηλαδή των ιδίων δυνάμεων που διέλυσαν Γιουγκοσλαβία και Σερβία και τώρα επιχειρούν να ακρωτηριάσουν τον ελληνικό βορρά. Και όλα ετούτα συμβαίνουν, όταν η Ελλάς μας είναι το μοναδικό κράτος τής περιοχής και παγκοσμίως που συνορεύει προς πάσα γεωγραφική κατεύθυνση με σκλαβωμένες μα πάντα και συντόμως ξανά και δια παντός ολότελα δικές μας ελληνικές πατρίδες.

Το άδικο όμως ουδόλως και ουδέποτε ευλογείται από τον Θεό. Έτσι λοιπόν και ενώ η Πατρίδα μας ελέω των προδοτών πολιτικών της όχι απλώς δεν διεκδικεί τη λευτεριά ελληνικών πατρίδων και ψυχών μα και εκχωρεί εθνική κυριαρχία, οι διεκδικητές ελληνικών εδαφών εισέρχονται στην περίοδο πολεμικής προπαρασκευής αναμεταξύ τους. Διότι οι πολιτικάντηδες ανοίγουν στους προσωρινά γειτονικούς εχθρούς μας χώρο αρπαγής έως σήμερα λεύτερου ελληνικού εδάφους.

Οι Αλβανοί θέλουν να καταλάβουν την «Τσαμουριά» όπως ονομάζουν την Θεσπρωτία και τη Λεύτερη Ήπειρό μας εν συνόλω, με περιουσιακά ζητήματα και στρατεύματα, όταν διώκουν τούς αδερφούς μας Βορειοηπειρώτες. Οι Σκοπιανοί, ομοίως νεοταξικοί δορυφόροι, ονειρεύονται την κατάληψη τής ελεύθερης Μακεδονίας μας για να φτιάξουν την δήθεν μεγάλη «Μακεδονία» τους με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη μας που αποκαλούν στα βουλγάρικα «Σολούν». Με τούς Αλβανούς να διεκδικούν εδάφη που προσωρινά κατέχουν τα Σκόπια στα δυτικά εδάφη τους, για να τα εντάξουν στο μεγάλο αλβανικό μόρφωμα!!!

Οι μόνοι που δεν διεκδικούμε τα ολότελα ελληνικά εδάφη είμαστε εμείς οι αιχμάλωτοι των δήθεν συμμαχικών συμφωνιών. Διότι η Ελλάς είναι η μόνη χώρα που έχει απόλυτα δίκαιες και κατοχυρωμένες αξιώσεις επί των σκλαβωμένων εδαφών της. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε τη Βόρειο Ήπειρο τής οποίας η ελληνικότητα και η αυτονομία είναι διεθνώς κατοχυρωμένη με το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας, το οποίο ουδέποτε εφάρμοσαν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί, καίτοι το εν λόγω Πρωτόκολλο είναι πάντα ενεργό.

Οφείλουμε να διεκδικήσουμε την επίσης ελληνικότατη Βόρεια Μακεδονία στη Δοϊράνη, στην Αχρίδα, στη Γευγελή, σε πάσα ελληνική γη, όταν στα Σκόπια ζουν σκλαβωμένοι πάνω από 200000 Έλληνες που ουδέποτε αναγνώρισε το ψευτορωμέϊκο, όταν ο παλιός ηγέτης των Σκοπίων Γκλιγκόροφ είχε μιλήσει για τούς αδερφούς μας! Στα Σκόπια υπάρχουν γηγενείς Έλληνες Μακεδόνες. Υπάρχουν ακόμη γηγενείς Έλληνες Βλάχοι, όπως και στην Βόρειο Ήπειρο. Πληθυσμοί που ενώ παλαιότερα διεκδικήθηκαν από Βουλγαρία και Ρουμανία, ουδέποτε παρενέβη η δημοκρατική Ελλάς για να τούς λευτερώσει, ενώ οι ίδιοι και ο φυλακισμένος Αρχιεπίσκοπος Αχρίδας ζητάνε λευτεριά από ελληνικά λάβαρα.

Η γεωπολιτική σύγκρουση των ΗΠΑ και τής Ρωσίας βαίνει στις μέρες μας στο άναμμα τού φιτιλιού για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Επί τής ουσίας, ο ερχόμενος πόλεμος έχει και θρησκευτικά και πολιτικά κίνητρα. Το ζητούμενο που έχει τεθεί είναι η ανάληψη τής παγκόσμιας διακυβέρνησης τής ασύνορης ανθρωπότητας από τούς σιωνιστές. Ως εκ τούτου, οι νεοταξίτες που έχουν στρατοπεδεύσει πέριξ των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, θέλουν την εξάλειψη τής Ορθοδοξίας και των Εθνικών Κρατών. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν υποστηρίξει βολικές προς τα συμφέροντά τους ηγεσίες στην Ουκρανία, στα Βαλκάνια και σε κάθε γεωφυσικά πλούσια ανά την Ευρώπη και τον κόσμο κρατική οντότητα και περιφέρεια.

Ο έλεγχος των εναέριων και θαλασσίων διαδρόμων για την απόκτηση των ενεργειακών πόρων και για τη διευκόλυνση στις μεταφορές αγαθών και πληθυσμών, αποτελεί το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας. Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να ενδυθεί το περίβλημα μιας σύγχρονης αυτοκρατορίας, με κεφαλή τον σατανά παγκοσμιοποιητή. Αντίπαλο δέος είναι η ανάδυση μιας χριστιανικής συμμαχίας, με την ανάδειξη στον πρωταγωνιστικό ρόλο τής Αγίας Ρωμανίας μας, τού πάντοτε ελληνικού Βυζαντίου μας, δεδομένου ότι η εκκολαπτόμενη στρατιωτική σύγκρουση εκτυλίσσεται στα εδάφη τής παλιάς Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Στα δε ίδια πάντοτε αναφερόμενα εδάφη εστιάζονται οι γεωστρατηγικές βλέψεις και οι στρατιωτικές βάσεις τής ορθόδοξης Ρωσίας.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα υπηρετεί την εθνική ασφάλεια και την εδαφική πληρότητα τής Ιερής Ελλάδος μας. Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση τής εθνικής μας αυθυπαρξίας. Οι επαίσχυντες και παράνομες συμφωνίες τύπου Πρεσπών θα σχιστούν και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Τα σύνορα από τη στιγμή που νομοτελειακά θα αλλάξουν, θα γίνουν πλατύτερα και ελληνικότερα. Ο δε επιχειρούμενος πόλεμος που φέρνουν οι προσωρινά μεγάλοι δεν θα μάς βρει πρόθυμους συμμάχους. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς πολεμά σε μια και μόνη περίπτωση. Πολεμά προκειμένου να εξασφαλίσει την ελληνικότητα τής γεωπολιτικής μας αυλής, την σωματική ακεραιότητα πάσας ελληνικής ψυχής και την επιστροφή της στις ιστορικές γεωγραφικές εστίες της.

Έχουμε επιπλέον να αντιμετωπίσουμε τον συναφή προς το γενικό πολεμικό κλίμα εξ ανατολών κίνδυνο μέσα από την είσοδο των λαθρογυρολόγων εκ Τουρκίας, με τις παραινέσεις Τούρκων και σιωνιστών. Έχουμε επιπλέον τούς Τούρκους που διεκδικούν την επιστροφή και την επέκταση τής κατοχής τους σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Όμως η δική μας Αληθινή και Φυσική Ελλάς διακηρύσσει σε όλους τούς τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι από την Βόρειο Ήπειρο έως την Ανατολική Ρωμυλία και από την Κύπρο έως τον Πόντο βρίσκεται η απαράγραπτη και υπό απελευθέρωση Ελληνίδα Ανατολή. Ο Ελληνισμός και η Ελληνοορθοδοξία συνιστούν τη δική μας γεωπολιτική στρατηγική, τη γεωπολιτική στρατηγική τής Ελλάδος. Διότι η Ελλάς είναι η φυσική διάδοχος τής Αγίας Ρωμανίας μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: