ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 11-5-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η μακροχρόνια κρίση αξιών και οικονομίας που έχει ενσκήψει στην κοινωνία μας σκόπιμα και δόλια καθιστά επιβεβλημένο τον ορθό επαναπροσδιορισμό τής σχέσεως τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτών. Διότι αν θέλουμε να διατηρηθούμε ως ζωντανός λαός με τα ήθη μας και την ταυτότητά μας αλώβητες παρακαταθήκες, αν θέλουμε να ορίσουμε τις ζωές μας, τότε πρέπει να ορίσουμε πρώτα απ’ όλα τις τοπικές κοινωνίες.

Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι σε καμία περίπτωση κάποιο κομματικό φέουδο μήτε υπηρέτης κάποιας ξένης κηδεμονίας ή αλλοτρίωσης τής ελληνικής κοινωνίας. Η τοπική αυτοδιοίκηση μετουσιώνει τη φωνή τής κοινωνίας των πολιτών που λαμβάνουν και εφαρμόζουν τις αποφάσεις που αφορούν τις ζωές τους και την κοινωνική ευρυθμία. Ταυτόχρονα αποτελεί τη φωνή τού πολίτη που διαμορφώνει τις κεντρικές επιλογές τού κράτους το οποίο οφείλει να τον σεβαστεί.

Κανένας πολίτης δεν επέλεξε ποτέ την υπαγωγή τής Πατρίδος μας στα μνημόνια. Κανένας πολίτης δεν επέλεξε ποτέ την ενσωμάτωση των λαθραία μετακινούμενων ξένων πληθυσμών στην ελληνική κοινωνία. Κανένας πολίτης δεν επέλεξε ποτέ την ασυλία και την ατιμωρησία τού φόβου και τού εγκλήματος. Κανένας πολίτης δεν έδωσε την άδειά του για τις κακοτεχνίες και το χάος στους δρόμους. Κανένας πολίτης δεν επέλεξε τούς κλειστούς εργασιακούς χώρους και την αρπαγή περιουσιών από τις τράπεζες. Κανένας πολίτης δεν επέλεξε τον διωγμό τής Ορθοδοξίας.

Όλοι όσοι επιθυμούν την εμφύτευση των πνευματικών και των κοινωνικών δηλητηρίων στην κοινωνία μας είναι δοτές μειοψηφίες που δεν ανιχνεύονται ποσοτικά. Δεν εκφράζουν καμία απολύτως ελληνική τάση, παρά μονάχα αν τούς το επιτρέψει ο ελληνικός λαός. Αλλά οι φορείς τού αντιχριστιανισμού και τού ανθελληνισμού δεν έχουν καμία απολύτως θέση στη γη μας. Οι γειτονιές και οι τοπικές μας κοινωνίες ανήκουν μονάχα στους δικούς τους ανθρώπους που έχουν ζυμωθεί με την Ελληνορθόδοξη Παράδοση και όχι στους πράκτορες τής νεοταξικής κομματοκρατίας.

Στο ζήτημα τής εγκληματικότητας, καθήκον τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ο σχεδιασμός μιας στρατηγικής αντιμετώπισης τού προβλήματος μέσα από την τακτική συνεργασία και επικοινωνία Δήμου και Αστυνομίας. Η έκταση τού νοσηρού φαινομένου χρήζει τής αμφίπλευρης παρακολουθήσεως και εφαρμογής λύσεων μέσα από τούς διακριτούς ρόλους. Η Δημοτική Αστυνομία πρέπει να διενεργεί τακτικές περιπολίες επικουρικά μέσα από την ενημέρωση τής Ελληνικής Αστυνομίας για τα περιστατικά που χρήζουν την άμεση επέμβαση αυτής.

Η εξυγίανση των δημοτικών και των περιφερειακών ταμείων, η σύναψη αξιόπιστων συνεργασιών στις υποδομές των οδών και των λοιπών κοινοχρήστων έργων, η ορθολογιστική χρήση των δημοτικών τελών και πόρων προς όφελος τής κοινωνίας δεικνύουν νοικοκυροσύνη και λαϊκή αυτοδιαχείριση. Οι επιδιορθώσεις στους δρόμους των πόλεων, η χρήση των ευέλικτων σύγχρονων μέσων μαζικής μεταφοράς των πολιτών για την αποσυμφόρηση των κεντρικών αρτηριών από το πλήθος των αυτοκινήτων, η επέκταση των χώρων στάθμευσης είναι κινήσεις απλές και χρήσιμες που θέλουν εργασία με αγάπη ανθρώπινη και όχι απροκάλυπτη κερδοσκοπία.

Οι αποπνικτικές και φοβικές συνθήκες διαβίωσης που έχουν επιβάλλει ο διεθνής και ο ελληνόφωνος κομματικός παγκοσμιοποιητής αντιμετωπίζονται από τις δυνάμεις τού Έθνους με τον σαφή προσδιορισμό των προτεραιοτήτων τής Ελληνικής Αυγής. Οι βασικές προτεραιότητες λοιπόν είναι η προστασία τής ανθρώπινης ζωής και το δικαίωμα στην εργασία. Η πάταξη τής εγκληματικότητας, η δημόσια ασφάλεια και η εξάλειψη τής ανεργίας θα τεθούν σε εφαρμογή από την πρώτη στιγμή που θα συγκροτηθεί εθνικιστική περιφερειακή και δημοτική αρχή. Και οπωσδήποτε θα προστατευθούν το σπίτι και το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων κάθε πολίτη μακριά από τις τραπεζικές διαθέσεις.

Θέλουμε την τοπική μας κοινωνία ορθόδοξη, ελληνική, ασφαλή και καθαρή. Η σύγχρονη και απαιτητική ζωή που απασχολεί σε εντατικούς ρυθμούς τον Έλληνα και την Ελληνίδα επιτάσσει την ύπαρξη πλήρως εξοπλισμένων δομών φύλαξης των παιδιών για την διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων. Επιπλέον, η κάλυψη των εργασιακών αναγκών δήμου και περιφέρειας θα γίνεται από Έλληνες ανέργους.

Ο ευπρεπισμός χώρων αναψυχής και οδών θα γίνει παράλληλα με τη διασφάλιση τής πρόσβασης απαλλαγμένης από κάθε είδος εγκληματικότητας και εστιών κινδύνου. Η δε δημόσια προβολή τής τοπικής κοινωνίας και η συνεργασία τής τοπικής αυτοδιοίκησης με τις παραγωγικές τάξεις θα ενισχύσουν σαφέστατα την τοπική αγορά και την εργασιακή απασχόληση.

Η Ελληνική Αυγή σκοπεύει να είναι παρούσα σε όλες τις εκφράσεις τής ελληνικής ζωής. Και φυσικά θα είναι παρούσα στην επιδοματική πολιτική με την οικονομική ενίσχυση τής νέας ελληνικής οικογένειας και τής γεννήσεως πολλών ελληνόπουλων μέσα από τούς πόρους δήμου και περιφέρειας. Περισσότερες ελληνικές οικογένειες και περισσότερα ελληνόπουλα σε μια απόλυτα ελληνική τοπική κοινωνία. Το θέλουμε και θα το επιτύχουμε οπωσδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: